Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το router pirelli της cyta και η σύνδεση μου είναι στην wind, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα όταν κατεβάζω κάτι, φτάνει μέχρι και 20 mbps. Όταν κατεβάζω απο torrent σταματάει στα 10 ενώ με οποιοδήποτε άλλο router που έχω δοκιμάσει πάει σφαίρα. Τί να φταίει ρε παιδιά το router?

Δημοσ.

μηπως δεν εχεις ενεργοποιησει τον τοιχο προστασιας; πηγαινε στις ρυθμισεις και στο port βαλω 11136, κλεισει και ξανα ανοιξε υπολογιστη και modem, εαν συνεχιζει, καλεσε τον παροχο σου

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

a.καλο θα ηταν να κλεισεις Firewall σε Pc και ρουτερ και να δοκιμασεις.

β.δοκιμη με ethernet.

γ.κανε Port forward και ανοιξε το Port για το τορρεντ προγραμμα που εχεις.εναλλακτικα δοκιμασε αλλη εκδοση torrent client ή αλλον torrent client

Δημοσ.

ΟPtions/preferences/bandwidht βγαλε το apply rate limit to utp connections.

επισης αν ανοιξεις port και εχεις οτενετ ξεχασα να γραψω οτι πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site της Otenet γιατι κοβει καποια Ports.αυτο βεβαια αν το Port που ανοιγεις ειναι μεσα στην λιστα των Ports που κοβει.εγω θα το εκλεινα ετσι και αλλιως οπως και το Firewall απο το ρουτερ.επισης προσεχε μην εχεις βαλει Limit σε upload/download μεσα απο το ιδιο το τορρεντ ή μηπως εχεις περιορισει παρα πολυ τα connections αμα πειραξες κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...