Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπότε εν μέρη αποκλείουμε την πιθανότητα να έχει αγοραστεί απο εξωτερικό και μαλιστα άν αγοράστικε απο ελλάδα (πιθανόν και απο το ένα και μοναδικό κατάστημα που το διαθέτει προς πώληση) τότε επανέρχεται και πάλι το ενδεχόμενο που ανέφερες να έχει κάποιο πρόβλημα το πάνελ ghosting pixel κτλ. μιάς και η απόκληση απο την τιμή είναι αρκετά μεγάλη και ουσιαστικά "μπαίνει μέσα"

λοιπόν θα κάνω μία προσπάθεια να πάω να την δώ και κυριως να δώ απο πού είναι αγορασμένη αλλά και να "τσεκάρω τον πωλητή" να δώ τί παίζει.

κάποια άλλη πρόταση έχεις να μου κάνεις?

Οπως νομιζεις αν και στην θεση σου αν ηθελα οπως και δηποτε το monitor αυτο θα το επαιρνα απ εξω του κουτιου με εγγυηση DOA να ειμαι καλλυμενος. Βεβαια μπορεις να πας μια βολτα να την δεις απο κοντα κιολας αν θες.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Oριστε και review απο tftcentral: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_xg270hu.htm

Η οθονη ειναι αξιοπρεπης, οχι οσο καλη θα μπορουσε να ειναι μια TN σε σχεση με την 24GM77, αλλα αποδιδει αρκετα καλα για να αξιζει να την εχεις στα υποψιν.

Στα 650 ειναι ακριβη ακομη και για την εγχωρια αγορα, οταν με λιγοτερα αγοραζεις την Asus MG279Q: https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html?cf=%CE%91sus+MG279Q&keyphrase=asus+mg279q

Στα 450 η τιμη της ειναι φυσιολογικη και αποτελει ισως την καλυτερη επιλογη σου με Freesync σε αυτο το budget. Αν σε καλυπτει και δε θελεις να αγορασεις ακριβοτερη μπορεις να προχωρησεις. Προσοχη στα μεταχειρισμενα.

Δημοσ.

Oριστε και review απο tftcentral: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_xg270hu.htm

Η οθονη ειναι αξιοπρεπης, οχι οσο καλη θα μπορουσε να ειναι μια TN σε σχεση με την 24GM77, αλλα αποδιδει αρκετα καλα για να αξιζει να την εχεις στα υποψιν.

Στα 650 ειναι ακριβη ακομη και για την εγχωρια αγορα, οταν με λιγοτερα αγοραζεις την Asus MG279Q: https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html?cf=%CE%91sus+MG279Q&keyphrase=asus+mg279q

Στα 450 η τιμη της ειναι φυσιολογικη και αποτελει ισως την καλυτερη επιλογη σου με Freesync σε αυτο το budget. Αν σε καλυπτει και δε θελεις να αγορασεις ακριβοτερη μπορεις να προχωρησεις. Προσοχη στα μεταχειρισμενα.

σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστηχώς δέν υπάρχουν και τα 600+ που ζητάει και αυτό γιατί το ποσό που έχω θα διαμοιραστεί με την κάρτα γραφικών.

όντως τα 650 είναι πολλά και δέν θα τα έδινα να σου πώ την αλήθεια ακόμη και άν μου περισευαν.

Οπως νομιζεις αν και στην θεση σου αν ηθελα οπως και δηποτε το monitor αυτο θα το επαιρνα απ εξω του κουτιου με εγγυηση DOA να ειμαι καλλυμενος. Βεβαια μπορεις να πας μια βολτα να την δεις απο κοντα κιολας αν θες.

το θέμα δέν είναι τί νομίζω εγώ μιάς και όπβς ανέφερα και προηγουμένως έχω ξεκινήσει να μαζεύω τα parts απο τον περασμένο απρίλιο προσπαθώντας να πετύχω σε αυτά που ήθελα ακριβώς τις καλύτερες προσφορές-τιμές έχοντας πάντα την ανάλογη υπομονή.

απέξω δυστηχώς δέν έχω ψωνίσει ποτέ μου και δέν ξέρω άν θα το κάνω και ποτέ. πράγματι η αγορά στα χρήματα αυτά ενός τέτοιου προιόντος εγκυμονεί κάποιες παγίδες -και άν αναλογιστεί κανείς ακόμη και τις πιθανότητες- να πάρω ένα μόνιτορ απέξω και να έρθει με "προβληματικό πάνελ (έχει συμβεί αρκετές φορές) αυτό με φοβήζει το ίδιο απο το να μπλέκω με εξωτερικό.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστηχώς δέν υπάρχουν και τα 600+ που ζητάει και αυτό γιατί το ποσό που έχω θα διαμοιραστεί με την κάρτα γραφικών.

όντως τα 650 είναι πολλά και δέν θα τα έδινα να σου πώ την αλήθεια ακόμη και άν μου περισευαν.

το θέμα δέν είναι τί νομίζω εγώ μιάς και όπβς ανέφερα και προηγουμένως έχω ξεκινήσει να μαζεύω τα parts απο τον περασμένο απρίλιο προσπαθώντας να πετύχω σε αυτά που ήθελα ακριβώς τις καλύτερες προσφορές-τιμές έχοντας πάντα την ανάλογη υπομονή.

απέξω δυστηχώς δέν έχω ψωνίσει ποτέ μου και δέν ξέρω άν θα το κάνω και ποτέ. πράγματι η αγορά στα χρήματα αυτά ενός τέτοιου προιόντος εγκυμονεί κάποιες παγίδες -και άν αναλογιστεί κανείς ακόμη και τις πιθανότητες- να πάρω ένα μόνιτορ απέξω και να έρθει με "προβληματικό πάνελ (έχει συμβεί αρκετές φορές) αυτό με φοβήζει το ίδιο απο το να μπλέκω με εξωτερικό.

Με την μονη διαφορα οτι οταν μιλαμε για το Amazon(απο τα Link που ανεβασα κιολας)μιλαμε για ισως απο τα καλυτερα After sales support του κοσμου,καμια σχεση με τα ψιλικατζιδικα της Ελλαδας. Επισης αν οπως ειπες ηθελες να κανεις Value for money αγορες δεν θα αγοραζες Fury/FuryX καρτα γραφικων αλλα μια R9 390 τωρα που ειναι οκ για την αναλυση αυτη και αργοτερα στο μελλον αναβαθμιζες με την αντιστοιχη R9 390 τωρα με τα χρηματα που σου μενουν. Σε βαθος χρονου δηλαδη θα εχεις καλυτερες συνολικα επιδοσεις απο οτι αν τα σκασεις ολα μαζεμενα τωρα.

Γιαυτο το λογο αλλωστε πεφτει και πολυ κραξιμο στην nvidia για τα χρηματα της 980 σε σχεση με την 970.

Δημοσ.

λοιπόν τα πράγματα έχουν ώς εξής. μήλησα με το παλικάρι και μου είπε οτι αγοράστικε απο amazon. η οθόνη έχει 2 χρόνια εγγύηση παρά κάτι μέρες πλέον. σε ερώτησή μου άν έχει κάποιο πρόβλημα το πάνελ μου είπε κατηγορηματικά οτι είναι αριστο και μάλιστα με προέτρεψε εκτός του να πάω να το δώ να το πάω και σε τεχνικό της επιλογής μου.

οταν τον ρώτησα ποιός ο λόγος που την πουλάει στα χρήματα αυτά μου απάντησε οτι τόσο κάνει ακριβώς κι έξω, και όταν τον ρώτησα άν πέφτει η τιμή απλά μου απάντησε οτι δίνεται πάνω κάτω στην ίδια τιμή βγάζοντάς με απο την "ταλαιπωρία" να παραγγέλνω μόνος απέξω καθώς και την ανάλογη αναμονή.

στην ερωτησή μου για ποιόν λόγο την που λάει μου απάντησε οτι είναι σχεδιαστής και δέν του κάνει το μοντέλο και θα πάει σε 32"

όπως και να έχει υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την "επιθεώρηση" που θα κάνω? (έχω σκοπό να πάω στον χώρο του την δευτέρα ή την τρίτη)

Δημοσ.

Δυστηχως σου λεει μπαρουφες ο τυπας. Καταρχας μονο και μονο που σου λεει οτι και στο εξωτερικο κοστιζει τοσο(αλλα εκει ομως εχεις τις 7 μερες DOA αν σου παθει κατι το Monitor)σημαινει οτι αλλος ειναι ο λογος που το δινει το Monitor. Αν ηταν οντως σχεδιαστης δεν θα αγοραζε εξ αρχης gaming monitor.....

Παντως η γνωμη μου ειναι οτι δυστηχως το πουλαει ακριβα το Monitor και ας το παραδεχεται.

Ειναι απο οτι κρινω την ημερομηνια που ανεβηκε στο skroutz 2 εβδομαδων το Monitor και στο πουλαει σε τιμη σφραγισμενου.

Αν θες να προχωρησεις στην αγορα το κανεις με δικο σου κινδυνο αλλα δυστηχως η τιμη του Monitor επρεπε να ηταν τουλαχιστον ενα 40-50ευρω κατω.

Μονο στην Ελλαδα βλεπεις ατομα να πουλανε μεταχειρισμενα σε τιμες καινουργιων και ολως τυχαιως επεσα μεσα σε αυτο που σου ελεγα για την αγορα απο εξωτερικο. Και κλασσικα για να ψαρωσει κοσμο λεει οτι πουθενα δεν πωλειται στην τιμη αυτη ενω στην αποδειξη οταν πηγαινες απο κοντα θα εβλεπες αλλα :)

• Like 2
Δημοσ.

Παντως επειδη σε βλεπω οτι αγοραζεις τα κομματια αυτα εδω και ενα ολοκληρο 8μηνο,κατα την γνωμη μου λεω μην το ψαχνεις τοσο πολυ για ευκαιριες σε συγκεκριμενα κομματια σε συγκεκριμενα λεφτα γιατι ποτε δεν θα ερθουνε ακριβως αυτες οι ευκαιριες πιστεψε με.Και επισης αν περιμενεις να πεσει η τιμη σε καποιο κομματι,αυτο που θα κανεις ειναι να βλεπεις απλα την τιμη του να πεφτει σταδιακα ανα τους μηνες και να χανει την αξια του μεχρι να βγει ενα καινουργιο πιο εξελιγμενο κομματι,το οποιο μετα εσυ θα θες περισσοτερο,και ετσι αρχιζει ο αεναος κυκλος των αγορων...

Κατα την γνωμη μου απλα παρε αυτη τη στιγμη με οτι μπατζετ εχεις οτι κομματια σου απομενουνε και ας ειναι λιγο πιο κατω των προσδοκιων σου,δεν πειραζει δεν χρειαζεται τοσο ψιρισμα.

Btw,χρειαζονται 9 μηνες για να γεννηθει ενα μωρο,και εσυ εισαι στον ογδοο για εναν υπολογιστη...βλεπεις μια ειρωνια??

• Like 1
Δημοσ.

Παντως επειδη σε βλεπω οτι αγοραζεις τα κομματια αυτα εδω και ενα ολοκληρο 8μηνο,κατα την γνωμη μου λεω μην το ψαχνεις τοσο πολυ για ευκαιριες σε συγκεκριμενα κομματια σε συγκεκριμενα λεφτα γιατι ποτε δεν θα ερθουνε ακριβως αυτες οι ευκαιριες πιστεψε με.Και επισης αν περιμενεις να πεσει η τιμη σε καποιο κομματι,αυτο που θα κανεις ειναι να βλεπεις απλα την τιμη του να πεφτει σταδιακα ανα τους μηνες και να χανει την αξια του μεχρι να βγει ενα καινουργιο πιο εξελιγμενο κομματι,το οποιο μετα εσυ θα θες περισσοτερο,και ετσι αρχιζει ο αεναος κυκλος των αγορων...

Κατα την γνωμη μου απλα παρε αυτη τη στιγμη με οτι μπατζετ εχεις οτι κομματια σου απομενουνε και ας ειναι λιγο πιο κατω των προσδοκιων σου,δεν πειραζει δεν χρειαζεται τοσο ψιρισμα.

Btw,χρειαζονται 9 μηνες για να γεννηθει ενα μωρο,και εσυ εισαι στον ογδοο για εναν υπολογιστη...βλεπεις μια ειρωνια??

κι όμως! τα περισότερα που έχω πάρει απο τα προαναφερθέντα τώρα που κοιτάζω τις τιμές τους απλά γελάω!! παράδειγμα:

evga supernova 750 g2 στα 112,70

fractal design define r5 (titanium grey windowed) 117,90

samsung evo 250 99

το οτι περίμενα δέν οφειλόταν μόνο σε εμένα αλλά και στον κολλητό μου που μου πούλησε το σέτ επεξεργαστή μνήμες μητρική. και αφού τα είχα αγοράσει όλα αυτά εκεί στο καλοκαιράκι ανακοίνωσε και η amd τα καινούρια "φυντάνια" λέω μετά άραξε για διακοπές και όταν γυρίσεις πίσω κοιτάς τιμές κτλ. και απλά είμαι στην αναμονή.

Δυστηχως σου λεει μπαρουφες ο τυπας. Καταρχας μονο και μονο που σου λεει οτι και στο εξωτερικο κοστιζει τοσο(αλλα εκει ομως εχεις τις 7 μερες DOA αν σου παθει κατι το Monitor)σημαινει οτι αλλος ειναι ο λογος που το δινει το Monitor. Αν ηταν οντως σχεδιαστης δεν θα αγοραζε εξ αρχης gaming monitor.....

Παντως η γνωμη μου ειναι οτι δυστηχως το πουλαει ακριβα το Monitor και ας το παραδεχεται.

Ειναι απο οτι κρινω την ημερομηνια που ανεβηκε στο skroutz 2 εβδομαδων το Monitor και στο πουλαει σε τιμη σφραγισμενου.

Αν θες να προχωρησεις στην αγορα το κανεις με δικο σου κινδυνο αλλα δυστηχως η τιμη του Monitor επρεπε να ηταν τουλαχιστον ενα 40-50ευρω κατω.

Μονο στην Ελλαδα βλεπεις ατομα να πουλανε μεταχειρισμενα σε τιμες καινουργιων και ολως τυχαιως επεσα μεσα σε αυτο που σου ελεγα για την αγορα απο εξωτερικο. Και κλασσικα για να ψαρωσει κοσμο λεει οτι πουθενα δεν πωλειται στην τιμη αυτη ενω στην αποδειξη οταν πηγαινες απο κοντα θα εβλεπες αλλα :)

fulgore πραγματικά βουλωμένο γράμμα διάβασες. θεωρητικά δέν είναι ευκαιρία με τα δεδομένα του εξωτερικού αλλά για τα ελληνικά!

σου λέει βάλτην κάτω απο το σκρούτζ να φαίνεται η διαφορά της τιμής μπάς και ψαρώσει κάνα πιτσιρίκη με τα λεφτά του μπαμπά και την τσιμπήσει. και μάλιστα συγκεκριμένα σήμερα είναι και σε προσφορά στα 405 ευρώ στο άμαζον.

επειδή πλέον καταλαβαίνω οτι δέν αξίζει να αγοράσω κάτι -θεωρητικά- μεταχειρησμένο ίσως και σε μεγαλύτερο ποσό απο ότι κάνει καινούριο μπορείς να μου δώσεις κάποιες προτάσεις?

btw, είναι 6 μήνες παρά κάτι, και άν βάλεις και τον ενάμιση που έλειπα διακοπές... όπως και να έχει η υπομονή είναι ΠΟΛΥ μεγάλη αρετή

Δημοσ.

κι όμως! τα περισότερα που έχω πάρει απο τα προαναφερθέντα τώρα που κοιτάζω τις τιμές τους απλά γελάω!! παράδειγμα:

evga supernova 750 g2 στα 112,70

fractal design define r5 (titanium grey windowed) 117,90

samsung evo 250 99

το οτι περίμενα δέν οφειλόταν μόνο σε εμένα αλλά και στον κολλητό μου που μου πούλησε το σέτ επεξεργαστή μνήμες μητρική. και αφού τα είχα αγοράσει όλα αυτά εκεί στο καλοκαιράκι ανακοίνωσε και η amd τα καινούρια "φυντάνια" λέω μετά άραξε για διακοπές και όταν γυρίσεις πίσω κοιτάς τιμές κτλ. και απλά είμαι στην αναμονή.

fulgore πραγματικά βουλωμένο γράμμα διάβασες. θεωρητικά δέν είναι ευκαιρία με τα δεδομένα του εξωτερικού αλλά για τα ελληνικά!

σου λέει βάλτην κάτω απο το σκρούτζ να φαίνεται η διαφορά της τιμής μπάς και ψαρώσει κάνα πιτσιρίκη με τα λεφτά του μπαμπά και την τσιμπήσει. και μάλιστα συγκεκριμένα σήμερα είναι και σε προσφορά στα 405 ευρώ στο άμαζον.

επειδή πλέον καταλαβαίνω οτι δέν αξίζει να αγοράσω κάτι -θεωρητικά- μεταχειρησμένο ίσως και σε μεγαλύτερο ποσό απο ότι κάνει καινούριο μπορείς να μου δώσεις κάποιες προτάσεις?

Μπορει οπως λες να ειχες τοτε αλλες τιμες ειχαν παλια που δεν ειχαμε τα Capital control(γιατι αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα)αλλα στην ουσια εχεις χασει και ενα μεγαλο κομματι της εγγυησης απο τοτε που τα πηρες τα πραγματα αρα εν μερη και παλι χαμμενος εισαι,αλλα τελος παντων.

Οσο για οθονες σου ειπα. Απο Free Sync monitor στα χρηματα αυτα ,το μονιτορ αυτο ειναι μονοδρομος γιατι τα αλλα ξεφευγουν σε τιμη οπως πχ της Asus.Αρα αν θες Gaming Freesync monitor το χτυπας χωρις αλλη σκεψη απο Amazon,και τα 400ευρω ειναι καλη τιμη αν και δεν ξερω με τα Capital control τι παιζει,βλεπεις αλλους τους αφηνει αλλους οχι για αγορες(αυτα που ελεγε εν μερη σωστα ο Armin παραπανω οτι 8μηνες ειναι μεγαλο διαστημα για αγορες).

Αλλιως μετα κοιτας σε 1440p monitor (γιατι κακα τα ψεμματα Fury για 1080p ειναι για πολλα γελια) και σε 27ρι 1440p monitor μεχρι 450ευρω δεν εχεις και πολλες επιλογες https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/489066/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-26.html?keyphrase=2560x1440

Δημοσ.

εννοείται οτι πάω καρφωτός για 1440 και τίποτε άλλο. τί κάνει όμως ένα μονιτορ gaming? αυτά που μου δείχνεις στο λίνκ τα έχω δεί και ξεκινάνε απο καλές τιμές φαντάζομαι όμως δέν έχουν εξήσου καλά πάνελ ή δέν έχουν τους ίδιους ρυθμούς ανανέωσης?

Δημοσ.

Στην ουσια σε σχεση πχ με το Benq με Ips panel,στο Acer πληρωνεις το FreeSync κυριως.

Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα που διαθετεις ή το Asus αγοραζεις ή το BenQ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...