Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι καμια. Κανει οτι εκανε καποτε το utorrent. Κατεβαζει τη ταινια κομματι κομματι και ταυτοχρονα εσυ τη βλεπεις σαν να την ειχες κατεβασμενη ηδη. Για τα κολληματα αμα δεν ηταν επαρκες το download speed θα ειχες κοληματα οπως θα ειχες στο youtube πχ αλλα με 4-5 mbps ησουν μια χαρα στα 720p

Ναι όμως ποιότητα ταινίας στα 1080p και με ρυθμό μετάδωσης δεδομένων 20000kbps+ δεν έχει... ενώ άμα κατεβάσεις με torrent και τη δεις μετά βρίσκεις ταινίες σε τέτοια ποιότητα.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου κανει ιδιατερη εντυπωση πως απο τζιμανια τους ελληνες εχει ξεφυγεο το KODI.....

οποιος θελει να το σεταρει γρηγορα και ευκολα.....στα ελληνικα

Μια σημειωση μονο....όχι το subtitlies.gr εμενα τουλάχιστον δεν μου δουλευει...στην θεση του το opensubtitles.org​

Δημοσ.

Αυτοι που λετε οτι σας δουλευει ακομα, εχετε το σωστο popcorntime απο το .io ή το μουφα απο το .se?

Εδω του io δεν δειχνει καμια σειρα ή ταινια και στο status.popcorntime.io λεει απλα πως ολα σβησανε τη σελιδα και τα οσα ειχανε στο σερβερ.

http://status.popcorntime.io/

Εδω, μου δουλευει η αναζητηση και οτι βρει το παιζει με αγγλικους υποτιτλους και steamαροντας το στον smplayer. Ακριβως δηλαδη οτι ειχα κανει με την τελευταια ταιναι που ειδα. Δεν μπορω να το κανω να παιξει αλλου, ουτε να επιλεζω αλλη γλωσσα, μιας και αυτο γινοταν απο το κομματι του interface που πλεον δεν δουλευει.

Μου κανει ιδιατερη εντυπωση πως απο τζιμανια τους ελληνες εχει ξεφυγεο το KODI.....αλλος λεει παει το GENESIS....τι αλλο θα διαβασω και ξεχασω και το ονομα μου.....

Και το genesis εκλεισε εχτες επισημα, αλλα ειναι στα ψιλα γραμματα.

http://forums.tvaddons.ag/lambda-s-xbmc-addons/26888-release-genesis-addon-808.html#post299129

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μολις το κατεβασα, μια χαρα ειναι μονο ελληνικους υποτιτλους δεν εχει αλλα και που να εχει...

Δημοσ.

Δεν πειράζει. Απλώς πρέπει πάλι να ξετεμπελιάσουμε και να κατεβάζουμε μόνοι μας ταινίες και υποτίτλους.

Τις κατεβαζεις και τους κανεις αναπαραγωγη με bs player και δεν ψαχνεις για υποτιτλους :)
Δημοσ.

Τις κατεβαζεις και τους κανεις αναπαραγωγη με bs player και δεν ψαχνεις για υποτιτλους :)

Αλήθεια; Θα το ψάξω για το BS Player.

Δημοσ.

Εδω, μου δουλευει η αναζητηση και οτι βρει το παιζει με αγγλικους υποτιτλους και steamαροντας το στον smplayer. Ακριβως δηλαδη οτι ειχα κανει με την τελευταια ταιναι που ειδα. Δεν μπορω να το κανω να παιξει αλλου, ουτε να επιλεζω αλλη γλωσσα, μιας και αυτο γινοταν απο το κομματι του interface που πλεον δεν δουλευει.

Το συγκεκριμένο μπορείς να το αλλάξεις άμα πας στις ρυθμίσεις και διαλέξεις ποια γλώσσα θες να είναι η default για τους υπότιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...