Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να έχεις dual channel θα πρέπει να έχεις μνήμες σε ζεύγη.

Αυτές είναι μια τριάδα.

Επίσης θα πρέπει ανά κανάλι να έχεις ίδιες μνήμες. Δεν γίνεται να βάζεις ένα μοντουλ των 2GB και ένα των 4άρων .

Αλλά το ερώτημα είναι άλλο. Τι τα  θες τόσα GB RAM ?

Γιατί απλά δεν προσθέτεις στα 4GB που έχεις άλλα 8GB (2X4GB) να είσαι κομπλέ ?

Δημοσ.

Εγω τα θελω για επεξεργασια βιντεο & φωτο. Αυτην την στιγμη εχω 8 2set των 2x2gb. Ο αδελφος μουεχει 4 gb και παιζει games στο δικο του. και ειπα αυτον να το παω στα 8 και εγω να ανεβω.
Απλα ρωτισα για το παραπανω σετ λογο οτι τα βρηκα απο εναν γνωστο για λιγα 50 ευρω και θεωρισα οτι ειναι καλη τιμη.

Δημοσ.

Εγω τα θελω για επεξεργασια βιντεο & φωτο. Αυτην την στιγμη εχω 8 2set των 2x2gb. Ο αδελφος μουεχει 4 gb και παιζει games στο δικο του. και ειπα αυτον να το παω στα 8 και εγω να ανεβω.

Απλα ρωτισα για το παραπανω σετ λογο οτι τα βρηκα απο εναν γνωστο για λιγα 50 ευρω και θεωρισα οτι ειναι καλη τιμη.

Αν τις βρίκες 50€ αγόρασε . Βρες και άλλο ένα ντιμάκι ίδιο από αλλού και θα έχεις συνολικά 16gb ram /

Πουλάς και τις παλαιές και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Μηπως εννοεις να βρω μια μνημη των 4gb και αυτο στα 1600 σωστα ή πρεπει να ειναι και αυτο της ιδιας μαρκας (κατι που δεν ειναι ευκολο αμεσα);

Δημοσ.

Μηπως εννοεις να βρω μια μνημη των 4gb και αυτο στα 1600 σωστα ή πρεπει να ειναι και αυτο της ιδιας μαρκας (κατι που δεν ειναι ευκολο αμεσα);

ενα ίδιο ακριβώς ντιμάκι . Δεν χρειάζεται να το βρεις αμέσως. Όποτε το βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...