D4rkshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πληκτρολογιο χωρις lcd οθονη για gamer ειναι αχρηστο.Τι να το κανω το ωραιο χρωμα αν δεν ειναι λειτουργικο το πληκρολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ωραίο πληκτρολόγιο,και από εμφάνιση και από ποιότητα και τα πάντα.. απλά δεν κατάλαβα ακριβώς ποσο θόρυβο κάνουν τα πλήκτρα, ρεαλιστικά.. αν μιλάς δηλαδή με κάποιον στο skype και δαχτυλογραφείς ταυτόχρονα, θα φας καντήλια? τώρα θα μου πείτε ανάλογα το μικρόφωνο κτλ κτλ κτλ.. αλλα με την λογική ξέρω γω, αν κοιμάται στο διπλα δωμάτιο κάποιος, ο ήχος με τα cherry mx red θα είναι ενοχλητικός στο άτομο στο διπλα δωμάτιο? Ολα τα μηχανικα κανουνε θορυβο και με τους μπλε διακοπτες να ουρλιαζουνε. Μπορεις να βαλεις o-rings και μειονετε ο θορυβος αισθητα. Βεβαια χανεις στην αισθηση λιγουλακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Συγχαρητηρια για το πολυ καλο review ξερουμε περιπου ποτε θα ερθει προς τα εδω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Awar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Συγχαρητήρια για το άκρως επαγγελματικό review! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 παιδιά δυστυχώς δεν είχα ενημέρωση για το πότε θα έρθει Ελλάδα. Λογικά κάποιο μαγαζί από τα μεγάλα να το φέρει σύντομα (π.χ. eshop). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtrzG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Συγχαρητήρια για το review. Άπαιχτο! Πώς θα γίνει να βρούμε και τα WASD keycaps όμως.. Μεράκι το χω να δω άσπρο φωτισμό πολύ πιο συχνά απ' ότι το συνηθισμένο κόκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) μερικά πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω στα corsair πληκτρολόγια και γενικά στα μηχανικά που είναι και τα μείον τους αν τα συγκρίνει με τα απλά πληκτρολόγια είναι γιατί δεν έχουν wrist rest και γιατί τα κουμπιά τους πρέπει να είναι τόσο μικρά που στην κυριολεξία για να γράψεις κάτι να είναι οδύσεια να μην κάνεις κάποιο typo. Για το wrist rest τι επαγγελματικά και κουραφέξαλα είναι αν δεν έχουν ένα σωστό resting. Εχουν παίξει ποτέ πολύωρα mmo να δουν την χρησιμότητα τους? Οσο για τα μικρά κουμπιά είναι λες και όλα τα πληκτρολόγια απευθύνονται σε γκόμενες η σε τύπους με μικρά δάχτυλα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2015 από chek2fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garuger Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Πλενεται ? δεν πλενεται το δικο μου το βαζω στο πλυντηριο πιατων και ειναι καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 $110 βάλε και ΦΠΑ βάλε και μεταφορικά βάλε και τη ταρίφα του Έλληνα έμπορα κάνα 130άρι κι ευχαριστημένοι να μαστε. Ε όχι και budget πληκτρολόγιο μας κατά υποχρεώσατε. Budget λες κάνα quickfire xt που ακόμη και σήμερα το βρίσκεις 90 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Πλενεται ? δεν πλενεται το δικο μου το βαζω στο πλυντηριο πιατων και ειναι καινουργιο Βάζεις και Calgon για τα άλατα ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εμένα προσωπικά δεν με βολεύουν τέτοια πληκτρολόγια. Πήρα κάνα-δυο και τα έδωσα στο μήνα πάνω. ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ/ΤΕΡΑΣΤΙΑ πλήκτρα. Ίσως έχω συνηθίσει του iMac στην δουλειά και δεν αντέχω πια τέτοιες "γκουμούτσες" πλήκτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobos73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 μπραβο παιδια! πολυ ωραια παρουσιαση!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakething Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτή την μόδα με αυτά τα πληκτρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως με το matias tactile pro 3 (μηχανικό) στο mac το βράδυ το αποσυνδέω και βάζω το μαμά keyboard για να μη ξυπνήσω τη γυναίκα και τους γείτονες. (Κυριολεκτώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komplettgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Απίστευτη Παρουσίαση, Εκπληκτικό άρθρο επιτέλους μετά από καιρό είδα άρθρο που γυμνώνουν το προϊόν για να το δούμε και μέσα!!! ελπίζω να συνεχίσεις την καλή δουλειά φίλε μου, αυτο με το soundcloud ήταν πολύ καλό για να έχουμε μια ιδέα!!!Όσο για το προϊόν δεν έχω να πω κάτι, τα λες όλα!!! Το μόνο που μένει είναι να επισημάνω αυτο για την τιμή θα έπρεπε να είχε καλύτερη τιμή σίγουρα μιας και παρουσιάζεται από την corsair σαν το οικονομικό μοντέλο της!!!και πάλι μπράβο για το άρθρο!!! μια προσθήκη στα επόμενα άρθρα σου φίλε μου χωρίς να το παίζω έξυπνος και με κάθε σεβασμό γιατί έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά, θα ήταν να έβαζες και τιμές καθώς και από που μπορούμε να το παραγγείλουμε Ελλάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα