Dinosfan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους!Εχω την MSI R9 390 εχω προβλημα σχεδον με ολα τα παιχνιδια που εχω κρασαρουν δοκιμασα τους 15.10 κρασαρουν λιγοτερα παιχνιδια αλλα τωρα πεταει blue screen!Ειχα την 970 G1 και δν ειχα κανα θεμα να αναφερω επισης οτι εγινε απεγκατασταση με DDU .Αρτιφακτς και τα σχετικα δν παρουσιασε οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι προβλημα στους Drivers!Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης.Περιμενω τα φωτα σας
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Για να βγάλει artefacts πρέπει να είναι μια αναπνοή από το να καεί εντελώς. Έλεγξε θερμοκρασίες και καλό θα ήταν αν μπορούσες να δοκιμάσεις και άλλο τροφοδοτικό. Για τους drivers πέρα από το να δοκιμάσεις ποιο παλιές εκδώσεις δεν έχει και τίποτα άλλο να κάνεις,εκτός ίσως ξανά ddu και ξανά πέρασμα αυτούς που έχεις.
Dinosfan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Για να βγάλει artefacts πρέπει να είναι μια αναπνοή από το να καεί εντελώς. Έλεγξε θερμοκρασίες και καλό θα ήταν αν μπορούσες να δοκιμάσεις και άλλο τροφοδοτικό. Για τους drivers πέρα από το να δοκιμάσεις ποιο παλιές εκδώσεις δεν έχει και τίποτα άλλο να κάνεις,εκτός ίσως ξανά ddu και ξανά πέρασμα αυτούς που έχεις. 45 σε Idle 60 με 65 σε βαρυ φορτιο!το τροφοδικο το Cοrsair 750M δν νομιζω νανε θεμα αυτο!Σκεφτομαι για φορματ που αυτη θα νε η μονη λυση αλλα δν εχω χωρο για backup
Dinosfan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ρίξε ενα φορμάτ εσυ φερε το ψυγειο το σπρει για να το βαψουμε και 1ΤΒ δισκο για Βackup!
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους!Εχω την MSI R9 390 εχω προβλημα σχεδον με ολα τα παιχνιδια που εχω κρασαρουν δοκιμασα τους 15.10 κρασαρουν λιγοτερα παιχνιδια αλλα τωρα πεταει blue screen!Ειχα την 970 G1 και δν ειχα κανα θεμα να αναφερω επισης οτι εγινε απεγκατασταση με DDU .Αρτιφακτς και τα σχετικα δν παρουσιασε οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι προβλημα στους Drivers!Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης.Περιμενω τα φωτα σας Το κάνει σε stock συχνότητες ή μόνο σε overclock;
Dinosfan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το κάνει σε stock συχνότητες ή μόνο σε overclock; και σε στοκ
mitsospap Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Για δοκιμασε να δωσεις λιγο ρευμα παραπανω με κανα trixx,εεεμ εδωσες το αστερι την 970 και δεν προλαβαμε να κανουμε ενα sli να bencharoume.
Dinosfan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ειχε Coil Whine η καρτα..εψαξα να βρω αλλη αλλα ειχαν χαμηλο Asic...θεωρω καλητερη κ ποιο Future Proof την 390...μην σκας για το Sli θα κανουμε Quad Crosfire με την 390 με τις 2Χ290 του Πανου και την 290 του Κωστα..αλλα πρωτα περιμενουμε την απαντηση απο την Δεη γτ εκανα αιτηση για πυλωνα γτ θα κανουμε μπλακουτ σε ολη την Αττικη!!!
Occultist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους!Εχω την MSI R9 390 εχω προβλημα σχεδον με ολα τα παιχνιδια που εχω κρασαρουν δοκιμασα τους 15.10 κρασαρουν λιγοτερα παιχνιδια αλλα τωρα πεταει blue screen!Ειχα την 970 G1 και δν ειχα κανα θεμα να αναφερω επισης οτι εγινε απεγκατασταση με DDU .Αρτιφακτς και τα σχετικα δν παρουσιασε οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι προβλημα στους Drivers!Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης.Περιμενω τα φωτα σας Σαν κάτι να μου θυμίζει η περίπτωσή σου... Πριν λίγο καιρό πήγα από 280Χ σε 390Χ και είχα, ξαφνικά, πολλά προβλήματα με κρασαρίσματα και restarts. Τελικά, έφταιγε ένα ΤΧ 750w χρέπι της Corsair που είχα και έφυγε από το παράθυρο. Έβαλα καινούριο PSU - XFX αυτήν τη φορά και όλα πάνε ομαλότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα, πλέον. Γενικώς, έχω ακούσει για παρόμοια "ανεξήγητα" φαινόμενα από πολλούς, με hardware Corsair, τελευταία και έχω ρίξει μαύρο στην κω$ο-εταιρία...
takaros123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ειχε Coil Whine η καρτα..εψαξα να βρω αλλη αλλα ειχαν χαμηλο Asic...θεωρω καλητερη κ ποιο Future Proof την 390...μην σκας για το Sli θα κανουμε Quad Crosfire με την 390 με τις 2Χ290 του Πανου και την 290 του Κωστα..αλλα πρωτα περιμενουμε την απαντηση απο την Δεη γτ εκανα αιτηση για πυλωνα γτ θα κανουμε μπλακουτ σε ολη την Αττικη!!!οι δικές μου είναι σε νερό τώρα δε βγαίνουν με τίποτα να σου βγουν τέτοιες ιδέες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα