Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον ο ts παρέλαβε το σύστημα,θα έχει πάρει και την 2η 980!Για αυτό δεν απαντάει,καίγεται στο gaming!

Θα συμφωνησω με τον fulgore στα περισσότερα που ανέφερε...Τσαμπα ερχεστε σε αντιπαράθεση για ένα θέμα που δεν μας έχει παρουσιάσει καν όλες τις μεταβλητές ο ts!

Καλα το τι τρολλ εχουν μαζευτει με τα Capital control στο Insomnia δεν λεγεται αλλα τι να κανουμε τωρα....

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχασα να αναφερω οτι η μητρηκη μου ειναι η Asus maximus viii. Τελικα πουλησα τον 6700 και πηρα τον 6700κ. Εκανα μαλακια και το μετανιωσα. Μου ετυχε χαλια επεξεργαστης που για τα 4.3 θελει 1.39 ρευμα με αποτελεσμα να εχω 95 βαθμους θερμοκρασια με την Evo 212. Περιμενα τουλαχιστον να παει 4.5-4.8 αλλα επεσα εξω.

Τετοια ξενερα δεν ξαναεφαγα ποτε.

Μπορω να τον επιστεψω και να ζητησω αλλον;

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχασα να αναφερω οτι η μητρηκη μου ειναι η Asus maximus viii. Τελικα πουλησα τον 6700 και πηρα τον 6700κ. Εκανα μαλακια και το μετανιωσα. Μου ετυχε χαλια επεξεργαστης που για τα 4.3 θελει 1.39 ρευμα με αποτελεσμα να εχω 95 βαθμους θερμοκρασια με την Evo 212. Περιμενα τουλαχιστον να παει 4.5-4.8 αλλα επεσα εξω.

με τη δικαιολογία θα τον επιστρέψεις και θα ζητήσεις άλλον?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που ο επεξεργαστης ειναι για overclock και δεν ειναι  σχεδον εφικτο να γινει αυτο δεν μπορω να ζητησω αλλαγη;

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που ο επεξεργαστης ειναι για overclock και δεν ειναι  σχεδον εφικτο να γινει αυτο δεν μπορω να ζητησω αλλαγη;

Οχι βεβαια.Το οτι εχει δυνατοτητα για Overclock δεν σου εγγυαται η Intel οτι θα φτασεις τοσο. Και στους Amd γινεται αυτο υπαρχει κοσμος που τον 8320 μεχρι 4.5 του παει και αλλοι που τους φτανει ανετα και 5000.

Επισης μλκια εκανες που αγορασες την Asus Maximus VIII εξ αρχης για κλειδωμενο επεξεργαστη ουτε σε αυτο σου φταιει σε τιποτα η Intel. Και στην τελικη για ποιο λογο σκας ετσι χωρις λογο???Εχεις ενα απο τους πιο δυνατους επεξεργαστες αυτη την στιγμη για gaming και μπουκαλι με Sli 980 δεν τρως ακομα και stock αν εισαι. Αλλωστε ετσι ειναι αυτα. Συμφορουμιτης σε αναλογο θεμα ειχε παραδεχθει οτι επειδη ασχολειται περισσοτερο με overclock τον παλιο i7 3770k τον ειχε αλλαξει(πουλησει)4 φορες για να του κατσει ενας i7 3770k για να φτανει τα 4.9Ghz.

Αλλωστε το φωναζαμε οτι οι νεοι Intel ειναι αρπαχτη και αυτο φενεται και απο το Turbo Boost. i7 4790k απο 4.0Ghz με Turbo φτανει τα 4400 ενω ο 6700 απο τα 4000 φτανει μολις τα 4200.

Μηπως ομως φταινε και οι ρυθμισεις που εχεις κανει???

Επισης τετοια ξενερα δεν ξαναεφαγες ποτε γιατι ειχες ποτε κανει αναλογο overclock σε τετοιους επεξεργαστες???

Δημοσ.

δε σου φταίει σε τίποτα η intel για αυτό, δεν είναι λόγος για αλλαγή.

μη το παιδεύεις άλλο, κάτσε να χαρείς το σύστημα σου.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα πιο μεγαλη ξενερα θα ετρωγα απο την καρτα γραφικων,αν εβλεπα τις επιδοσεις  της σε σχεση με την κατα 50% φθηνοτερη(περιπου)Gtx 970 παντως :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν παίζεις με auto oc θα φας ξενέρα με ότι μητρική και cpu και αν είσαι. Παίξε με χειροκίνητο. Επίσης το ότι πήρες maximus viii δεν λέει κάτι, δεν μας διευκρινίζεις αν έχεις ή την ranger ή την hero ή την gene και κανονικά με τέτοια μητρική δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα, όμως αν παίζεις με χειροκίνητο oc τότε μάλλον έκατσε i7 μπανάνα. Αλλά και πάλι, στοκ είναι ήδη κτήνος, τσάμπα παιδεύεσαι και κακώς που έκανες την μετάβαση σε k, ο κλειδωμένος ήταν ήδη μια χαρά, τσάμπα λεφτά σπατάλησες κατεμέ.

Δημοσ.

4.3Ghz 1.39 ρεύμα;

Είσαι σίγουρος; Όσο και μπανάνα να είναι το chip σου, το θεωρώ σχεδόν απίθανο αυτό. Τουλάχιστον στα 4.4 με 4.5 έπρεπε να φτάνει με stock τάσεις περίπου.

Παρ'όλα αυτά τζάμπα ασχολήσε. Ότι σου είπαμε παραπάνω ... :P

Δημοσ.

οταν βγαινει νεος cpu περιμεντε λιγο καιρο να περπατησει στην αγορα και να βγουν νεα batch.αν τον αγορασεις μετα απο 4-5-6 μηνες απο τη στιγμη που κυκλοφορησε οι πιθανοτητες να πεσεις σε καλο κομματι αυξανονται.

• Like 4
Δημοσ.

Άλλη μια φορά που τα λόγια μου πήγαν στον βροντο.

Μια χαρά OC θα έκανε και ο απλός.

Όσο για τα έξυπνα που ακούω..... Ο 8320 έχει base clock 3500 και έχει τα 4500 για πλάκα, μαθηματικά όσο και ντουβαρι να είμαι είναι 1000MHz πάνω.

Σορρυ για το τελευταίο αλλά τα "έξυπνα" δεν τα μπορώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...