ThanosMTX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Παράγγειλα ένα gaming pc από το eshop κομμάτι-κομμάτι και δυστυχώς δεν είχαν τον 6700Κ και έβαλαν τον core i7 6700. Το PC προορίζετε για παιχνίδια με μία GTX 980 (θα μπει και αλλη μία μελοντικά). Αξίζει να πουλήσω τον 6700 και να πάρω τον 6700Κ για να τον ανεβάσω εως τα 4.8 και να μειώσω το μπουκάλι που θα έχω με 2 980;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μπουκάλι με 2x980 δεν θα έχεις με στοκ 4770k, θα έχεις με i7 6700 που με το turbo στα 4 ghz σε όλους τους πυρήνες είναι σαν να έχεις i7 4770k στα 4.5 ghz ; Τσάμπα αγχώνεσαι πραγματικά, ο 6700 είναι κτήνος από μόνος του. 4
ThanosMTX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μπουκάλι με 2x980 δεν θα έχεις με στοκ 4770k, θα έχεις με i7 6700 που με το turbo στα 4 ghz σε όλους τους πυρήνες είναι σαν να έχεις i7 4770k στα 4.5 ghz ; Πραγματικά δε το γνωρίζω αυτό. Το προηγούμενο pc ήταν q9550 με GTX 460 και δεν γνωρίζω τι παίζει με τους καινούριους intel. Πιστεύεις ότι τα 4 με το turbo δεν θα υπάρχει μπουκάλι; Το συστημα θα το κρατησω γυρω στα 5 χρονια. Θα είναι καλό για παιχνίδια (από θέμα επεξεργαστή πάντα);
BabisTs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Παράγγειλα ένα gaming pc από το eshop κομμάτι-κομμάτι και δυστυχώς δεν είχαν τον 6700Κ και έβαλαν τον core i7 6700. Το PC προορίζετε για παιχνίδια με μία GTX 980 (θα μπει και αλλη μία μελοντικά). Αξίζει να πουλήσω τον 6700 και να πάρω τον 6700Κ για να τον ανεβάσω εως τα 4.8 και να μειώσω το μπουκάλι που θα έχω με 2 980; Μόνο αν έχεις λεφτά για πέταμα!!!Για κανέναν λόγο δεν αξίζει να δώσεις τον 6700 για τον 6700Κ αφού τον θες για gaming μόνο.Θα άξιζε μόνο αν ήθελες να ασχοληθείς με overclocking μόνο... 4
ThanosMTX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως το overclocking δεν έχει καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια ή μόνο στα benchmarks υπάρχουν διαφορές;
benign Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Απο την αλλη αν του εβαλαν στην συνθεση, (που παρεπιπτοντως δεν γνωριζουμε αν ειναι καλη και πολυ φοβαμαι οτι μπορει να του εβαλαν κανενα τροφοδοτικο Ελαφι η Ταρανδο) μητρικη ακριβη για Κ επεξεργαστη δεν ειναι κριμα να μην την αξιοποιησει? Ας του βαλουν μια πιο απλη εφοσον θα τοποθετησουν τον 6700. Φιλε για πες μας ακριβως τι σου εχουν βαλει στην συνθεση να αρχισουν οι αλλαγες. 3
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Με την R9 390 μου ψάχνω να βρω διαφορές σε παιχνίδια από τα 4Ghz στα 4.5Ghz του 6700Κ αλλά δεν βλέπω. Οπότε μη δίνεις τζάμπα χρήματα. Πιθανόν να υπάρχει διαφορά αλλά αυτή να είναι 1-2FPS σε ορισμένα παιχνίδια που δεν την παρατηρείς καν με το μάτι . Και 6700Κ να πάρεις κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα φτάσει τα 4.8. Σύμφωνα με το Ocnet λίγα είναι τα κομμάτια που υπερβαίνουν τα 4.6Ghz στον συγκεκριμένο επεξεργαστή για 24/7 χρήση. Για μένα, όχι δεν αξίζει η αλλαγή. 2
pirate79 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=J2VAcpDap6k 2
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Παράγγειλα ένα gaming pc από το eshop κομμάτι-κομμάτι και δυστυχώς δεν είχαν τον 6700Κ και έβαλαν τον core i7 6700. Το PC προορίζετε για παιχνίδια με μία GTX 980 (θα μπει και αλλη μία μελοντικά). Αξίζει να πουλήσω τον 6700 και να πάρω τον 6700Κ για να τον ανεβάσω εως τα 4.8 και να μειώσω το μπουκάλι που θα έχω με 2 980; Ρε παιδια ο ανθρωπος γραφει για Sli για 980ti και του λετε να μεινει ως εχει???SLi μονο οι Z μητρικες υποστηριζουν.
fallen4ngel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια ο ανθρωπος γραφει για Sli για 980ti και του λετε να μεινει ως εχει???SLi μονο οι Z μητρικες υποστηριζουν. ;;;; Τι έγινε πάλι; Νυσταζεις νομίζω
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ;;;; Τι έγινε πάλι; Νυσταζεις νομίζω Ο ανθρωπος λεει οτι αργοτερα θα βαλει αλλη μια 980.Το αν ειναι καλο ή σωστο αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το θεμα ειναι οτι οι κλειδωμενες μητρικες δεν σηκωνουν Sli καρτες γραφικων. Off topic απαντησεις δεν βοηθανε σε κατι. 1
jgeorgiou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 κατα την άποψη μου αν δεις μπουκάλι αυτό θα είναι μικρό. ο 6700 είναι ταχύτατος και μπορεί να οδηγήσει 2 x 980 προφανώς θες να πας σε 4Κ λύση στο μέλλον. Αν το κάνεις μετά από καιρό θα σου έλεγα να μην προγραμματίζεις από τώρα γιατί ενδεχομένως να σε συμφέρει να πουλήσεις την σημερινή σου 980 και να πάρεις κάποια άλλη νέας γενιάς vga που θα σε καλύπτει σε αυτές τις απαιτήσεις. Να έχεις υπόψη σου ότι η νέα γενιά επεξεργαστών ΙΝΤΕΛ είναι ποιο δύστροπη στον υπερχρονισμό και κατα την αποψη μου πιθανότατα για να πας από τα 4.0 στα 4.8 και να το κρατήσεις εκεί επι μακρόν (να παίζεις παιχνίδια με τις ώρες) θα μπορέσεις να το κάνεις ίσως μόνο με ποιοτική-ακριβή υδρόψυξη. Οτι ανεβάζουμε ταχύτητα και δείχνουμε αριστερά-δεξιά το επίτευγμα μας δεν σημαίνει ότι το κρατάμε εκεί πέρα μόνιμα και παίζουμε με τις ώρες. ΥΓ Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ γιατί έχω παραγγείλει έναν 6700Κ και θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μια ανταλλαγή. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Jgeorgiou έμπορα , έμπορα , βρήκα και το κατάλληλο βίντεο : https://youtu.be/Jb_YsEungPI?t=893 1
ThanosMTX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Απο την αλλη αν του εβαλαν στην συνθεση, (που παρεπιπτοντως δεν γνωριζουμε αν ειναι καλη και πολυ φοβαμαι οτι μπορει να του εβαλαν κανενα τροφοδοτικο Ελαφι η Ταρανδο) μητρικη ακριβη για Κ επεξεργαστη δεν ειναι κριμα να μην την αξιοποιησει? Ας του βαλουν μια πιο απλη εφοσον θα τοποθετησουν τον 6700. Φιλε για πες μας ακριβως τι σου εχουν βαλει στην συνθεση να αρχισουν οι αλλαγες. Δική μου ήταν η σύνθεση .Απλά δεν είχαν τον 6700Κ και έβαλαν τον 6700. Συγκεκριμένα τη συναρμολόγηση εκαναν αυτοί. Με την R9 390 μου ψάχνω να βρω διαφορές σε παιχνίδια από τα 4Ghz στα 4.5Ghz του 6700Κ αλλά δεν βλέπω. Οπότε μη δίνεις τζάμπα χρήματα. Πιθανόν να υπάρχει διαφορά αλλά αυτή να είναι 1-2FPS σε ορισμένα παιχνίδια που δεν την παρατηρείς καν με το μάτι . Και 6700Κ να πάρεις κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα φτάσει τα 4.8. Σύμφωνα με το Ocnet λίγα είναι τα κομμάτια που υπερβαίνουν τα 4.6Ghz στον συγκεκριμένο επεξεργαστή για 24/7 χρήση. Για μένα, όχι δεν αξίζει η αλλαγή. Στο youtube κάποια βιντεο αλλα λενε ομος. κατα την άποψη μου αν δεις μπουκάλι αυτό θα είναι μικρό. ο 6700 είναι ταχύτατος και μπορεί να οδηγήσει 2 x 980 προφανώς θες να πας σε 4Κ λύση στο μέλλον. Αν το κάνεις μετά από καιρό θα σου έλεγα να μην προγραμματίζεις από τώρα γιατί ενδεχομένως να σε συμφέρει να πουλήσεις την σημερινή σου 980 και να πάρεις κάποια άλλη νέας γενιάς vga που θα σε καλύπτει σε αυτές τις απαιτήσεις. Να έχεις υπόψη σου ότι η νέα γενιά επεξεργαστών ΙΝΤΕΛ είναι ποιο δύστροπη στον υπερχρονισμό και κατα την αποψη μου πιθανότατα για να πας από τα 4.0 στα 4.8 και να το κρατήσεις εκεί επι μακρόν (να παίζεις παιχνίδια με τις ώρες) θα μπορέσεις να το κάνεις ίσως μόνο με ποιοτική-ακριβή υδρόψυξη. Οτι ανεβάζουμε ταχύτητα και δείχνουμε αριστερά-δεξιά το επίτευγμα μας δεν σημαίνει ότι το κρατάμε εκεί πέρα μόνιμα και παίζουμε με τις ώρες. ΥΓ Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ γιατί έχω παραγγείλει έναν 6700Κ και θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μια ανταλλαγή. Αυτο το μικρο μπουκαλι θα μπορουσε να εξαληφθει με ένα oc στα 4.5 ή 4.6 (η και παραπανω αν παει);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα