adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αυτο πως λειτουργει ? κατεβαζεις τους υποτιτλους και τους ανοιγεις με αυτο
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ένα άλλος τρόπος για να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους στο stremio είναι drag & drop σέρνεται τον υπότιτλο στο player και φορτώνεται κανονικά.
Simos805 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το κατέβασα χθες στον υπολογιστή ενός φίλου και λειτουργεί κανονικά πάντως.
Paralizer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Έβαλα κι εγώ το stremio αλλά για κάποιο λόγο ότι πάω να δω δεν μου εμφανίζει HD αλλά μόνο SD ποιότητα. Αλλάζει αυτό κάπως ώστε να έχουμε την HD σε default?
VasKag Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Έβαλα κι εγώ το stremio αλλά για κάποιο λόγο ότι πάω να δω δεν μου εμφανίζει HD αλλά μόνο SD ποιότητα. Αλλάζει αυτό κάπως ώστε να έχουμε την HD σε default? Νομιζω εξαρταται απο αυτο που πας να δεις. Δεν ειναι ολα διαθεσιμα σε HD.
manolis940 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε nvel sent me here. he send me too
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα