Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσες να περιμένεις να σου βάλουν τον 6700k, από την στιγμή που συμφώνησες για τον 6700 αυτόν έχεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ότι και να σκέφτεσαι και όσο δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι. Αν έχεις πραγματικά τόσες αμφιβολίες θα σου πω κάτι να σε ηρεμήσω, γιατί σε βλέπω κομματάκι αγχωμένο, ο 6700 σπρώχνει δύο 980 ανετότατα. Εδώ τις σπρώχνει ο i5 6600, θα σκαλώσει ο i7 ; Με 2 titan x ή 980ti θα είχες bottleneck με τον 6700, αλλά πολύ λίγο. Οι κάρτες που σου λέω είναι πιο δυνατές από 980, το οποίο σημαίνει πως ο 6700 θα είναι υπερκομπλέ.

• Like 4
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ξαναλέω και εγώ ότι από τα 4.0 στα 4.5 δεν υπάρχουν διαφορές στα παιχνίδια. Αν θες να τον πουλήσεις και να δώσεις +50~ε δεν αξίζει γιατι και O/C να του κάνεις θα έχεις ελάχιστη εως καθόλου διαφορά στο SLI σου. Συνήθως το OC στον επεξεργαστή βοηθάει μόνο στα benchmarks και ο 6700 δεν χρειάζεται OC για gaming. Αυτά...

• Like 1
Δημοσ.

ThanosMTX

Αυτο το μικρο μπουκαλι θα μπορουσε να εξαληφθει με ένα oc στα 4.5 ή 4.6 (η και παραπανω αν παει);

Κατα την άποψη μου το o/c (και στην περίπτωση σου) είναι ΧΟΜΠΥ (το γουστάρω και το κάνω) , δεν νομίζω ότι θα το χρειαστείς! Κάνενας δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά για ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ανάγκες! Ολοι πιθανολογούμε βάση εμπειριών & γνώσεων. Κατα την γνώμη μου τον Κ να τον πάρεις αν γουστάρεις να πειραματιστείς με υπερχρονισμό απο ΧΟΜΠΥ  και όχι γιατί υπάρχει κάποια πιθανότητα στο μέλλον να έχεις ένα μικρό "μπουκάλι". 

Δημοσ.

Ο ανθρωπος λεει οτι αργοτερα θα βαλει αλλη μια 980.Το αν ειναι καλο ή σωστο αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το θεμα ειναι οτι οι κλειδωμενες μητρικες δεν σηκωνουν Sli καρτες γραφικων.

Off topic απαντησεις δεν βοηθανε σε κατι.

Off topic καλά το είπες. Το παλικάρι έχει την σύνθεση και αντί του 6700Κ έβαλε τον 6700 γιατί δεν ήθελε να περιμένει. Ρωτάει τώρα εάν αξίζει να τον δώσει για τον Κ.Ή Ζ170 θεωρητικά υπάρχει μιας και δεν αναφέρεται. Για αυτό έκανα την ερώτηση. Πιαστηκες από ένα μνμ που λέει για αλλαγή μητρικής και έβαλες το κραξ mode on.

Κανείς δεν είδα να αναφέρει ότι μπορεί μια χαρά να κάνει OC και τον 6700 και να φτάσει τα 4500 αλλά οκ....

Δημοσ.

Off topic καλά το είπες. Το παλικάρι έχει την σύνθεση και αντί του 6700Κ έβαλε τον 6700 γιατί δεν ήθελε να περιμένει. Ρωτάει τώρα εάν αξίζει να τον δώσει για τον Κ.Ή Ζ170 θεωρητικά υπάρχει μιας και δεν αναφέρεται. Για αυτό έκανα την ερώτηση. Πιαστηκες από ένα μνμ που λέει για αλλαγή μητρικής και έβαλες το κραξ mode on.

Κανείς δεν είδα να αναφέρει ότι μπορεί μια χαρά να κάνει OC και τον 6700 και να φτάσει τα 4500 αλλά οκ....

Για να μην το αναφέρουμε μάλλον δεν το ξέρουμε. Κυριολεκτικά εγώ δεν το ήξερα, είναι όντως εφικτό κάτι τέτοιο ;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο Ts αναφερει εξαρχης αλλα και σε επομενο μηνυμα οτι σκεφτεται για Sli καρτες γραφικων. Κοιταξα καποιες ακριβες μητρικες H170 και δεν ειδα καμια απο αυτες να εχει δυνατοτητα για Sli. Δεν θα επρεπε αυτο να τονιστει εξ αρχης και ακομα περισσοτερο τωρα που εν μερη θα εχει λιγοτερη χασουρα απο την εν λογω αγορα απο το να αγορασει πχ αργοτερα δευτερη 980 για να δει μετα λυπης οτι η μητρικη του δεν υποστηριζει Sli και αρα στην ουσια να εχει πεταξει τσαμπα χρηματα???

Και στην τελικη ποιος @@ για το Overclock επεξεργαστη για παιχνιδια οταν το σημαντικο προβλημα ειναι οτι η μητρικη του δεν υποστηριζει Sli???

Θα τρωει μπουκαλι με 2 980 προφανως και οχι ή το ελαχιστο δυνατο. Αν αξιζει ο 6700κ οπως και γενικα οι i7 επεξεργαστες απο σειρα 2 και μετα για παιχνιδια,προφανως και οχι μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο στο μελλον και με βαση παντα την τεραστια χρηματικη διαφορα που ζηταει απο τους παντα τιμιους και δυνατους i5. Βεβαια παλια με λιγο ψαξιμο εβρισκες i7 ξεκλειδωτο με κατω απο 300ευρω και ετσι ηταν μια καλη επενδυση απο τωρα που οι τιμες εχουν ανεβει στα υψη.

Επισης ελεος που καποιοι παρουσιαζουν την μικροτερη καταναλωση σαν υπερ των νεων επεξεργαστων. Μα καλα για αυτο δεν φταιει εξ αρχης η ιδια η Intel που μου ανεβασε την καταναλωση/θερμοκρασεις απο τους επεξεργαστες σειρας 3(1155 socket)στους πρωτους haswell??? Η ιδια δεν φταιει που οι πρωτοι Haswell ηταν μαπα στο Overclock αντικειμενικα,και αυτο το βρηκε σαν πατημα για να παρουσιασει τους επομενους Intel αλλα και τους Skylake σαν ιδανικους για overclock αλλα και για χαμηλη καταναλωση???

Μηπως,λεω μηπως,ολα αυτα τα εκανε εξ αρχης επιτηδες η Intel για να βρει ενα πατημα/αφορμη στο να μας πλασαρει καθε χρονο τους ιδιους πανω κατω επεξεργαστες(για παιχνιδια παντα) σαν φοβερους και καινουργιους???

Γιατι οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα τα τελευταια χρονια οι Skylake με τις δυνατοτητες Overclock αλλα και την χαμηλη τους καταναλωση(σε σχεση πχ με τους 3ης γενιας)ειναι στην ουσια οι Haswell οπως επρεπε να ηταν οταν πρωτοβγηκαν. 

• Like 3
Δημοσ.

χωρις παρεξηγηση εισαι αχαριστος.παραγγειλες ενα επεξεργαστη κτηνος και τωρα αμφιβαλλεις αν θα τρεχει καλα αν θα εχει μπουκαλι κλπ....ουδεν σχολιο.

• Like 1
Δημοσ.

χωρις παρεξηγηση εισαι αχαριστος.παραγγειλες ενα επεξεργαστη κτηνος και τωρα αμφιβαλλεις αν θα τρεχει καλα αν θα εχει μπουκαλι κλπ....ουδεν σχολιο.

Το κακο ειναι οτι εριξε παραγγελια για επεξεργαστη/μητρικη χωρις να κοιταξει/ρωτησει αν η μητρικη του υποστηριζει Sli. Παλι καλα που τουλαχιστον το εγραψε τωρα παρα μετα που θα ηταν αργα(ολα αυτα παντα αν δεν μας δουλευει ο ts καθως Sli 980 χωρις καν να εχει πει τι monitor εχει δεν ειναι και οτι το πιο λογικο).

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο Ts αναφερει εξαρχης αλλα και σε επομενο μηνυμα οτι σκεφτεται για Sli καρτες γραφικων. Κοιταξα καποιες ακριβες μητρικες H170 και δεν ειδα καμια απο αυτες να εχει δυνατοτητα για Sli. Δεν θα επρεπε αυτο να τονιστει εξ αρχης και ακομα περισσοτερο τωρα που εν μερη θα εχει λιγοτερη χασουρα απο την εν λογω αγορα απο το να αγορασει πχ αργοτερα δευτερη 980 για να δει μετα λυπης οτι η μητρικη του δεν υποστηριζει Sli και αρα στην ουσια να εχει πεταξει τσαμπα χρηματα???

Και στην τελικη ποιος @@ για το Overclock επεξεργαστη για παιχνιδια οταν το σημαντικο προβλημα ειναι οτι η μητρικη του δεν υποστηριζει Sli???

Θα τρωει μπουκαλι με 2 980 προφανως και οχι ή το ελαχιστο δυνατο. Αν αξιζει ο 6700κ οπως και γενικα οι i7 επεξεργαστες απο σειρα 2 και μετα για παιχνιδια,προφανως και οχι μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο στο μελλον και με βαση παντα την τεραστια χρηματικη διαφορα που ζηταει απο τους παντα τιμιους και δυνατους i5. Βεβαια παλια με λιγο ψαξιμο εβρισκες i7 ξεκλειδωτο με κατω απο 300ευρω και ετσι ηταν μια καλη επενδυση απο τωρα που οι τιμες εχουν ανεβει στα υψη.

Επισης ελεος που καποιοι παρουσιαζουν την μικροτερη καταναλωση σαν υπερ των νεων επεξεργαστων. Μα καλα για αυτο δεν φταιει εξ αρχης η ιδια η Intel που μου ανεβασε την καταναλωση/θερμοκρασεις απο τους επεξεργαστες σειρας 3(1155 socket)στους πρωτους haswell??? Η ιδια δεν φταιει που οι πρωτοι Haswell ηταν μαπα στο Overclock αντικειμενικα,και αυτο το βρηκε σαν πατημα για να παρουσιασει τους επομενους Intel αλλα και τους Skylake σαν ιδανικους για overclock αλλα και για χαμηλη καταναλωση???

Μηπως,λεω μηπως,ολα αυτα τα εκανε εξ αρχης επιτηδες η Intel για να βρει ενα πατημα/αφορμη στο να μας πλασαρει καθε χρονο τους ιδιους πανω κατω επεξεργαστες(για παιχνιδια παντα) σαν φοβερους και καινουργιους???

Γιατι οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα τα τελευταια χρονια οι Skylake με τις δυνατοτητες Overclock αλλα και την χαμηλη τους καταναλωση(σε σχεση πχ με τους 3ης γενιας)ειναι στην ουσια οι Haswell οπως επρεπε να ηταν οταν πρωτοβγηκαν.

Ωραία έκθεση, αλλά εγώ δεν ξέρω αν έχει Ή ή Ζ ξέρεις εσύ;

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία έκθεση, αλλά εγώ δεν ξέρω αν έχει Ή ή Ζ ξέρεις εσύ;

Μα ουτε ολες οι Z Μητρικες υποστηριζουν Sli :) Επισης ποιος ο λογος να αγορασεις Z μητρικη σε κλειδωμενο επεξεργαστη εκτως αν ειναι σε τιποτα super προσφορα Amazon?

πχ στα δυο τελευταια Socket

https://www.skroutz.gr/s/4931139/Gigabyte-Z97-D3H.html

https://www.skroutz.gr/s/7411566/Asrock-Z170-Pro4.html

Επισης αν ειχε Z μητρικη φανταζομαι θα το εγραφε μιας και το ανεφερα 

Καλησπέρα παιδιά. Παράγγειλα ένα  gaming pc από το eshop κομμάτι-κομμάτι και δυστυχώς δεν είχαν τον 6700Κ και έβαλαν τον core i7 6700. Το PC προορίζετε για παιχνίδια με μία GTX 980 (θα μπει και αλλη μία μελοντικά). Αξίζει να πουλήσω τον 6700 και να πάρω τον 6700Κ για να τον ανεβάσω εως τα 4.8 και να μειώσω το μπουκάλι που θα έχω με 2 980;

Γιατι πχ εγω απο τα παραπανω που γραφει δεν βλεπω να γνωριζει και πολλα(μαλλον καθολου)απο hardware. Γιατι ουτε ο 6700 ειναι σιγουρο οτι μπορει να παει 4800(σε αλλο θεμα συμφορουμιτης πουλησε τον καινουργιο του i5 6600k επειδη με overclock δεν ξεπερναγε τα 4300)ουτε ισχυει οτι ο I7 6700 τρωει μπουκαλι απο Sli 980 ποσο μαλλον να χρειαζεται και overclock για να το μειωσεις(δηλαδη το εχει σιγουρο οτι ο επεξεργαστης του τρωει γερο μπουκαλι και οτι με overclock θα εξακολουθει να εχει Bottleneck πραγμα που προφανως και δεν ισχυει!!!!)

Συνήθως το overclocking δεν έχει καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια ή μόνο στα benchmarks υπάρχουν διαφορές;

Το βλεπεις αλλωστε και στο επομενο του σχολιο.

Αν ηταν αλλιως τα πραγματα και τον γνωριζα τον ts αρχικα θα ρωταγα γιατι αναλυση μιλαμε και κοιταζει σε Sli 980 και οχι πχ σε μονη 980ti(αν προοριζεται για 1440p πχ)γιατι εχω πετυχει περιπτωσεις ατομων με Sli και Crossfire καρτες κατηγοριας 970 και R9 290 και πανω για 1080p....

Εδω υπαρχει και ενδεχομενο να μας τρολλαρει ο ts πχ.

Δημοσ.

Μιας και έβγαλες συμπέρασμα ΠΑΛΙ μέχρι και τι μητρική έχει ο άλλος τα λόγια είναι περιττά.

Σε κάθε ποστ που κάνεις εκτός από γνώστης είσαι ΚΑΙ μέντιουμ.

Πραγματικά με κουράζει αυτό το θέμα και δεν έχω σκοπό την αντιπαράθεση.

Ακόμη έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως έβγαλες άκυρους ακόμη και την Nvidia όταν παραδέχτηκε την πατάτα της 970.

Έλληνας πολιτικός ένα πράγμα βρε αδερφέ, καλή σταδιοδρομία ;)

Δημοσ.

Μιας και έβγαλες συμπέρασμα ΠΑΛΙ μέχρι και τι μητρική έχει ο άλλος τα λόγια είναι περιττά.

Σε κάθε ποστ που κάνεις εκτός από γνώστης είσαι ΚΑΙ μέντιουμ.

Πραγματικά με κουράζει αυτό το θέμα και δεν έχω σκοπό την αντιπαράθεση.

Ακόμη έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως έβγαλες άκυρους ακόμη και την Nvidia όταν παραδέχτηκε την πατάτα της 970.

Έλληνας πολιτικός ένα πράγμα βρε αδερφέ, καλή σταδιοδρομία ;)

Κατι ουσιαστικο στο topic εγω βλεπω οτι δεν εχεις γραψει. Οσο για την μητρικη για το τι εχει ας μπει στον κοπο να απαντησει τοτε για να μην ριχνουμε μαντεψιες και προβλεψεις γιατι τις πιο πολλες φορες αυτο γινεται. Μην μπει στον κοπο ο ts να δωσει τις βασικες και αναγκαιες πληροφοριες να καθομαστε συνεχεια να μυριζουμε τα νυχια μας. Για τα περι Nvidia αν δεν γινεις πιο συγκεκριμενος δεν βοηθας με αυτο που γραφεις,ασε που δεν εχουν και σχεση με το topic.

Δημοσ.

Μάλλον ο ts παρέλαβε το σύστημα,θα έχει πάρει και την 2η 980!Για αυτό δεν απαντάει,καίγεται στο gaming!

Θα συμφωνησω με τον fulgore στα περισσότερα που ανέφερε...Τσαμπα ερχεστε σε αντιπαράθεση για ένα θέμα που δεν μας έχει παρουσιάσει καν όλες τις μεταβλητές ο ts!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...