Dinos_12345 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετώ. Πήγα να πάρω το φοιτητικό πάσο από τη Vodafone σήμερα και μου έδωσαν μια κάρτα. Το φοιτητικό της πρόγραμμα είναι κομπλε. Έχω όμως φοιτητικό whatsup και αναρωτιέμαι αν αξίζει να αλλάξω. Οι περισσότερες επαφές μου έχουν whatsup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Συμφερει περισσοτερο η βοντα λογω δωρεαν λεπτων καθε μηνα προς βοντα χωρις ανανεωση, αλλα ολοι εχουν κοσμοτε, οποτε καταληγει ασυμφορη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Η wind έχει με 8 ευρώ τον μήνα 1.5 gb ίντερνετ και 1500 λεπτά προς όλους. Επίσης κάθε βδομάδα επιλέγεις δωρεάν μηνύματα (20-30), επιπλέον ίντερνετ ή επιπλέον λεπτά. Νομίζω ότι είναι το πλέον συμφέρον φοιτητικό πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Με το φοιτητικό what's up έχω 600 λεπτά προς what's up, 600mb και βάζω με 4 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους. Προσωπικά, μου είναι υπεραρκετά αυτά. Πήρα όμως και τα φοιτητικά της vodafone και της wind και τα έδωσα σε δικούς μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Η Vodafone.. Εχω αγανακτησει.. Ζω στην Αθηνα και δεν υπαρχουν πουθενα στα δυτικα προαστια 3G δικτυα!! Το πολυ να δειξει στο κινητο μου Η+ δικτυα.. Αλλα απ την αλλη εχω το φοιτητικο της με 1000 λεπτα προς ολους καθε μηνα και 200 mbites.. Με 4 ευρω μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Η Vodafone.. Εχω αγανακτησει.. Ζω στην Αθηνα και δεν υπαρχουν πουθενα στα δυτικα προαστια 3G δικτυα!! Το πολυ να δειξει στο κινητο μου Η+ δικτυα.. Αλλα απ την αλλη εχω το φοιτητικο της με 1000 λεπτα προς ολους καθε μηνα και 200 mbites.. Με 4 ευρω μονο Εγώ είμαι Χαϊδάρι, θα έχω θέμα λες;Σαν φοιτητικό το βλέπω καλύτερο πάντως Με το φοιτητικό what's up έχω 600 λεπτά προς what's up, 600mb και βάζω με 4 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους. Προσωπικά, μου είναι υπεραρκετά αυτά. Πήρα όμως και τα φοιτητικά της vodafone και της wind και τα έδωσα σε δικούς μου!Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν φτάνουν αλλά ή βοντα έχει κάθε μήνα 600mb και 500 bonus ανανέωσης συν 600 όταν βάλεις πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μετα την cosmote το χαος. #φακτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω οταν πιανω Η ή Η+ δικτυο εχω γρηγορο ιντερνετ. Οταν πιανω Ε εχω μετριο. Οταν πιανω G εχω απιστευτα αργο. Κι οταν πιανω 3G παλι αργο εχω. Ποιο υποτιθεται πως ειναι το γρηγορο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω οταν πιανω Η ή Η+ δικτυο εχω γρηγορο ιντερνετ. Οταν πιανω Ε εχω μετριο. Οταν πιανω G εχω απιστευτα αργο. Κι οταν πιανω 3G παλι αργο εχω. Ποιο υποτιθεται πως ειναι το γρηγορο; H+=HSPA+Γρήγορο 3g στην ουσία. Χωρίς + είναι 3g E=Edge Πληροφοριακά αυτά, συνήθως είμαι με 4g εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια πως καποιοι μπορουν και σερφαρουν και γραφουν μυνηματα στο Facebook πχ, μεσα στο μετρο ενω αυτι ειναι εν κινηση!?.. Εμενα παντα οποτε ειμαι στην κοκκινη η στη μπλε γραμμη με την βονταφον δεν εχω καθολου σημα.. Ουτε καν gsm!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fivdis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω οταν πιανω Η ή Η+ δικτυο εχω γρηγορο ιντερνετ. Οταν πιανω Ε εχω μετριο. Οταν πιανω G εχω απιστευτα αργο. Κι οταν πιανω 3G παλι αργο εχω. Ποιο υποτιθεται πως ειναι το γρηγορο; Οι ταχύτητες πάνε: 4G>H+>H>3G>E>G 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια πως καποιοι μπορουν και σερφαρουν και γραφουν μυνηματα στο Facebook πχ, μεσα στο μετρο ενω αυτι ειναι εν κινηση!?.. Εμενα παντα οποτε ειμαι στην κοκκινη η στη μπλε γραμμη με την βονταφον δεν εχω καθολου σημα.. Ουτε καν gsm!! Same. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οι ταχύτητες πάνε: 4G>H+>H>3G>E>GTo 3G ειναι ανωτερο απο τα Η νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οι ταχύτητες πάνε: 4G>H+>H>3G>E>GΌπως το lte είναι 4g έτσι και τα h+/h είναι 3g. Ή σειρά είναι LTE>H+>H>E>G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 τίποτα από τα δύο. Παίρνεις iphone και μιλάς με facetime και messages από ό,τι δίκτυο βρίσκεις. Ή, κάνεις συμβόλαιο με αυτή που έχει το φθηνότερο ιντερνέτι. Φυσικά και δεν σε νοιάζουν οι υπόλοιποι που δεν έχουν Apple. Ας πάρουν και θα τους μιλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα