vrwmiaris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τα north face σε τι τα πλένουμε; και τι απορρυπαντικό βάζω; με άφησαν μόνο μου
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τα north face σε τι τα πλένουμε; και τι απορρυπαντικό βάζω; με άφησαν μόνο μου Δεν βοηθάει το πινακάκι που έβαλε νωρίτερα ο saxos55;
GreekMonkey Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πόσες μεζούρες; Η αγάπη δεν μετριέται ρε. 4
saxos55 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τα north face σε τι τα πλένουμε; και τι απορρυπαντικό βάζω; με άφησαν μόνο μου https://www.thenorthface.com/help/product-care.html Απορρυπαντικό ό,τι βάζεις για τα ρούχα, αλλά σε μικρότερη ποσότητα (αφού τα μπουφαν τα πλένουμε μόνα τους).
michael92 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εμείς πάντως στέλνουμε μπουφάν και κουβέρτες στο καθαριστήριο μιας και οι τιμές πλέον είναι πολύ φθηνές.
cococrops Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εγω το αμελησα τελειως και το θυμηθηκα σημερα που ειναι σαββατο εχει πεσει και λιγο η θερμοκρασια
x-tra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Γειά σε όλους, έπλυνα ένα πουπουλενιο μπουφάν στο πλυντήριο σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πούπουλα έχουν γίνει μια μάζα και καθησαν σε ένα σημείο. Όταν το φοράω είναι σαν να έχω καμπούρα και μοιάζω με τον κουασιμοδο. Θα επανέλθουν με τον καιρό, η πάει το μπουφάν?
marmagia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καλό στέγνωμα και αφού στεγνώσει εντελώς με το χέρι σου προσπάθησε να «λύσεις τον κόμπο» και να στείλεις τα πούπουλα παντού ομοιόμορφα
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Πήρα χτες ενα Hilfiger μπουφάν πουπουλένια, ο πωλητής απο μόνος του μου είπε πως αυτά θέλουν καθαριστήριο.
new_guy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Όταν έπλυνα το δικό μου είχα δει στο ίντερνετ ότι βάζουν μπαλάκια του τέννις στον κάδο. Εγώ πάντως το έβαλα φουλ στροφές στο πλυντήριο (2χ στυψιμο) και βγήκε πένα.
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 5 hours ago, x-tra said: Γειά σε όλους, έπλυνα ένα πουπουλενιο μπουφάν στο πλυντήριο σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πούπουλα έχουν γίνει μια μάζα και καθησαν σε ένα σημείο. Όταν το φοράω είναι σαν να έχω καμπούρα και μοιάζω με τον κουασιμοδο. Θα επανέλθουν με τον καιρό, η πάει το μπουφάν? αρα δεν το επλυνες συμφωνα με τις οδηγιες.οσο στεγνωνει σπας τα πουπουλα και το τιναζεις για να πανρ παντου.λογικα και τωρα θα γινεται.αν δεν γινεται ξανα πλυντηριο και οσο στεγνωνει σπαε τις μαζες και τιναζε το.το ιδιο εκανα με sleeping bag.μπορεις να δεις και πλυσιμο down jacket με μπαλακια tennis 5 hours ago, margaritagr said: Πήρα χτες ενα Hilfiger μπουφάν πουπουλένια, ο πωλητής απο μόνος του μου είπε πως αυτά θέλουν καθαριστήριο. των πωλητη τον συνδεουμε με τα κεντρικα και κοιταμε το site της εταιρειας.πχ η rab προτεινει προιοντα της nikwax.εχω ακουσει πολλα απο πωλητες πχ οταν παρετε το κινητο να το γεμισετε 10 ωρες κτλ. 5 hours ago, marmagia said: Καλό στέγνωμα και αφού στεγνώσει εντελώς με το χέρι σου προσπάθησε να «λύσεις τον κόμπο» και να στείλεις τα πούπουλα παντού ομοιόμορφα και πριν στεγνωσει μπορεις να ανοιγεις την μπαλα για να σπασει 4 hours ago, new_guy said: Όταν έπλυνα το δικό μου είχα δει στο ίντερνετ ότι βάζουν μπαλάκια του τέννις στον κάδο. Εγώ πάντως το έβαλα φουλ στροφές στο πλυντήριο (2χ στυψιμο) και βγήκε πένα. το τερματισες
hammerd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια να ρωτησω και γω σχετικα με τα πουπουλα που βγαινουν σιγα σιγα εξω απο το μπουφαν πως τα αφαιρω ? ειναι ασπρα και το μπουφαν μαυρο και φαινεται ασχημα καμια ιδεα ? το μπουφαν ειναι the north face πουπουλο φουλ μεσα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από hammerd
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 28 minutes ago, hammerd said: παιδια να ρωτησω και γω σχετικα με τα πουπουλα που βγαινουν σιγα σιγα εξω απο το μπουφαν πως τα αφαιρω ? ειναι ασπρα και το μπουφαν μαυρο και φαινεται ασχημα καμια ιδεα ? το μπουφαν ειναι the north face πουπουλο φουλ μεσα. η δοκιμαζεις να τραβηξεις το πουπουλο αναποδα για να ξαναμπει μεσα ή απλα το βγαζεις τραβοντας το.το ιδιο και σε πουπουλο north face που εχω εγω .,το θεωρουν νορμαλ οτι καποια πουπουλα θα βγουν.
hammerd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ειναι πάρα πολλά και μικρά για να τα πιάσεις, καλα για να τα ξαναβαλω μεσα ουτε καν, ελεγα μηπως κανα αποχνουδωτη αυτο με τα αυτοκόλλητα τα μάζευε.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από hammerd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα