fever25 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το σύστημα που έχω είναι αρκετά παλιό: q6600, radeon 7870 oc sapphire 6 giga ram win 7. Το πρόβλημά μου ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν ανοίγοντας τον υπολογιστή η οθόνη παρέμενε ... μαύρη. Τις πρώτες ημέρες ένα - δυο reset αρκούσαν ώστε να επανέλθει, ωστόσο πλέον τα πράγματα ... σοβάρεψαν. Τις τρεις τελευταίες ημέρες, ανοίγω τον υπολογιστή και ξοδεύω σχεδόν μισή ώρα με τα reset για να κάνω την οθόνη να λειτουργήσει. Από τη στιγμή που ανοίξει δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμα και στις απαιτητικές εφαρμογές (gta v κλπ). H motherboard δεν έχει onboard κάρτα γραφικών Ενδείξεις: Με το που πατάω το κουμπί, το σύστημα ανοίγει και αναβοσβήνουν κανονικά τα φωτάκια στο πληκτρολόγιο. Δεν ακούγεται κανένας απολύτως ήχος από την motherboard ώστε να παραπέμπει σε σφάλμα. Τις περισσότερες φορές πατώντας ξανά το κουμπί της εκκίνησης, το σύστημα σβήνει. Όταν τελικά ανοίξει η οθόνη , που πετάει μήνυμα στο bios ότι κάποιο oc απέτυχε (Δεν έχω κάνει κάποιο oc στο μηχάνημα)! Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο πρόβλημα που παρουσιάζει το σύστημα με την οθόνη, ή στις συνεχόμενες φορές που έχω πατήσει το reset. Μπαίνω στο bios, δεν πειράζω κάτι, πατάω exit και ξεκινούν τα windows. Ενέργειες: Έβαλα και έβγαλα την κάρτα γραφικών. Έβαλα και έβγαλα τις μνήμες. Καθάρισα εσωτερικά το μηχάνημα. Δοκίμασα άλλη οθόνη. Υγ. Τις προηγούμενες ημέρες αναβάθμισα τους drivers της κάρτας γραφικών. Δεν μπορώ ωστόσο να θυμηθώ εάν το πρόβλημα παρουσιάστηκε/επιδεινώθηκε πριν ή μετά..
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κανε rollback στην προηγουμενη εκδοση. Αν και κατα 90% δεν ειναι αυτο δεν χανεις κατι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα