Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Απο το πρωί έχω τα εξης πρόβληματα:

Αρχικα άνοιγα το λαπτοπ δουλεύε κανονικά και μετά κολλούσε ο κέρσορας του ποντίκιου.Ούτε απ το touchpad κουνιοταν αν κ τα κουμπιά διναν εντολές.

Τώρα το ανοίγω φορτώνει κανονικά αλλα δεν φορτώνει κανένα εικονίδιο μόνο την γραμμή εργασιών κάτω αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω κλικ πουθενά γιατί ο κέρσορας είναι κυκλικος (οταν δείχνει πως κάνει load).

Σε ασφαλή λειτουργία το μηχάνημα δουλεύει.

Ακούω γνώμες παιδιά! Φόρματ δρν μπορώ να κανω κ καιγομαι γιατί εχω πολλά αρχεία της δουλειάς.

Δημοσ.

Μάλλον κάτι πάει να φορτώσει και μπλοκάρει το pc. Θα μπορούσε να είναι κάποιος προβληματικός driver ή πιθανή μόλυνση.

Προσπάθησε από ασφαλή λειτουργία να τρέξεις το adwcleaner μήπως και στρώσει και πάτα WINDOWS+R και δώσε msconfig και ΟΚ Στην εκκίνηση στοιχείων δες μήπως έχει τίποτα περίεργα και απενεργοποίησε τα.

Δημοσ.

Το adwcleaner είναι πρόγραμμα καθαρισμού από malwares/adwares/spywares που δεν τα πιάνει το κλασσικό free antivirus. Δεν θέλει εγκατάσταση, απλά κατέβασε το από bleeping computers και τρέξτο. Κάνει scan και clean και μετά την επανεκκίνηση δεν αν σου ανοίξει.

Δημοσ.

Αδερφε επειδή είμαι απο κντ τωρα μπορείς ενα λινκ για το adwcleaner?

Ούτε στο ίντερνετ σύνδεεται ειναι σα να μη εχω βάλει το ethernet παρόλο που στο μόντεμ το λαμπάκι της θυρας αναβει

Δημοσ.

Όπως είπαν οι παραπάνω φίλε μου. Κατέβασε είτε το AdwCleaner είτε το malwatebytes (σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο) και τρέξτο, ότι σου βρει καθάρισε το και τρέξε και virus scan. Στανταράκι κάτι έχεις τσιμπήσει...

Δημοσ.

Μπές σε ασφαλή λειτουργία και κάνε επαναφορά συστήματος λίγες μέρες πίσω, λογικά θα φτιάξει, αν όχι, τότε να ψάξεις την αιτία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...