Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Περασα απο ενα καταστημα vodafone χτες για τους λογαριασμους και ρωτησα τι παιζει με τα πακετα ιντερνετ τους μιας και ψαχνομαι για αλλαγη απο adsl σε vdsl. Μεχρι τωρα ο οτε μου εχει δωσει το 30αρι τους με τηλεφωνια και οτε τβ φουλ στα 55ε ενω χωρις τβ στα 35. Η vodafone μου εδωσε απο οσο μου ειπαν το 50αρι τους με τηλεφωνα στα 28ε. Πιστευω ειναι καλη τιμη αν και δεν εχουν τβ... Η μονη ανυσηχια μου ειναι οτι σε σπιτι δεν ειχα ποτε hol η vodafone οποτε δε ξερω τι παιζει απο θεματα αξιοπιστιας και ταχυτητων. Εσας ποια η γνωμη σας?

Δημοσ.

Toν τελευταιο καιρο εχει θεματα η hol. Εγω θα σου προτεινα να μεινεις οπως εισαι. Ειδικα αν παιρνεις VDSL απο καμπινα οι επιλογες σου ειναι ΟΤΕ, WIND, HOL. Τωρα αν θες να δοκιμασεις την τυχη σου δικο σου θεμα.

Δημοσ.

hol παντως ειχα εγω οχι και και το τελειο ειχα adsl 24 και επιανα γυρω στα 10 και τωρα με οτε adsl24 πιανω γυρω στα 14 αλλ σκεφτομαι για vdsl 50 εχω διαθεσιμοτητα 

Δημοσ.

Για μενα, με δεδομένο ότι θα παίρνεις το VDSL από KV και με δεδομένο το ότι το κάθε ευρώ μετράει πλέον, να επιλέξεις αυτό που συμφέρει πιο πολύ την τσέπη σου (κάτι που σημαίνει βεβαίως ότι φεύγει από την εξίσωση ο ΟΤΕ, εκτός αν τρελαθούν και σου κάνουν καμιά θεότρελη προσφορά - κομματάκι απίθανο :P ). Αν είναι σωστή η καλωδίωση στο σπίτι σου, στα 50 Mbps θα καρφωθείς σε κάθε περίπτωση.

Προσωπικα, είμαι στη HOL (πλέον Vodafone Home), 2 χρόνια σε 24άρα (με πείραγμα του snr κλείδωνα στα 18mbps) ευχαριστημένος. Κι εδώ και 8 μήνες σε VDSL της HOL από KV, εννοείται καρφωμένος στα 50Mbps κι όλα κομπλέ. Τις τελευταίες εβδομάδες αναφέρθηκαν κάποια προβλήματα από πελάτες της HOL αλλά νομίζω λύθηκαν. Το βασικότερο βέβαια ήταν οι τιμές τους. Μου κάνανε τρελές προσφορές για να μείνω (έπαιξε ρόλο το ότι έκανα αίτηση φορητότητας αλλού αλλά και το ότι είμαι συνδρομητής συμβολαίου κινητού εδώ και 10+ χρόνια στη Vodafone).

Από την άλλη, κάτι που λείπει από την Vodafone είναι τα 10Mbps upload, το οποίο το προσφέρει η Wind, αν σου δώσει VDSL από το Α/Κ (πρέπει να μένεις πολύ κοντά του προφανώς). Αν σου το δώσει από KV, είναι το ίδιο με τη HOL-Vodafone, 5mbps.

Σε κάθε περίπτωση κοίτα τι προσφορές θα πάρεις από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, τα sites αλλά και τα φυσικά τους μαγαζιά (ποτέ δεν ξέρεις) και δες τι σε συμφέρει. Και σκέψου και κανα συνδιασμό με κινητό στην ίδια εταιρία, γιατί προσφέρουν πακέτα ή εκπτώσεις που συμφέρουν.

Δημοσ.

Mια ανανεωση παιδια: Λογω του οτι εχουμε και συνδεση 2 κινητων στη vodafone ως τωρα μας εχουν κανει προσφορα η οποια εχει 28ευρω το vdsl τους (50αρι), με απεριοριστα σταθερα, απεριοριστες κλησεις προς vodafone και καποια λεπτα για τα υπολοιπα κινητα... Επιπλεον στα συμβολαια των κινητων λενε οτι μπορουν στην ιδια τιμη να βαλουν συν 300mb στον καθενα και μια ωρα επιπλεον ομιλιας στην ιδια τιμη αν τελικα βαλουμε το πακετο. Εννημερωτικα απλα, αν βαλω το πακετο τους θα πληρωνω καθε μηνα γυρω στα 80 ευρω (28 του σπιτιου και 2x25 οι συνδεσεις των κινητων. Εδω να προσθεσω πως το πακετο για τα κινητα το ειχαμε βαλει λογω του οτι ειμαι στρατιωτικος και η vodafone δινει πολυ καλες προσφορες στους ενστολους. Μας καλυπτει πληρως ως τωρα με τα 25 που δινουμε για καθε καρτα εχουμε σχεδον τα παντα. Γενικα σαν τιμη μου φαινοταν οτι δεν προκειτε να βρω κατι καλυτερο για αυτο που προσφερει.

Για πλακα και μονο στην επιστροφη απο τη vodafone σταματησα σε εναν γερμανο να δω τι μου προσφερει ο οτε... Εξηγωντας στον υπαλληλο ολα τα παραπανω και δινοντα το φυλλαδιο με το τι εδινε η vodafone μου εκανε μια αντιπροσφορα που φαινεται αρκετα καλη... Εδωσε το 30αρι vdsl μαζι με απεριοριστα σταθερα και κινητα και ΟΤΕ TV Full pack με δωρεαν εγκατασταση, αποκωδικοποιητη και ρουτερ στα 50 ευρω. (σαφως πιο ακριβα αλλα εχει και τηλεοραση μεσα κατι που μπορω να πω οτισκεφτομουν απο καιρο). Βεβαια για να γινει αυτο θελουν να μεταφερω και τα δυο κινητα στην cosmote και γιαυτο μου εδωσε και πακετο που μας καλυπτει απ οτι βλεπω και εχει 23 ευρω εκαστος. Αν δηλαδη παμε οτε θα πρεπει καθε μηνα να δινω 50 και 2x23= 96 ευρω. 16 ευρω πανω απ τη vodafone. Αρκετα καλη προσφορα πιστευω δεδομενου οτι εχει και οτε τβ αλλα θυσιαζω το 50αρι για 30αρι... Εσεις τι λετε?

Δημοσ.

(Μιλάμε για OTE TV από δορυφόρο, έτσι; Πιάτο κλπ δλδ, όχι από internet ε; )

16 ευρώ πάνω απ' τη Vodafone, αλλά 30mbps αντί 50. Έκει τα ζυγίζεις εσύ και αποφασίζεις τι θέλεις... +20mbps παραπάνω ή τον OTE TV που έχει όλα τα καλά πρωταθλήματα της Eυρώπης, CHL κλπ (τα κανάλια για να βλέπετε σειρές κλπ δεν το θεωρώ επιχείρημα, αφού τις σειρές και τις ταινίες τις κατεβάζουμε και τις βλέπουμε και πιο άμεσα και σε πολύ καλύτερη ποιότητα. Τα παιδικά και τα documentaries ok, είναι ένα πιο σοβαρό συν...).

Παρόμοιο δίλλημα είχα κι εγώ πριν ένα 8μηνο που ψαχνόμουν στο που θα πορευθώ. Απ' τη μια μανιώδης ποδοσφαιρόφιλος, απ' την άλλη μανιώδης downloader και streamer. Εν τέλει κατέληξα στο 50άρι VDSL της HOL, και βλέπω τα ματσάκια μου σε -ποιοτικότατο- streaming το οποίο πετάει (και μιλάω για ταυτόχρονα 2 και 3 ματς, λογικά και στα παραπάνω θα αντέχει μια χαρά η γραμμή) +ταυτόχρονο browsing εννοείται. Αλλά βέβαια πήρα κι ακόμα καλύτερη προσφορά από την δική σου από τις εταιρίες (HOL+Vodafone), μέτρησε κι αυτό δηλαδή επιπρόσθετα στο που θα καταλήξω. Βέβαια είμαι και εργένης ακόμα ε, δε ξέρω τι θα επέλεγα αν είχα γυναίκα-παιδιά (που η μία θα ήθελε OTE TV για να βλέπει ταινίες-σειρές, επειδή πιθανότατα το downloading+εύρεση υπότιτλου της φαίνεται τόσο δύσκολο όσο η πυρηνική φυσική :devil: και τα άλλα θα θέλουν τόνους παιδικών κάθε μέρα, με ένα απλό κλικ - ντακς τα μικρά τα καταλαβαίνω περισσότερο).

Δημοσ.

Ναι απο δορυφορο φυσικα τους το ρωτησα κιολας... Πολυ ποδοσφαιροφιλος δεν ειμαι αλλα μου αρεσει να χαζευω που και που και να μπορω να βλεπω τα μεγαλα ματς σπιτι με τη παρεα μου αντι για καφετεριες... Φυσικα με τραβαει πιο πολυ η τβ λογω του NBA και των ντοκιμαντερ που εκτος απο μενα παρακολουθουν και τα παιδια...Οσο για τις ταινιες αρεσει στη γυναικα να τις χαζευει το μεσσημερακι οποτε λεω να της κανω το χατιρι... Οσο για τη ταχυτητα τωρα ειμαι στα 2-6 mbps (ειμαι κοντα 3χλμ απο το ΑΚ) οποτε ακομα και με 30αρα πιστευω θα κανει τεραστια διαφορα. Δεν ειμαστε τρελοι χρηστες ιντερνετ, 2pc που κανουν συνηθως απλο browsing και 1ακομα που παιζει μερικα online παιχνιδια. Να σας πω την αμαρτια μου δεν κρατηθηκα και πηρα τους δρομους μεσσημεριατικα... Πηγα vodafone και ειπαν 15 μερες για ενεργοποιηση, πηγα και οτε που ψηνομουν περισσοτερο, εγγυηθηκαν ενεργοποιηση ως το τελος της εβδομαδας η την δευτερα το πολυ, και δεν αντεξα ψηθηκα και υπεγραψα :P . Μου εδωσαν και ρουτερ (ενα speedport) δεν εχω ιδεα αν ειναι καλο... Τελος παντων παει τωρα ειμαστε στον οτε.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω θες και TV, τα προγράμματα VDSL Vodafone Home δεν υποστηρίζουν ακόμα την υπηρεσία τηλεόρασης (Vodafone TV)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...