Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στήνοντας εδώ και καιρό ένα καινούριο υπολογιστή και μήν έχοντας αγοράσει ακόμη οθόνη έπαισε στην αντίληψη μου αυτή η αγγελία. https://www.skroutz.gr/s/7443948/Acer-XG270HU.html#js_usa

το κόστος μου είναι οκ! αξίζει σαν οθόνη όμως??? ποιά η γνώμη σας?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φίλε μου υπάρχει αγγελία ποιό κάτω στα 450 ευρώ. δέν παρατήρησες καλά. και πρόκειται για 2κ monitor 144hz.

edit. παρακαλώ πολύ άν υπάρχει άτομο που γνωρίζει καλά απο οθόνες σε θέματα ποιότητας κυρίως και μπορεί να ξεχωρίσει τις καλές οθόνες σε αυτή την κατηγορία ας μου πεί μιάς και θέλω να εποικηνωνήσω άμεσα με τον πωλητη για αγορά της.

Δημοσ.

Να φανταστώ έχεις αντίστοιχο hardware για να υποστηρίξεις ε ?Αλλιώς τζάμπα τα λεφτά που θα δώσεις

Δημοσ.

θα πάω για την fury (non x) οπότε θα είμαι οκ το συγκεκριμένο monitor είναι και amd freesync. αλλά για πές μου ποιός ο λόγος να σχολιάσεις το πόστ μου χωρίς να έχεις κάποια άποψη ή ιδέα παρά να μου την πείς?

το hardware μου είναι αρκετά δυνατό και προσεγμένο ένα προς ένα μιάς και παρότι είχα το budjet έτοιμο απο την αρχή προτίμησα να περιμένω τις ευκαιρίες.

παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος γνώστης περι οθονών

Δημοσ.

θα πάω για την fury (non x) οπότε θα είμαι οκ το συγκεκριμένο monitor είναι και amd freesync. αλλά για πές μου ποιός ο λόγος να σχολιάσεις το πόστ μου χωρίς να έχεις κάποια άποψη ή ιδέα παρά να μου την πείς?

το hardware μου είναι αρκετά δυνατό και προσεγμένο ένα προς ένα μιάς και παρότι είχα το budjet έτοιμο απο την αρχή προτίμησα να περιμένω τις ευκαιρίες.

Δεν καταλαβα για ποιο λογο να σου την πει???Απο την στιγμη που δεν αναφερεις το hardware που εχεις/θα παρεις στην υπογραφη απο κατω αλλα ουτε στο αρχικο Post να μυρισουμε τα νυχια μας για το τι pc εχεις/θα φτιαξεις??

Ναι η συγκεκριμενη οθονη ειναι γνωστη και καλη αλλα με προβληματιζει ο κυριος αυτος που πουλαει Monitor 2 ημερων οπως λεει σχεδον σε μιση τιμη. Μηπως του ηρθε με τιποτα καμμενα Pixel που δεν τα καλυπτει η εγγυηση???

Να ξερεις επισης οτι ολες αυτες οι οθονες με Free Sync αλλα και Gsync που ειναι στην ουσια νεα προιοντα ερχονται και με πολλα προβληματικα μοντελα.

Εδω και αναλυτικα ενα review για αυτο http://www.tomshardware.com/reviews/acer-xg270hu-27-inch-freesync-monitor,4166.html

Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι αρχικα το Free Sync/Gsync σε αυτα τα monitor που σε δεσμευουν δυστηχως στην εταιρια της καρτας γραφικων που υποστηριζουν και επισης οτι η συγκεκριμενη βγαινει και με Ips Panel αν δεις στην τελευταια σελιδα που το αναφερει.

• Like 2
Δημοσ.

Εισαι απαραδεκτος. Ζητας την βοηθεια καποιου ο οποιος δεν ειναι καν υποχρεωμενος να σου απαντησει. Αντι να το εκτημησεις του την λες κιολας…

• Like 2
Δημοσ.

Εισαι απαραδεκτος. Ζητας την βοηθεια καποιου ο οποιος δεν ειναι καν υποχρεωμενος να σου απαντησει. Αντι να το εκτημησεις του την λες κιολας…

ποιά ήταν η βοήθεια που μου προσέφερε??? ξαναδές τον τρόπο που μου έγραψε και πές μου τί θα καταλάβαινες εσύ.

τα πράγματα που έχω αγορασμένα είναι ένας 4770κ τροφοδοτικό evga supernova g2 4x4 μνήμες corsair 2x250gb evo 2tb caviar blue υδρόψηξη fractal design kelvin t12 κουτί fractal design define r5 και πλέον περίμενα να πέσουν λίγο ακόμη οι κάρτες γραφικών να χτυπήσω μία εκ των fury ή fury x. βλέποντας το μόνιτορ σκέφτικα οτι είναι ευκαιρία γιαυτό και απευθύνθικα εδώ μήπως κάποιος ψαγμένος πάνω στο θέμα μου εξηγούσε κάποια πράγματα ή τί να προσέξω είτε προς το συγκεκριμένο μόνιτορ έιτε προτείνοντάς μου κάποιο άλλο.

όσων αφορά στην κάρτα θα πήγαινα ούτως η άλλως στην κόκκινη μεριά οπότε μου φάνηκε πολλή καλή περίπτωση ΑΛΛΑ μήν γνωρίζοντας "παγίδες" στην αγορά τέτοιου μόνιτορ είπα να μιλήσουμε κι εδώ.

όντως κι εμένα με προβληματίζει η τιμή αλλά περίμενα να βγεί κάποιος να μου πεί όταν πάω απο κοντά να δώ το μόνιτορ τί να προσέξω-κοιτάξω ή τί να ρωτήσω τον πωλητή

Δημοσ.

Αρχικα αν σε ενδιαφερει η οθονη θα πρεπει να κοιταξεις τι καλυπτει η εγγυηση και απο που ειναι αγορασμενη.Να ξερεις πχ ποσα καμμενα pixel καλυπτει η Acer. Επισης θα πρεπει να κοιταξεις στο Internet απο κατοχους εξωτερικου(καθως οπως και να το κανουμε εχει πουλησει παρα πολυ περισσοτερο στο εξωτερικο απο εδω)και αρα υπαρχουν περισσοτερα ατομα που την εχουν δοκιμασει να σου πουν για τυχον προβληματα που πετυχαν.

Το ξαναλεω 2 ημερων monitor σχεδον στην μιση τιμη απο καπου βρωμαει,γιατι ακομα και αν ηθελε να το ξεφορτωθει το monitor θα εμπαινε σε καποιο forum ξερω γω.

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Acer+XG270HU

Παντως οπως βλεπεις απο εξωτερικο δεν εχει μεγαλη διαφορα αυτο το Monitor απο το αντιστοιχο με Ips panel,ουτε και η τιμη σε σχεση με μας.

Και στο ιταλικο και γερμανικο Amazon τοσο εχει http://www.amazon.it/s/ref=nb_sb_noss/276-7004316-0640935?__mk_it_IT=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=Acer+XG270HU

• Like 1
Δημοσ.

όντως και το μόνιτορ που κοιτάζω είναι TN σίγουρα χειρότερο πάνελ αλλά θέλεις να μου πείς οτι βγαίνει με 2 ειδών πάνελ??? εκτός απο τις γωνίες θέασης (που το θεωρώ σοβαρό κριτήριο) ποιές οι διαφορές τους?

Δημοσ.

στην θέση μου τί θα έκανες? θα έμπαινες στην διαδικασία ενός ραντεβού να την δείς απο κοντά? αναφέρει εγγύηση έως το 17' όπως και να το κάνουμε η τιμη είναι χαμηλή έως πολύ χαμηλή. έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις? σε αυτά τα χρήματα δέν υπάρχει κάτι άλλο απο μία ματιά που έριξα. κάνω λάθος?

Δημοσ.

Με αυτή την στάση που έχεις θα πας πολύ μπροστά..τα παιδιά προσπαθούν να σε βοηθήσουν με ότι γνώσεις έχουν και εσύ τους την λες από πάνω.Προσωπικά δεν θα ξόδευα ούτε ένα λεπτό να σε βοηθήσω με την απαράδεκτη στάση που έχεις.

• Like 3
Δημοσ.

Απο την στιγμη που οπως βλεπεις απο τα link παραπανω η τιμη της και στο εξωτερικο ειναι αυτη(πολυ πιθανο το price drop λογω του Ips μοντελου ) δεν υπαρχει καμια προσφορα.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που οπως βλεπεις απο τα link παραπανω η τιμη της και στο εξωτερικο ειναι αυτη(πολυ πιθανο το price drop λογω του Ips μοντελου ) δεν υπαρχει καμια προσφορα.

οπότε εν μέρη αποκλείουμε την πιθανότητα να έχει αγοραστεί απο εξωτερικό και μαλιστα άν αγοράστικε απο ελλάδα (πιθανόν και απο το ένα και μοναδικό κατάστημα που το διαθέτει προς πώληση) τότε επανέρχεται και πάλι το ενδεχόμενο που ανέφερες να έχει κάποιο πρόβλημα το πάνελ ghosting pixel κτλ. μιάς και η απόκληση απο την τιμή είναι αρκετά μεγάλη και ουσιαστικά "μπαίνει μέσα"

λοιπόν θα κάνω μία προσπάθεια να πάω να την δώ και κυριως να δώ απο πού είναι αγορασμένη αλλά και να "τσεκάρω τον πωλητή" να δώ τί παίζει.

κάποια άλλη πρόταση έχεις να μου κάνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...