Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουράζομαι και μόνο που βλέπω το screenshot από το βίντεο. Άστο καλύτερα. Μέχρι να έρθει ο ντιλιβεράς, την έχω κατεβάσει την ταινία με την 50άρα μου και τη βλέπω όπως και όπου θέλω. Άκου εκεί "οδηγίες εγκατάστασης"...

Που να πατούσες και το play και να έβλεπες ότι το βίντεο κρατάει 15 λεπτά..   :-)

• Like 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τους υποστηρικτές του Kodi που δεν θέλουν να κάθονται και να σεττάρουν έναν σκασμό addons και να μπλέκουν με settings, υπάρχει το Black Box Build.

http://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2015/09/the-black-box-build-wizard-add-on-for.html

Υπότιτλους θα χρειαστεί βέβαια να βάλετε για σειρές και ταινίες αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό. Για opensubtitles.org βάλτε το zip που έγραψε ο kostasfalcon παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Το Popcorn ήταν της λογικής γρήγορα και εύκολα για τον καθένα (μια καλή γραμμή xDSL να έχεις απλά αν θες καλύτερη ποιότητα). Χρησιμοποιούσα κυρίως την mobile έκδοση του σε android κάνοντας casting σε chromecast. Είχε συχνά πυκνά θέματακια και κολλήματα. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με την ποικιλία των addons σε xbmc/kodi ούτε για άστειο γιατί η διαφορά μεταξύ τους σε περιεχόμενο είναι το λιγότερο απλά τεράστια για να μην πω χαοτική.

Όσοι έχουν προβλήματα με genesis σε kodi/xbmc ας δοκιμάσουν 1channel, icefilms, project freetv για σειρές/ταινίες. Για αθλητικά phoenix, sports devil.

Δημοσ.

Ας κανω και εγω μια συνεισφορα στην κοινοτητα.Φυσικα, αφορα ολους εμας τους τζαμπατζηδες, μιας και οι υπολοιποι θα το κατεβασουν στα "μουλωχτα" να δουν τι παιζει και θα συνεχισουν τις θεωρειες τους περι ανωτεροτητας και ψηλων αξιων.Υποκρισια ισως;Η αναγκη να φανουν "καλυτεροι";Τελος παντων στο θεμα μας.Αυτο που θα σας δωσω ειναι καλυτερο του ποπκορν και εχει σωρρεια ευκολιων οπως ημερολογιο των αγαπημενων μας tv shows , ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ υποτιτλοι αυτοματα (τους επιλεγεις μια δυο φορες και μετα το προγραμμα τους επιλεγει αυτοματα).Περιβαλλον τυπου ποπκορν αλλα καλυτερο για την  γνωμη μου.

http://www.strem.io/

δεν εχει ιους, ειναι ενα προγραμματακι που απλα το εγκαθηστας, δεν εχει καμμια σχεση με java (μακρια απο εμας).Εχει τα παντα απο σειρες ταινιες (προσφατες εννοειται).Δοκιμαστε το.Αν θελετε κανετε sign up αν δεν θελετε μπαινετε απλα σαν guest.(αν κανετε εγγραφη θα απομνημονευει τις προτιμησεις σας δεν ειναι κακο).Επισης εχει δυνατοτητα συνδεσης με facebook οποτε οτι σειρες ταινιες εχετε δηλωσει εκει οτι σας ενδιαφερουν τις τοποθετει αυτοματα στην ταινιοθηκη σας.Και το καλυτερο, οταν ενα νεο επεισοδιο της αγαπημενης σας σειρας βγει σας ειδοποιει!

• Like 8
Δημοσ.

Ας κανω και εγω μια συνεισφορα στην κοινοτητα.Φυσικα, αφορα ολους εμας τους τζαμπατζηδες, μιας και οι υπολοιποι θα το κατεβασουν στα "μουλωχτα" να δουν τι παιζει και θα συνεχισουν τις θεωρειες τους περι ανωτεροτητας και ψηλων αξιων.Υποκρισια ισως;Η αναγκη να φανουν "καλυτεροι";Τελος παντων στο θεμα μας.Αυτο που θα σας δωσω ειναι καλυτερο του ποπκορν και εχει σωρρεια ευκολιων οπως ημερολογιο των αγαπημενων μας tv shows , ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ υποτιτλοι αυτοματα (τους επιλεγεις μια δυο φορες και μετα το προγραμμα τους επιλεγει αυτοματα).Περιβαλλον τυπου ποπκορν αλλα καλυτερο για την  γνωμη μου.

δεν εχει ιους, ειναι ενα προγραμματακι που απλα το εγκαθηστας, δεν εχει καμμια σχεση με java (μακρια απο εμας).Εχει τα παντα απο σειρες ταινιες (προσφατες εννοειται).Δοκιμαστε το.Αν θελετε κανετε sign up αν δεν θελετε μπαινετε απλα σαν guest.(αν κανετε εγγραφη θα απομνημονευει τις προτιμησεις σας δεν ειναι κακο).Επισης εχει δυνατοτητα συνδεσης με facebook οποτε οτι σειρες ταινιες εχετε δηλωσει εκει οτι σας ενδιαφερουν τις τοποθετει αυτοματα στην ταινιοθηκη σας.Και το καλυτερο, οταν ενα νεο επεισοδιο της αγαπημενης σας σειρας βγει σας ειδοποιει!

No open source

No thanks

Δεν θέλω να γεμίσω adware απο το πουθενά. Όποιος θυμάται το Time4Popcorn aka popcorn-time.se θα καταλάβει τι λέω.

Δημοσ.

Για τους υποστηρικτές του Kodi που δεν θέλουν να κάθονται και να σεττάρουν έναν σκασμό addons και να μπλέκουν με settings, υπάρχει το Black Box Build.

http://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2015/09/the-black-box-build-wizard-add-on-for.html

Υπότιτλους θα χρειαστεί βέβαια να βάλετε για σειρές και ταινίες αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό. Για opensubtitles.org βάλτε το zip που έγραψε ο kostasfalcon παραπάνω.

κ το add on installer για να βαζεις ευκολα add ons χωρις να μπλεκεις με ετοιματζιδικους wizards που δεν ξερεις τι πειραζουν

http://www.tvaddons.ag/addon-installer-kodi/

Δημοσ.

No open source

No thanks

Δεν θέλω να γεμίσω adware απο το πουθενά. Όποιος θυμάται το Time4Popcorn aka popcorn-time.se θα καταλάβει τι λέω.

Και ειναι κακο δηλαδη;Νομιζεις με τα open source εισαι ασφαλης;Ας μην σου χαλασω την αποψη.Σε μια εποχη που ακομα και τα antivirus (βλεπε avast κλπ) σε φορτωνουν με ανεπιθυμητα adware/scareware και επεκτασεις για τους browsers εσενα σε πειραξε η συγκεκριμενη εφαρμογη.Δικαιωμα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Απαιχτο ειναι το Stremio

Απο το λιγο που το δοκιμασα μη πω μου φαινεται καλυτερο απο το popcorn

Ναι ειναι πολυ γρηγορο.Και ο player του ειναι εξαιρετικος.Θυμιζει τον ευκολο/διαχειριστο kmplayer.Στις επομενες εκδοσεις θα προσθεσουν και live tv  :P .Γενικα το υποστηριζουν πολυ δυνατα με συχνα updates.

Δημοσ.

Και ειναι κακο δηλαδη;Νομιζεις με τα open source εισαι ασφαλης;Ας μην σου χαλασω την αποψη.Σε μια εποχη που ακομα και τα antivirus (βλεπε avast κλπ) σε φορτωνουν με ανεπιθυμητα adware/scareware και επεκτασεις για τους browsers εσενα σε πειραξε η συγκεκριμενη εφαρμογη.Δικαιωμα σου.

Ναι με "πείραξε" γιατί δεν ξέρω τι στέλνει και που. Άμα εσένα δεν σε πειράζει κάτι τέτοιο, δικό σου πρόβλημα. Πολύ περισσότερο ασφαλής όταν μπορώ να δω τον κώδικα και μαζί εκατομμύρια χρήστες, έτσι ώστε άμα υπάρχει κάτι επιλήψιμο να εντοπιστεί πολύ πιο γρήγορα. Πειραματόζωο του κάθε site της πλάκας δεν γίνομαι και καλό είναι όποιος δεν γνωρίζει να το ψάξει λίγο παραπάνω, για αυτό το γράφω και εδώ.

Δημοσ.

Κουράζομαι και μόνο που βλέπω το screenshot από το βίντεο. Άστο καλύτερα. Μέχρι να έρθει ο ντιλιβεράς, την έχω κατεβάσει την ταινία με την 50άρα μου και τη βλέπω όπως και όπου θέλω. Άκου εκεί "οδηγίες εγκατάστασης"...

οκ αδελφε όπως νομιζεις! δεν σε υποχρεωσα να το κανεις! να εισαι όμως πιο ευγενικος με τους ανθρώπους γιατι το μυνημα σου μου εβγαλε πολύ αρνητικη ενεργεια.....

Καλη συνεχεια σου ευχομαι!

• Like 3
Δημοσ.

οχι απλα οδηγιες εγκαταστασης αλλα 16 λεπτα βιντεο οδηγιες εγκαταστασεις.Μετα πιανεις δουλεια στην Microsoft.

Δημοσ.

ευχαριστουμε ,πως εμφανιζει υποτιτλους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...