Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι τα meizu ειναι αντιγραφη απο iphone τοτε καλο ειναι να πανε να κοιταχθουν σε κανα γιατρο πριν μιλησουν για το ποιος αντιγραφει ποιον! Πολυ καλο κινητο μπραβο,και με επεκταση μνημης!

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι εχουν πιασει meizu τριβουν τα χερακια τους χεχεχεχ.Τωρα κατοχος meizu mx5 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος .Η καλυτερη εμπειρια που ειχα σε android μετα τα nexus 4 και 5.Κακως θεωρουντε ''κινεζιες''.Η ποιοτητα κατασκευης και η δουλεια που κανανε στο FLyme OS ειναι εξαιρετικη!!

Θα σε μαλώσω πολύ άσχημα :) Καλά ρε ( χωρίς παρεξήγηση ) αν τους μάθουμε όλους τι εστί meizu πως θα αγοράζουμε εμείς φθηνά ; Αστους εκεί και μια χαρά είμαστε...

• Like 2
Δημοσ.

Η ερώτηση είναι απλή.

Αφού λοιπόν το 60%+ πάνω είναι απάτη όλων των καταστηματαρχών, γιατί δεν ανοίγεις εσύ ένα, να τα πουλάς όσο τα πουλάει το gearbest, vickmall, minideal κλπ, να τους κλείσεις όλους;

Αναφέρομαι στους ντόπιους παραεισαγωγεις και όχι για eshop εξωτερικού. Δεν μιλάω για απάτη αλλά για αισχροκερδεια. Δεν θέλω να γίνω έμπορος τουλάχιστον σε αυτό το πεδίο προτιμώ να είμαι καταναλωτής.. Αλλά με αυξημένη όσο είναι δυνατόν τη καταναλωτική συνείδηση.

Είμαι ανοιχτός σε όποιο επιχείρημα καταριπτει την ιδέα μου περί αισχροκερδειας. Τα υπόλοιπα θα παραμείνουν σε τροχιά χαζοεξυπναδας

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ στους ντόπιους αναφέρομαι. Τα κινεζικά eshops τα ανέφερα γιατί πιθανόν τις τιμές αυτών έχεις ως σημείο αναφοράς. 

Ρωτάω λοιπόν, γιατί δεν ανοίγεις ένα μαγαζί στην Ελλάδα, με τιμές των κινεζικών eshops, εφόσον πιστεύεις ότι όλοι εδώ αισχροκερδούν, θα σου είναι πάρα πολύ εύκολο να τους ανταγωνιστείς.

Δημοσ.

Τέλειο τέλειο!! Με τέτοιες επιλογές όπως αυτό και το xiaomi mi4c γιατί να κοιτάξεις κάτι πιο ακριβό? Αλλά 5.5 ίντσες; Βγάλτε το στις 5 :/

Δημοσ.

Γιατί ρε Meizu δεν το έκανες στις 5 ίντσες; Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να το χρησιμοποιούν με το ένα χέρι το κινητό, δεν είναι ταμπλέτα...
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα των Κινέζων, έχουν τεράστιο κόμπλεξ με το μέγεθος και αν αρχίσουν να μεγαλώνουν τις συσκευές τους, δεν ξέρουν πού να σταματήσουν...

Δημοσ.

οποιος παει να το παιξει επιχειρηματιας θα καταλαβει γιατι δεν λειτουργει ο ανταγωνισμος με το εξωτερικο. αυτος που αισχροκερδιζει ειναι το "κρατος" με την γραφειοκρατεια του και τον ωχαδερφισμο του. εμεις οι απεξω μπορουμε πολυ ευκολα να κατηγορουμε τον εναν και τον αλλον.

η ιδιωτικη προτοβουλια ειτε "αισχοκερδηζει" με συνενοχο το κρατος ειτε βουλιαζει απο τις τρικλοποδιες του παρακρατους!

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ στους ντόπιους αναφέρομαι. Τα κινεζικά eshops τα ανέφερα γιατί πιθανόν τις τιμές αυτών έχεις ως σημείο αναφοράς. 

Ρωτάω λοιπόν, γιατί δεν ανοίγεις ένα μαγαζί στην Ελλάδα, με τιμές των κινεζικών eshops, εφόσον πιστεύεις ότι όλοι εδώ αισχροκερδούν, θα σου είναι πάρα πολύ εύκολο να τους ανταγωνιστείς.

ο φίλος gatapen έχει ένα δίκιο επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε μια τέτοια εταιρία μπορώ να πω ότι το κέρδος από τα περισσότερα κινητά φτάνει και το 50%. δεν υπάρχει λόγος να υπερασπίζεσαι τους Έλληνες πωλητές, γενικά εμείς οι Έλληνες έχουμε την τάση της αισχροκερδείας. τροφή για σκέψη πάρε παράδειγμα της πρόσφορες αυτών των εταιριών... (προσφορά της ημέρας,προσφορά της εβδομάς)     φιλικά πάντα 

Δημοσ.

Πρέπει να φέρουν τις τιμές της Meizu στις υπόλοιπες μάρκες κινητών βασικά!

αυτό είναι αδύνατον τουλάχιστον... εδώ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα υπάρχει και φόρος εισαγωγής και τεράστιο ΦΠΑ και άλλοι φόροι έτσι τιμές που βλέπεις είναι φυσιολογικές (μισή τιμή φόρος)

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγκρίνεται τις τιμές που τα παίρνει ένας ιδιώτης από έξω χωρίς ΦΠΑ και χωρίς τελωνείο (παράνομα) με αυτές που τις πουλάει το κατάστημα; Το κατάστημα σε σχέση με το gearbest θα πρέπει να βάλει καπέλο 23%ΦΠΑ, 20%τελωνείο +το κέρδος του… και με 10% να δουλεύει είναι στο +53%!

• Like 4
Δημοσ.

Αναφέρομαι στους ντόπιους παραεισαγωγεις και όχι για eshop εξωτερικού. Δεν μιλάω για απάτη αλλά για αισχροκερδεια. Δεν θέλω να γίνω έμπορος τουλάχιστον σε αυτό το πεδίο προτιμώ να είμαι καταναλωτής.. Αλλά με αυξημένη όσο είναι δυνατόν τη καταναλωτική συνείδηση.

Είμαι ανοιχτός σε όποιο επιχείρημα καταριπτει την ιδέα μου περί αισχροκερδειας. Τα υπόλοιπα θα παραμείνουν σε τροχιά χαζοεξυπναδας

θα σου δώσω ένα παράδειγμα (προσωπική εμπειρία)

πχ εισάγουμε το mx5(32 gb), μου το πουλάνε 300 ευρώ... καθώς θα πάρω αρκετά κομμάτια μου το δίνουν 280

μέχρι εκεί καλά

έρχονται συσκευές.. και ουαλα εκτελωνισμός... και καθώς είναι συσκευές προς πώληση και όχι για προσωπική χρήση βαράνε 24% της τιμής.... αντε καλά λέω... συνεχίζω... ναι αλλά τώρα πρέπει να βάλω 23% φπα.... άντε καλά το βάζω... + μεταφορικά... κλπ έχουμε φτάσει ΧΑΛΑΡΑ 440 445 ευρώ....(χωρίς να βγάλω ΜΙΑ)

αν υπολογίσω και όλα τα άλλα έξοδα ποια είναι η φυσιολογική τιμή που πρέπει να βάλω (για να βγάλω και κέρδος)....??? εγώ λέω 500 ευρω (να βγάλω και ένα 45 50 ευρώ)

so.... σκέψου μόνος σου....

btw: μοναδικός τρόπος να έχει καλή τιμή η συσκευή είναι αυτό που κάνει η huawei... στήνει τοπικό τμήμα εδώ (σαν πολυεθνική και όχι μέσο του μεσάζοντα).. συσκευές έρχονται σε τιμές εργοστασίου.... χωρίς εισαγωγικά  κλπ και μπαίνει μόνο φπα και κέρδος καταστημάτων... και ουαλα... τιμές ίδιες με αυτές της κίνας.... (βλεπε huawei p7/p8/mate 7/p8 lite κλπ)

• Like 5
Δημοσ.

ειμαι αναμεσα σε meizu kai xiaomi για καινουριο κινητο πια θεωρειται οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και συχνοτερες αναβαθμισεις?(sorry gia to off topic)

Δημοσ.

θα σου δώσω ένα παράδειγμα (προσωπική εμπειρία)

πχ εισάγουμε το mx5(32 gb), μου το πουλάνε 300 ευρώ... καθώς θα πάρω αρκετά κομμάτια μου το δίνουν 280

μέχρι εκεί καλά

έρχονται συσκευές.. και ουαλα εκτελωνισμός... και καθώς είναι συσκευές προς πώληση και όχι για προσωπική χρήση βαράνε 24% της τιμής.... αντε καλά λέω... συνεχίζω... ναι αλλά τώρα πρέπει να βάλω 23% φπα.... άντε καλά το βάζω... + μεταφορικά... κλπ έχουμε φτάσει ΧΑΛΑΡΑ 440 445 ευρώ....(χωρίς να βγάλω ΜΙΑ)

αν υπολογίσω και όλα τα άλλα έξοδα ποια είναι η φυσιολογική τιμή που πρέπει να βάλω (για να βγάλω και κέρδος)....??? εγώ λέω 500 ευρω (να βγάλω και ένα 45 50 ευρώ)

so.... σκέψου μόνος σου....

btw: μοναδικός τρόπος να έχει καλή τιμή η συσκευή είναι αυτό που κάνει η huawei... στήνει τοπικό τμήμα εδώ (σαν πολυεθνική και όχι μέσο του μεσάζοντα).. συσκευές έρχονται σε τιμές εργοστασίου.... χωρίς εισαγωγικά κλπ και μπαίνει μόνο φπα και κέρδος καταστημάτων... και ουαλα... τιμές ίδιες με αυτές της κίνας.... (βλεπε huawei p7/p8/mate 7/p8 lite κλπ)

Δεκτό και κατανοητό. Thanks

Να σημειώσω εγώ τουλάχιστον πως λειτουργώ. Όταν εισάγω (όχι στο χώρο της τεχνολογίας) θα ψάξω να βρω (και θα βρω) προϊόντα που η τιμή στο ράφι να είναι δίκαιη (σε συνάρτηση με ανταγωνισμό, καταναλωτική δυναμική και φυσικά ποιότητα) . Ίσως με την τεχνολογία να είναι δύσκολο να συμβεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...