adisson Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ειμαι αναμεσα σε meizu kai xiaomi για καινουριο κινητο πια θεωρειται οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και συχνοτερες αναβαθμισεις?(sorry gia to off topic) Απλα το Xiaomi Redmi Note 2 ειναι μονοδρομος....Το εχω εδω και 2 εβδομαδες και απο την πρωτη στιγμη εβαλα Ελληνικη ρομ...απο τοτε εχουν βgει αλλες 3 ...Δεν υπαρχει πουθενα αλλου η υποστηριξη της Ελληνικης κοινοτητας Xiaomi.... Μπες στο site τους και θα καταλαβεις...Εδω μεχρι και σε τηλεφωνα 1-2 χρονων δινουν ρομ με 5αρι android κομμένες και ραμμένες στα μετρα καθε τηλέφωνου. Σαφως και η Meizu εχει υποστηριξη αλλα σε καμια περιπτωση οπως το www.xiaomi-miui.gr
Questioner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ήρθε και ο ανταγωνισμός για το Xiaomi Redmi Note 2 που μέχρι τώρα έπαιζε μόνο του σε αυτή τη κατηγορία τιμής και με τέτοια χαρακτηριστικά. Μπράβο στη Meizu που φαίνεται πως είναι αξιόλογη εταιρεία. Προσωπικά θα έπαιρνα Xiaomi αποκλειστικά και μόνο software. 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ο φίλος gatapen έχει ένα δίκιο επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε μια τέτοια εταιρία μπορώ να πω ότι το κέρδος από τα περισσότερα κινητά φτάνει και το 50%. δεν υπάρχει λόγος να υπερασπίζεσαι τους Έλληνες πωλητές, γενικά εμείς οι Έλληνες έχουμε την τάση της αισχροκερδείας. τροφή για σκέψη πάρε παράδειγμα της πρόσφορες αυτών των εταιριών... (προσφορά της ημέρας,προσφορά της εβδομάς) φιλικά πάντα 50% κέρδος στις συσκευές;! Από αυτά που ξέρω κι από αυτά που έχω ακούσει μου φαίνεται υπερβολικό! Καλά τα σκρουτζόμαγαζα εννοείται ότι δεν φτάνουν σε τέτοια ποσοστά αλλά ακόμα και οι μεγάλες αλυσίδες με τις "επίσημες" τιμές δεν πιστεύω ότι έχουν τόσο κέρδος! (Εκτός αν μιλάς για κινέζικα, εκεί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει τόσο το κέρδος αλλά και πάλι θα σε φάνε οι διπλανοί...)
fotis menidi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει και το letv one x600 με αυτον τον επεξεργαστη και μετταλικη κατασκευη αλλα και 3gb ram και τιμη 160-170ευρω μην το αφηνουμε στην απεξω 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει και το letv one x600 με αυτον τον επεξεργαστη και μετταλικη κατασκευη αλλα και 3gb ram και τιμη 160-170ευρω μην το αφηνουμε στην απεξω Η letv σε σχέση με τη meizu τι λέει; Προσωπικά δεν την ξέρω καθόλου την εταιρεία αυτή
exor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 φοβερο το μειζου .. παντως θα μου αρεσε και στις 5 ''
Sotosgl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Επιτελους ενα "πουλομουρικο" κινητο για να προτεινω σε αυτες που δεν θελουν Candy Bar κινητο σαν το Xiaomi Redmi Note 2. αλλα θελουν χρωματακια. Σε θεμα Support σαφως Xiaomi γενικα οποιο απο τα επωνυμα κινεζικα και να παρεις εισαι κομπλε.Μακρια απo myphone ομως οι τυποι δημιουργουν Hype γυρω απο το καθε κινεζικο επειδη ψαχνουν να βρουν την επομενη μεγαλη εταιρια και περνουν κοσμο στο λαιμο τους. Coolpad F1,LeTV πχ
efo355 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Επιτελους ενα "πουλομουρικο" κινητο για να προτεινω σε αυτες που δεν θελουν Candy Bar κινητο σαν το Xiaomi Redmi Note 2. αλλα θελουν χρωματακια. Σε θεμα Support σαφως Xiaomi γενικα οποιο απο τα επωνυμα κινεζικα και να παρεις εισαι κομπλε. Μακρια απo myphone ομως οι τυποι δημιουργουν Hype γυρω απο το καθε κινεζικο επειδη ψαχνουν να βρουν την επομενη μεγαλη εταιρια και περνουν κοσμο στο λαιμο τους. Coolpad F1,LeTV πχ Θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά για τα LeTV δεν είμαι τόσο σίγουρος αν έχεις δίκιο μιας και μιλάμε για τεράστια εταιρεία...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οσοι εχουν πιασει meizu τριβουν τα χερακια τους χεχεχεχ.Τωρα κατοχος meizu mx5 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος .Η καλυτερη εμπειρια που ειχα σε android μετα τα nexus 4 και 5.Κακως θεωρουντε ''κινεζιες''.Η ποιοτητα κατασκευης και η δουλεια που κανανε στο FLyme OS ειναι εξαιρετικη!! Κ εγω εχω MX-5!!!!!Κορυφη ειναι αγορινα!!!Αφηστε τους αλλους να περνουν iphone k galaxy!!! Φοβερο κινητο απλα....!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ειμαι αναμεσα σε meizu kai xiaomi για καινουριο κινητο πια θεωρειται οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και συχνοτερες αναβαθμισεις?(sorry gia to off topic) η xiaomi εχει πολλες αναβαθμισεις....ελληνικο site,αλλα η ποιοτητα συσκευης εξαρταται απο πιο μοντελο θα παρεις..Κορυφη σε ολα τις η xiaomi,αλλα μολις πηρα το meizu mx5 κ εχω παθει πλακα....
efo355 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 η xiaomi εχει πολλες αναβαθμισεις....ελληνικο site,αλλα η ποιοτητα συσκευης εξαρταται απο πιο μοντελο θα παρεις..Κορυφη σε ολα τις η xiaomi,αλλα μολις πηρα το meizu mx5 κ εχω παθει πλακα.... Από που πήρες το mx5 ;
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Η letv σε σχέση με τη meizu τι λέει; Προσωπικά δεν την ξέρω καθόλου την εταιρεία αυτή Και αυτή τιτάνας είναι και αξιόπιστη αν και είναι νέα στο χώρο των mobiles δεν την λες και newb σε καμιά των περιπτώσεων. Οι πρώτες συσκευές της (Χ600, Χ800, Χ800 ΜΑΧ) βρέθηκαν με κάτι παραπάνω από θετικές γνώμες. Επειδή είναι νέα στο χώρο τις συσκευές της τις δίνει κυριολεκτικά τζάμπα (για τα χαρακτηριστικά πάντα). Δες παράδειγμα τα specs του Χ800 και αφού ζαλιστείς σκέψου ότι τη συσκευή αυτή πλέον την κοστολογούν γύρω στα 280 ευρώ (από 430 αρχική που είχε). Κατά τα άλλα το τηλέφωνο αυτό φτιάχτηκε για να ανταγωνιστεί καθαρά το Redmi 2 note μιας και το Μ2 note ναι μεν είναι πολύ καλή συσκευή και ανώτερη ποιότητα σε ορισμένα χαρακτηριστικά από το Redmi 2 note αλλά δεν έχει το ίδιο high end SOC που έχει αυτό. Αυτό τώρα που πάνε να δώσουν μοιάζει σαν το ΜΧ5 - cheaper edition και δείχνει σίγουρα καλύτερη πρόταση από το Redmi 2 note. Φυσικά δεν περιμένω ίδια επίπεδα ποιότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια με το ΜΧ5 αλλά με 100 ευρώ λιγότερα τι να παραπονεθεί κανείς; 1
Odyss3us Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 οι συζητησεις για τα κινητα ωρες ωρες καταντανε σα τις παλιες εποχες με τον pc configurator του πλαισιου προσπαθωντας επι ωρες να βγει απο τη μυγα ξυγκι! χαλαρωστε παιδες για κινητα μιλαμε που το hardware τους -μια και περι αυτου ο λογος- σε μερικους μηνες ξεπερνιεται... δεν αρκει μονο αυτο, αλλα το look, η αισθητικη, η αξιοπιστια, ευχρηστια, ποιοτητα, after sales support κοκ. για μια συσκευουλα των ~300 ευρω δεν αρκει να βγαζει +10 fps παραπανω, σε ενα χαζοπαιχνιδο, γιατι πολλα κινητα δεν ειναι παρα παραγεμισμενα κουτακια, συνδεδεμενα με του γεροντα την ευχη hardware
YpsilonPi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μονο 170$ για αυτο το θηριο.. σκεφτομαι να αντικαταστησω το Μ1 που μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει καθολου. Η meizu πραγματικα εχει πολυ υψηλα στανταρ κατασκευης και software σε απιστευτες τιμες ... που δεν μπορεις...θελεις να τους στηριξεις γιατι ξερεις οτι με τετοιο ανταγωνισμο θα βγουνε ολοι κερδισμενοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα