Προς το περιεχόμενο

Άλλος ένας αρχάριος

Genki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Ασχολήθηκα λίγο με την φωτογραφία λόγο ενός ταξιδιού που έκανα. Είχα δανεικη μια pentax k100d με τον απλό φακό 18-55

Τράβηξα αρκετα όμορφες φωτογραφίες σε raw format. Θέλω λοιπόν να αγοράσω μια dslr και μετά από πολύ ψάξιμο πιστεύω ότι η nikon d3300 είναι η καλύτερη μηχανή στην τιμή της μαζί με τον φακό. Βοηθήστε με, να προχωρήσω στην αγορά;

Υπάρχει κάποιο καλύτερο μοντέλο της σειράς d5xxx η γενικά κάποια άλλη μάρκα; Αξίζει να πάρω μεταχειρισμενη και αν ναι τα 10000 κλικς είναι πολλα; Τέλος μήπως πρέπει να πάω σε κάποιο παλαιότερο μοντέλο και να κοιτάξω για φακο;

Κάθε γνώμη και άποψη είναι αποδέκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Επεξ/σία από Genki
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εξαρταται το budget που θες να διαθεσεις

την σειρα 5ΧΧΧ την αγαπω

εχω την 5100 και ειναι τρομερη

οποτε θα σου προτεινα 5100,5200,5300, αναλογα τα λεφτα που θες να διαθεσεις

απο φακους ο 18-55 του κιτ ειναι αρκετος για αρχη, και καποια στιγμη καλο θα ηταν να παρεις τον 35mm 1.8G

Παιδιά είμαι στα 400-450 το πολύ. Αργότερα για φακούς βλέπουμε. Απλά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Δηλαδή να φύγω από d3300 και να πάω σε 5100-5200-5300 ?

Καλησπέρα παιδιά. Ασχολήθηκα λίγο με την φωτογραφία λόγο ενός ταξιδιού που έκανα. Είχα δανεικη μια pentax k100d με τον απλό φακό 18-55

Τράβηξα αρκετα όμορφες φωτογραφίες σε raw format. Θέλω λοιπόν να αγοράσω μια dslr και μετά από πολύ ψάξιμο πιστεύω ότι η nikon d3300 είναι η καλύτερη μηχανή στην τιμή της μαζί με τον φακό. Βοηθήστε με, να προχωρήσω στην αγορά;

Υπάρχει κάποιο καλύτερο μοντέλο της σειράς d5xxx η γενικά κάποια άλλη μάρκα; Αξίζει να πάρω μεταχειρισμενη και αν ναι τα 10000 κλικς είναι πολλα; Τέλος μήπως πρέπει να πάω σε κάποιο παλαιότερο μοντέλο και να κοιτάξω για φακο;

Κάθε γνώμη και άποψη είναι αποδέκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Αν σου αρεσε η pentax υπαρχει και η ks1 μαζι με φακο στα 400€, απο αισθητηρα ειναι πισω απο την nikon, αλλα γενικα εχει καποια δυνατα χαρακτηριστικα που δεν βρισκεις ουτε στην d5200.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου άρεσε η pentax απλά ήταν λίγο βαρύ το συγκεκριμένο μοντέλο. Ποια είναι τα θετικά που βρίσκεις στην ks1?

Επεξ/σία από Genki

Άρα τι να προτιμήσω;

Και βασικά η 5200 ξεφεύγει στα 500€

τις βρισκεις πολυ ευκολα μεταχειρισμενες

οτιδηποτε με κατω απο 10.000 κλικ θεωρειται πρακτικα καινουριο

τις βρισκεις πολυ ευκολα μεταχειρισμενες

οτιδηποτε με κατω απο 10.000 κλικ θεωρειται πρακτικα καινουριο

Ναι αλλά ρε παιδιά πείτε μου ποια να προτιμήσω τελικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.skroutz.gr/s/6722353/Pentax-K-S1-Kit-DAL-18-55mm.html

http://www.skroutz.gr/s/6724815/Pentax-K-S1-Kit-DAL-18-55mm-DAL-50-200mm.html

Προσωπικά έχω την K50 white με τον 18-55  και τον 50-200 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από adtakhs

http://www.skroutz.gr/s/6722353/Pentax-K-S1-Kit-DAL-18-55mm.html

http://www.skroutz.gr/s/6724815/Pentax-K-S1-Kit-DAL-18-55mm-DAL-50-200mm.html

Προσωπικά έχω την K50 white με τον 18-55 και τον 50-200 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Αξίζει λες περισσότερο από την nikon?

Η μπαταρία τι λέει;

Γιατί τέτοιο κόλλημα με dslr υπάρχουν και οι mirrorless!

Αν είσαι στα αρχικά βήματα στη φωτογραφία και δεν σκοπεύεις λόγω κόστους ή και χρήσης να ανέβεις αγοράζοντας πάνω από έναν επιπλέον φακό γιατί να πας σε dslr για το μέγεθος τους ή για το βίντεο στο οποίο υστερούν για παράδειγμα.

Μερικές φορές δεν έχουμε ελέγξει τις εναλλακτικές που υπάρχουν και αγοράζουμε λάθος προϊόν για τις ανάγκες μας.

Οι dslr δεν θα σου δώσουν καλύτερη φωτογραφία γιατί ο περιορισμός προκύπτει από τη πείρα του φωτογράφου και όχι από τη μηχανή σε αυτό το επίπεδο.

Πιστεύω ότι σήμερα 8 στις 10 περιπτώσεις η dslr είναι λάθος επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...