DragonDagger Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζουν τα μεταχειρισμένα macbook pro 2010-2011-2012 σε 13 άλλα και σε 15 ίντσες ( θα μου πεις, παίζουν πολλά, κατάσταση, χαρακτηριστικά ). Σε μια γενική εικόνα αναφέρομαι. Επίσης, με ένα μπάτζετ 500-550 ευρώ θα μπορούσες να βρεις κάτι παλιότερης χρονολογίας και αν ναι, θα ήταν καλύτερη επιλογή από ένα οποιοδήποτε άλλο laptop σε αυτά τα χρήματα; Ακόμα και στα air θα ήταν μια λύση ή δεν αξίζει κάτι τόσο παλιό; Φαντάζομαι πως με αυτά τα λεφτά θα βρίσκεις ελαττωματικές συσκευές ή συσκευές με άπειρη χρήση.
iMarilina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζουν τα μεταχειρισμένα macbook pro 2010-2011-2012 σε 13 άλλα και σε 15 ίντσες ( θα μου πεις, παίζουν πολλά, κατάσταση, χαρακτηριστικά ). Σε μια γενική εικόνα αναφέρομαι. Επίσης, με ένα μπάτζετ 500-550 ευρώ θα μπορούσες να βρεις κάτι παλιότερης χρονολογίας και αν ναι, θα ήταν καλύτερη επιλογή από ένα οποιοδήποτε άλλο laptop σε αυτά τα χρήματα; Ακόμα και στα air θα ήταν μια λύση ή δεν αξίζει κάτι τόσο παλιό; Φαντάζομαι πως με αυτά τα λεφτά θα βρίσκεις ελαττωματικές συσκευές ή συσκευές με άπειρη χρήση. Για να δεις πόσο κοστίζουν τα μεταχειρισμένα θα πρέπει να πας στις αγγελίες. Το αν ήταν καλύτερη επιλογή ή όχι εξαρταται από το τί θες να κάνεις. Εγώ πήρα air 11άρι του 2013 πριν 6 μήνες, σχεδόν καινούριο (με απόδειξη από apple store Γαλλίας) σε άριστη κατάσταση από αγγελία (βέβαια κάτσαμε και το ξετίναξα στον έλεγχο) με 8 γίγα ραμ (σπάνιο να βρεις, ήταν Built to order) στα 700 ας πούμε και είναι σούπερ. Με 500-600 ευρώ σίγουρα θα βρεις παλιότερο (500 έδωσα το macbook pro μου mid 2009 μοντέλο πριν πάρω το air, το οποίο pro ηταν τούμπανο με 8 γίγα ραμ, SSD συν 2ο σκληρό) και δούλευε απροβλημάτιστα. Προσωπικά δε θα έδινα λεφτά να πάρω εντελώς καινούριο, είναι πολλά τα χρήματα. Αν βρεις 2012-2013 μια χαρά θα είσαι (και να είναι σε άριστη κατάσταση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα