Προς το περιεχόμενο

[ram]Crucial Ballistix Sport XT 16GB DDR3-1866MHz @ guaranty 69,98€+5€[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crucial Ballistix Sport XT 16GB DDR3-1866MHz (BLS2C8G3D18ADS3CEU) στα 69,98€ Παραλαβή

από το κατάστημα ή +5€ Ελάχιστα μεταφορικά
Παράδοση, σε 4-10 ημέρες

http://www.guaranty.gr/product/1002049/crucial-ballistix-sport-xt-16gb-ddr3-1866mhz-bls2c8g3d18ads3ceu.html

large_BALLISTIX_SPORT_XT_DDR3_Dual_Kit.j

επομενη τιμη 91,22+

http://www.skroutz.gr/s/4013146/Crucial-Ballistix-Sport-XT-16GB-DDR3-1866MHz-BLS2C8G3D18ADS3CEU.html

γερμανια 85+

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4004091_-ballistix-sport-xt-16gb-kit-ddr3-pc3-14900-cl10-bls2c8g3d18ads3ceu-crucial.html

Επεξ/σία από dobro
  • Like 1
Δημοσ.

Το Site του καταστηματος παντως μου θυμιζει το Easybuyworld. Σε ολα τα προιοντα το δευτερο εγραφε στο site εγγυηση 1 χρονος,το Guaranty σε ολα ακομα και τις μνημες γραφει 2χρονια .......

Δημοσ.

Aσε τους μαθαμε ολους τους πουθεναδες του σ/κ που το κανουν για να στελνουν μετα newsletter με προσφορες στα υποψηφια πελατονια.

• Like 1
Δημοσ.

Τους έδωσα το κλικ για να δω το CL (10 είναι, μια χαρά).

Η τιμή άλλαξε και πήγε στα 91,20€. Οπότε κατά τη γνώμη μου ήταν λάθος.

Αν παρήγγειλε κανένας, ας μείνει ανοιχτό το θέμα, να δούμε ανταπόκριση από το κατάστημα στο λάθος.

Δημοσ.

Στο Skroutz παντως δειχνει ακομα στα 70ευρω ενω μεσα στο site εχει αλλαξει στα 91. Προφανως για λαθος προκειται οποιος προλαβε να ριξει παραγγελια απο Δευτερα πιθανον το ακυρο :P

Δημοσ.

Έριξα παραγγελία, ήρθε το αυτόματο μαιλ επιβεβαίωσης αλλά το τρελό είναι ότι ήρθε και 2ο μαιλ με ανανέωση παραγγελίας, γράφει:

Η κατάσταση της παραγγελίας σας έχει αλλάξει στην ακόλουθη κατάσταση - Νέα κατάσταση πληρωμής: εκκρεμεί (έβαλα αντικαταβολή) - Νέα κατάσταση αποστολής: Αναμονή από προμηθευτή.  

Δημοσ.

Crucial μνήμες δεν θα έβαζα ούτε στο μελλοντικά ηλεκτρονικά ελεγχόμενο καζανακι τουαλετας

O λόγος ???

Δημοσ.

Crucial μνήμες δεν θα έβαζα ούτε στο μελλοντικά ηλεκτρονικά ελεγχόμενο καζανακι τουαλετας

Σε μένα έχουν αποδειχθεί καλές, ενώ και η εταιρεία που τα υποστηρίζει έχει καλό και πολύ γρήγορο σέρβις, εκεί που χρειάστηκε...την ίδια μέρα που παρέλαβαν το ντιμάκι που τους είχα στείλει μου το άλλαξαν και έστειλαν καινουριο, χωρις χρέωση φυσικά.

Δημοσ.

Tι να πω...σε 2 συστηματα εβαλα crucial ballistix ddr2 πριν κατι χρονια, και στα 2 μετα απο μερικους μηνες μπλε οθονες και ολα τα αλλα ωραια.Στο μεμορυ τεστ σωρεια λαθων μετα απο 10-15 λεπτα, μολις δηλαδη αρχισαν να ζεσταινονται λιγο.

Iσως να αγανακτησα λιγο περισσοτερο λογω του οτι ειχα αγορασει απο το eshop, που φημιζεται για το ζηλο του να μη σου κανει αντικατασταση και να σου σπαει τα νευρα.

Εκτοτε μονο corsair

Δημοσ.

και γω εχω παθει το ιδιο (μπλε οθονες) με crucial ballistix DDR3 1600 πριν ενα-εναμιση χρονο στη δευτερη μερα λειτουργιας.

Εψαχνα να βρω τι φταιει με τις μπλε οθονες και στο τελος μου κοψε να κανω ενα memory test. Η μια ειχε βγει off εντελως.

Παρεπιπτοντως το e-shop μου τις αντικατεστησε αμεσα με νεες Kingston

Δημοσ.

Απ ότι φαίνεται μόνο εγώ έκανα παραγγελία την οποία και ακύρωσα πριν από λίγο, δεν λέει να περιμένω 1 μήνα + για μνήμες!!!

Μπορεί να κλειδώσει το θέμα ή να χαθεί στο τέλος... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...