Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην τα θες ολα μασημενα στο στομα κανε κατι και εσυ κλασικος ελληνάρας btw ουτε 5 λεπτα δεν σου περνει να το settaris

Ε αφού είναι μόνο 5 λεπτά και εγώ κλασσικός Ελληναράς, πέρνα μια μέρα από το σπίτι να το σετάρεις σε ταμπλέτα και desktop. Κερνάω γλυκάκι. 10 λεπτά υπόθεση.

• Like 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε αφού είναι μόνο 5 λεπτά και εγώ κλασσικός Ελληναράς, πέρνα μια μέρα από το σπίτι να το σετάρεις σε ταμπλέτα και desktop. Κερνάω γλυκάκι. 10 λεπτά υπόθεση.

Πάντως και εγώ πρόσφατα το έβαλα. Αν και πελαγώνεις στην αρχή επειδή το UI είναι καθυστερημένο, το μαθαίνεις σχετικά εύκολα. Το μόνο αποθαρρυντικό είναι ότι η ποιότητα των video είναι κατώτερη του popcorn time.

Επίσης το skin maximinimalism κάνει το UI πιο ανθρώπινο εμφανισιακά τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και εγώ πρόσφατα το έβαλα. Αν και πελαγώνεις στην αρχή επειδή το UI είναι καθυστερημένο, το μαθαίνεις σχετικά εύκολα. Το μόνο αποθαρρυντικό είναι ότι η ποιότητα των video είναι κατώτερη του popcorn time.

Επίσης το skin maximinimalism κάνει το UI πιο ανθρώπινο εμφανισιακά τουλάχιστον.

Δυο φορές το έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους μήνες. Βασικός λόγο που το πέταξα (εκτός του ότι δε μου είναι απολύτως απαραίτητο, μια και οι ταινίες+σειρές είναι στο NAS και περιμένουν απλά να αναπαραχθούν από οποιαδήποτε συσκευή μου, ενώ μπάλα βλέπω αυστηρά από arenavision) είναι το άθλιο UI. Δε μιλάω καν για το ότι τα προγράμματά μου είναι ήδη στημένα ώστε να παίζουν 7.1 ήχο από τον εξωτερικό ενισχυτή (καθώς και το windows remote control) και δε θα κάτσω να χάσω και άλλο χρόνο για να δω πώς μπορώ να το πετύχω αυτό στο KODI.

Δημοσ.

δες το video που ανέβασε το παλικάρι  κάνε βήμα βήμα και είσαι μια χαρά δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις τη δυσκολία όσο για το tablet φαντάζομαι θα είναι ίδιος τρόπος

Δημοσ.

εξαιρετικο το streamio ,μπραβο στο παλικαρι που το βρηκε,το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερεις τι subs εχει η ταινια/σειρα μεχρι να την ανοιξεις ,ελπιζω να το φτιαξουν μελλοντικα 

πριν λιγο πηρε κ update 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις αλλα προγραμματα που εκτελουνται ταυτοχρονα;Η κατεβαζεις κατι απο το ιντερνετ;Σαν player χρησιμοποιουν τον vlc player.Τον εχεις δοκιμασει γενικα;Μηπως σου εχει δημιουργησει προβληματα παρομοια;Ποιον player χρησιμοποιεις γενικα για να βλεπεις ταινιες που κατεβαζεις;

Εννοειται και δεν κανω τιποτα οσο βλεπω. Ποσο μαλλον να κατεβαζω. Χρησιμοποιω Media Player Classic Home cinema ο οποιος ειναι κομματι του cccp codec pack. Τον vlc τον ειχα δοκιμασει ποιο παλια και δε μου πολυαρεσε. Ηθελε λιγο παραμετροποιηση για να μου παιξει οπως θελω εγω, και γενικα ηταν λιγο βαρυς για μενα. Γενικα δε χρησιμοποιω προγραμματα τυπου popcorn. Ημουν και ειμαι της σχολης κατεβαζω ταινια/σειρα/υποτιτλο και βλεπω. Απλα ηθελα να το δοκιμασω για να εχω μια εναλλακτικη.

πριν λιγο πηρε κ update 

Μετα το update δεν υπαρχει επιλογη για υποτιτλους. Το εχει και αλλος αυτο?

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

streamio εχει  virus συμφωνα με το 360  .  tr.dropper.gen

καμια σχεση με malware bytes ψαγμενο

Malwarebytes Anti-Malware
www.malwarebytes.org

Ημερομηνία Σάρωσης: 26/10/2015
Ώρα Σάρωσης: 12:56 πμ
Αρχείο καταγραφής: 
Διαχειριστής: Ναι

ΛΣ: Windows 7 Service Pack 1
Επεξεργαστής: x64
Σύστημα Αρχείων: NTFS
Χρήστης: 

Τύπος Σάρωσης: Σάρωση για Απειλές
Αποτέλεσμα: Ολοκληρώθηκε
Αντικείμενα που σαρώθηκαν: 323924
Χρόνος που πέρασε: 2 λεπ, 29 δευτ

Διεργασίες: 0
(Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα)

Μονάδες: 0

Κλειδιά Μητρώου: 0

Τιμές Μητρώου: 0

Δεδομένα Μητρώου: 0

Φάκελοι: 0

Αρχεία: 0

Φυσικοί Τομείς: 0

(end)
  • Like 1
Δημοσ.

Εννοειται και δεν κανω τιποτα οσο βλεπω. Ποσο μαλλον να κατεβαζω. Χρησιμοποιω Media Player Classic Home cinema ο οποιος ειναι κομματι του cccp codec pack. Τον vlc τον ειχα δοκιμασει ποιο παλια και δε μου πολυαρεσε. Ηθελε λιγο παραμετροποιηση για να μου παιξει οπως θελω εγω, και γενικα ηταν λιγο βαρυς για μενα. Γενικα δε χρησιμοποιω προγραμματα τυπου popcorn. Ημουν και ειμαι της σχολης κατεβαζω ταινια/σειρα/υποτιτλο και βλεπω. Απλα ηθελα να το δοκιμασω για να εχω μια εναλλακτικη.

Μετα το update δεν υπαρχει επιλογη για υποτιτλους. Το εχει και αλλος αυτο?

Λοιποοον ειναι bug αυτο με τους υποτιτλους, αν πατησεις δεξι κλικ πανω στην εικονα και επιλεξεις "wrong subs?" θα σου βγαλει κανονικα το κουτακι οπως ηταν και πριν.Επισης αν τελικα δεν μπορεις να το δεις στον player του, αν κανεις και παλι δεξι κλικ πανω στην ταινια οπως παιζει επιλεγεις την επιλογη vlc player - θα πρεπει ομως να τον εχεις εγκαταστησει.Δεν θα εχεις προβλημα θεωρω αν βλεπεις ετσι.

Επισης θα σου ελεγα να αφαιρεσεις ολα τα codecs pack, ενδεχομενως αυτα σου δημιουργουν το προβλημα με τον player .Με τον vlc εχεις και καλυτερη εικονα και αυτοματα θα σου κατεβαζει και τους σωστους υποτιτλους.Τωρα αν δεν σου αρεσει ο vlc θα σου προτεινα kmplayer ή τον εξαιρετικο potplayer.Αυτα δουλευουν χωρις να εχεις εγκατεστημενα codecs που και βαρυνουν το συστημα και παρουσιαζουν προβληματα στην προβολη ταινων.

streamio εχει  virus συμφωνα με το 360  .  tr.dropper.gen

Link.png Site: virustotal

Οχι δεν εχει! Απο τις 55 antivirus engines μονο οι δυο το εμφανιζουν απλα σαν υποπτο.Το 360 internet security ειναι εξαιρετικο antivirus αλλα προφανως εχεις ενεργοποιημενες τις υπογραφες του avira (που ειναι γνωστο για τα false positives).Το 360 εχει εξαιρετικους engines απο μονο του ,συμβουλη μου ειναι να απενεργοποιησεις τους αλλους δυο extra.

Δημοσ.

Απαιχτο ειναι το Stremio

Απο το λιγο που το δοκιμασα μη πω μου φαινεται καλυτερο απο το popcorn

Πρεπει να κανουμε εγγραφη με το email μας? Γιατι πατάω στο guest login αλλα δεν μπαίνει.

Δημοσ.

Πρεπει να κανουμε εγγραφη με το email μας? Γιατι πατάω στο guest login αλλα δεν μπαίνει.

κανονικα μπαινω με το guest login.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...