Genki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 τι θες να φωτογραφιζεις?Γενικά μέρη τοπία πόλεις κλπ.Όχι πορτρέτα Ξέρω χρησιμοποιώ dslr γιαυτό και την επιλέγω Γιατί τέτοιο κόλλημα με dslr υπάρχουν και οι mirrorless! Αν είσαι στα αρχικά βήματα στη φωτογραφία και δεν σκοπεύεις λόγω κόστους ή και χρήσης να ανέβεις αγοράζοντας πάνω από έναν επιπλέον φακό γιατί να πας σε dslr για το μέγεθος τους ή για το βίντεο στο οποίο υστερούν για παράδειγμα. Μερικές φορές δεν έχουμε ελέγξει τις εναλλακτικές που υπάρχουν και αγοράζουμε λάθος προϊόν για τις ανάγκες μας. Οι dslr δεν θα σου δώσουν καλύτερη φωτογραφία γιατί ο περιορισμός προκύπτει από τη πείρα του φωτογράφου και όχι από τη μηχανή σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω ότι σήμερα 8 στις 10 περιπτώσεις η dslr είναι λάθος επιλογή. Δεκτό όμως μια dslr καλύπτει τις ανάγκες μου. Αν έχεις να μου προτείνεις κάτι θα το εκτιμούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/2960786/Sony-SLT-%CE%B158-Kit-DT-18-55-SAM-II.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μου άρεσε η pentax απλά ήταν λίγο βαρύ το συγκεκριμένο μοντέλο. Ποια είναι τα θετικά που βρίσκεις στην ks1? Το μοντελο που δοκιμασες δεν συγκρινετε με τις d3xxx. Αυτα που ξεχωριζω στις pentax ειναι οτι ολες εχουν πρισμα και οχι το γελοιο πενταμιρορ. Επισης εχεις σταθεροποιηση στο σωμα που σημαινει εχεις σταθεροποιηση ακομα και με γρηγορους primes που δεν εχουν πανω στον φακο, εχεις 1/6000 ταχυτητα κλειστρου οι φθηνες nikon περιοριζονται στο 1/4000 και εχεις και autofocus με παλιους pentax φακους που δεν εχουν ενσωματωμενο μοτερ. Αυτα ειναι πραγματα που δεν υπαρχουν ουτε στην σειρα 3xxx ουτε στημ 5xxx. Επισης σταθεροποιηση στο σωμα θα βρεις μονο σε mirrorless απο εκει και περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το μοντελο που δοκιμασες δεν συγκρινετε με τις d3xxx. Αυτα που ξεχωριζω στις pentax ειναι οτι ολες εχουν πρισμα και οχι το γελοιο πενταμιρορ. Επισης εχεις σταθεροποιηση στο σωμα που σημαινει εχεις σταθεροποιηση ακομα και με γρηγορους primes που δεν εχουν πανω στον φακο, εχεις 1/6000 ταχυτητα κλειστρου οι φθηνες nikon περιοριζονται στο 1/4000 και εχεις και autofocus με παλιους pentax φακους που δεν εχουν ενσωματωμενο μοτερ. Αυτα ειναι πραγματα που δεν υπαρχουν ουτε στην σειρα 3xxx ουτε στημ 5xxx. Επισης σταθεροποιηση στο σωμα θα βρεις μονο σε mirrorless απο εκει και περα. Οπότε λες ότι με την ks 1 θα έχω καλύτερα αποτελέσματα από μια nikon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οπότε λες ότι με την ks 1 θα έχω καλύτερα αποτελέσματα από μια nikon? Το αποτελεσμα ειναι στο χερι σου με οποιαδηποτε μηχανη και να παρεις. Απλα σου γραφω που υπερτερει η pentax. Μπορω να σου πω που υπερτερει και η nikon, οπως σου ειπα εχουν καλυτερο αισθητηρα, μπορεις να βγαλεις λιγο παραπανω ζουμι στο lightroom, αλλα μιλαμε για οριακες διαφορες, το σημαντικοτερο και εκει που παταει η nikon ειναι στους φακους, εχει μεγαλυτερη ποικιλια απο την pentax, αλλα και η pentax εχει αρκετους δικους της φακους και απο τριτους οπως tamron/sigma και αλλους. Ξεκινας με τον 18-55 και αργοτερα βλεπεις να παρεις τον 18-135 και τους 2 φθηνους prime 50mm f1.8 και 35mm f2.4. Η συντριπτικη πλειοψηφια με d3xxx d5xxx αυτο κανει, παιρνουν αργοτερα τον 18-105 ή 18-140 και τους 2 φθηνους primes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το αποτελεσμα ειναι στο χερι σου με οποιαδηποτε μηχανη και να παρεις. Απλα σου γραφω που υπερτερει η pentax. Μπορω να σου πω που υπερτερει και η nikon, οπως σου ειπα εχουν καλυτερο αισθητηρα, μπορεις να βγαλεις λιγο παραπανω ζουμι στο lightroom, αλλα μιλαμε για οριακες διαφορες, το σημαντικοτερο και εκει που παταει η nikon ειναι στους φακους, εχει μεγαλυτερη ποικιλια απο την pentax, αλλα και η pentax εχει αρκετους δικους της φακους και απο τριτους οπως tamron/sigma και αλλους. Ξεκινας με τον 18-55 και αργοτερα βλεπεις να παρεις τον 18-135 και τους 2 φθηνους prime 50mm f1.8 και 35mm f2.4. Η συντριπτικη πλειοψηφια με d3xxx d5xxx αυτο κανει, παιρνουν αργοτερα τον 18-105 ή 18-140 και τους 2 φθηνους primes. Όμως η nikon έχει παραπάνω iso, αισθητήρα mgpxls, και καλύτερη ανάλυση αυτά δεν ισχύει μου δώσουν καλύτερες φωτογραφίες; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2015 από Genki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όχι , οπως σου έγραψε τις φωτογραφίες τις βγάζεις εσυ οχι τα MP και το iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όχι , οπως σου έγραψε τις φωτογραφίες τις βγάζεις εσυ οχι τα MP και το iso Η αλήθεια είναι ότι η pentax που μου πρότεινε μαρεσει. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Η γνώμη μου δεν θα σου αρέσει , μετα απο καιρό με nikon , είμαι κολλημένος με mirrorless και fuji. Αλλα είναι ακριβό σπορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Η γνώμη μου δεν θα σου αρέσει , μετα απο καιρό με nikon , είμαι κολλημένος με mirrorless και fuji. Αλλα είναι ακριβό σπορ. Χμμ καταλαβαίνω. Εγώ μια dslr καλή ψάχνω αλλά δεν νομίζω να το πάω πολύ σοβαρά αργότερα λόγο κόστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα