kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 οκ αδελφε όπως νομιζεις! δεν σε υποχρεωσα να το κανεις! να εισαι όμως πιο ευγενικος με τους ανθρώπους γιατι το μυνημα σου μου εβγαλε πολύ αρνητικη ενεργεια..... Καλη συνεχεια σου ευχομαι! Σου στέλνω την παρακάτω φωτό για να επανορθώσω! 1
firepc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ο yify τι εγινε ρε παιδια? Σχολασε κι αυτος?
VasKag Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ξερουμε σε τι ποιοτητα/αναλυση ειναι αυτα που προβαλει το stremio? Γιατι βλεπω κατι "σπασιματα" στην αναπαραγωγη. Και η εικονα ειναι σαν να της εχουν προσθεσει 2-3 interpolation filter. Σε standalone players δεν εχω θεμα.
Bluedive Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το stremio θα βγει και για Android? Αν ξέρει κάποιος ας πει. Το http://popcorn-time.se πάντως παίζει για την ώρα.
auron123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστουμε ,πως εμφανιζει υποτιτλους? Οταν ξεκινησει να παιζει μια ταινια στην κατω μπαρα με τα κουμπια αναπαραγωγης κλπ στα δεξια εχει ενα κουμπι subs.Οταν το πατησεις σου εμφανισει υποτιτλους απο ολες τις γλωσσες που διατιθενται για την ταινια.Επιλεγεις "ελληνικα" ή "gre". Επισης εχει επιλογη πόση προσωρινη μνημη να εχει για την ταινια.(μειωνει το προβλημα του κολληματος των ταινιων).Οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο φυσικα αρκει να υπαρχει αρκετος αποθηκευτικος χωρος για την προσωρινη αποθηκευση των αρχειων.
πανηλειακός Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Από πρώτης απόψεως φαίνεται πάρα πολύ καλό το stremio τώρα το πόσο αξιόπιστο και ασφαλή είναι ποιος ξέρει......
auron123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ξερουμε σε τι ποιοτητα/αναλυση ειναι αυτα που προβαλει το stremio? Γιατι βλεπω κατι "σπασιματα" στην αναπαραγωγη. Και η εικονα ειναι σαν να της εχουν προσθεσει 2-3 interpolation filter. Σε standalone players δεν εχω θεμα. Σε hd 720.Οταν λες σπασιματα?vsync και ετσι?Δοκιμασες να αυξησεις το caching?
VasKag Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Σε hd 720.Οταν λες σπασιματα?vsync και ετσι?Δοκιμασες να αυξησεις το caching? Δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω. Σαν να ειναι λιγο λιγοτερα απο 24 fps. Θα δοκιμασω να βαλω και μεγαλυτερη cache απο 2gb μηπως και παιζει ρολο. Την ωρα της αναπαραγωγης μου εδειχνε σταθερα 1.6 mb/s. Φτανουν?
auron123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το stremio θα βγει και για Android? Αν ξέρει κάποιος ας πει. Το http://popcorn-time.se πάντως παίζει για την ώρα. Ναι στις επομενες εκδοσεις το εχουν σαν στοχο.Προς στιγμη τρεχει σε windows, linux και mac
auron123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω. Σαν να ειναι λιγο λιγοτερα απο 24 fps. Θα δοκιμασω να βαλω και μεγαλυτερη cache απο 2gb μηπως και παιζει ρολο. Την ωρα της αναπαραγωγης μου εδειχνε σταθερα 1.6 mb/s. Φτανουν? Σαφως και φτανουν.Το κανει με ολες τις ταινιες;
spgkolem Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εντωμεταξύ,κουβέντα να γίνεται,το original popcorn time έχει κλείσει από καιρό.Τα popcorn time se και io για το οποίο γίνεται ο ντόρος είναι κλώνοι του παλιού από διαφορετικές ομάδες developers που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Κάποιοι από το original μπήκαν στο io και το έχρισαν διάδοχο. Στην έκδοση 5.0 του popcorn-time.se είχε μέσα adware από ότι λένε.Στην 5.4 που έχουν τώρα δεν βρήκα τίποτα(ούτε διάβασα για κάτι) και δουλεύει μια χαρά.
VasKag Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Σαφως και φτανουν.Το κανει με ολες τις ταινιες; Μια ταινια και μια σειρα που δοκιμασα ναι. Αυξησα τη cache. Παντως οταν σταματαει το download το προβλημα σχεδον εξαλειφεται. Οποτε μαλλον δεν ειναι αρκετα δυνατος ο υπολογιστης ή ο σκληρος δεν ειναι τοσο γρηγορος.
auron123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ναι με "πείραξε" γιατί δεν ξέρω τι στέλνει και που. Άμα εσένα δεν σε πειράζει κάτι τέτοιο, δικό σου πρόβλημα. Πολύ περισσότερο ασφαλής όταν μπορώ να δω τον κώδικα και μαζί εκατομμύρια χρήστες, έτσι ώστε άμα υπάρχει κάτι επιλήψιμο να εντοπιστεί πολύ πιο γρήγορα. Πειραματόζωο του κάθε site της πλάκας δεν γίνομαι και καλό είναι όποιος δεν γνωρίζει να το ψάξει λίγο παραπάνω, για αυτό το γράφω και εδώ. Αρκει βεβαια να ηξερε να "διαβαζει" κωδικα και ο μεσος χρηστης που φυσικα, δεν ξερει.Το οτι μπορει να παρεμβει ο καθενας στον ανοικτο κωδικα που λες, και να προσθετει η να μετατρεπει οτι θελει και μετα να το διαθετει σαν το αρχικο προγραμμα ειναι κατι που θα πρεπει να σε απασχολει περισσοτερο σαν θεμα ασφαλειας οσο αφορα τα open source.Το συγκεκριμενο project εχει ξεκινησει το 2013 ακομα πιο παλιο απο το πολυδιαφημισμενο popcorn, με το ονομα cinematic.Ως stemio συνεχιστηκε πολυ προσφατα.Οσο για το θεμα της ασφαλειας θα σου ελεγα το εξης.Οταν παρατηρηται διανομη adware η επιβλαβων αρχειων ,αργα η γρηγορα ενημερωνεται η βαση των απαγορευμενων urls ολων των σοβαρων antivirus και απλα μπλοκαρουν την σελιδα.Φυσικα ουτε και αυτο μπορει να θεωρειται αξιοπιστο-ειναι γνωστες οι τακτικες των εταιριων πνευματικων δικαιωματων που αναγκαζουν τις εταιριες προστασιας να θεωρουν επιζημιες (ισως μονο για την τσεπη των επιχειρηματιων) σελιδες που απλα και μονο διανεμουν ταινιες και σειρες ελευθερα και τις βαζουν στις "μαυρες λιστες" των antivirus. Τελος παντων το url του συγκεκριμενου προγραμματος δεν θεωρειται επικινδυνο απο κανενα προγραμμα ασφαλειας που χρησιμοποιω.(και εχω δοκιμασει αρκετα.).
auron123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μια ταινια και μια σειρα που δοκιμασα ναι. Αυξησα τη cache. Παντως οταν σταματαει το download το προβλημα σχεδον εξαλειφεται. Οποτε μαλλον δεν ειναι αρκετα δυνατος ο υπολογιστης ή ο σκληρος δεν ειναι τοσο γρηγορος. Εχεις αλλα προγραμματα που εκτελουνται ταυτοχρονα;Η κατεβαζεις κατι απο το ιντερνετ;Σαν player χρησιμοποιουν τον vlc player.Τον εχεις δοκιμασει γενικα;Μηπως σου εχει δημιουργησει προβληματα παρομοια;Ποιον player χρησιμοποιεις γενικα για να βλεπεις ταινιες που κατεβαζεις;
ventrilo.exe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κουράζομαι και μόνο που βλέπω το screenshot από το βίντεο. Άστο καλύτερα. Μέχρι να έρθει ο ντιλιβεράς, την έχω κατεβάσει την ταινία με την 50άρα μου και τη βλέπω όπως και όπου θέλω. Άκου εκεί "οδηγίες εγκατάστασης"... μην τα θες ολα μασημενα στο στομα κανε κατι και εσυ κλασικος ελληνάρας btw ουτε 5 λεπτα δεν σου περνει να το settaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα