zaharias13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οι ατάκες των τσαμπατσήδων δίνουν και παίρνουν. Αν δεν θες να πληρώσεις κάτι τότε τα επιχειρήματα έρχονται βροχή. Άκου φίλε δεν είναι όλοι πλούσιοι σαν εσένα...και έτσι οι πιο πολλοί από εμάς κοιτάμε το τσάμπα. 1
jimakris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 εγω παντως εβαλα netflix και hulu και ησυχασα!! 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Άκου φίλε δεν είναι όλοι πλούσιοι σαν εσένα...και έτσι οι πιο πολλοί από εμάς κοιτάμε το τσάμπα. Ναι γιατί αυτοί δεν το κοιτάνε νομίζεις. 3
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οι ατάκες των τσαμπατσήδων δίνουν και παίρνουν. Αν δεν θες να πληρώσεις κάτι τότε τα επιχειρήματα έρχονται βροχή. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι "τζαμπατζήδες" που λες, πληρώνουν πολύ περισσότερα από τους μη τζαμπατζήδες, μιας και έχοντας γνώση για την ποιότητα, ξέρουν τι θα αγοράσουν και οι εταιρείες μετά την εξάπλωση των "τζαμπατζήδων" έχουν ενισχύσει τα κέρδη τους... 2
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τι λέτε; Εγώ μια χαρά πληρώνω! Έδωσα πόσα ευρώ για Raspberry, κάρτες μνήμης, τροφοδοτικά, καλώδια, σπιράλ για μάζεμα καλωδίων, χώρια ο προσωπικός χρόνος για να στήσω Openelec, DLNA server και σία. Για να μην μιλήσουμε και για τα έξοδα για home cinema, ηχεία, ενισχυτές, παιχνιδοκονσόλες, τηλεοράσεις κλπ. Συν η συνδρομή σε πάροχο Internet με προοπτική για VDSL 50 σε σύντομο χρονικό διάστημα, που θα πρέπει να συνοδευτεί από νέο modem, mikrotik router, access point, καλύτερα powerlines και έξτρα καλώδια. Συν τη συνδρομή σε αθλητικά site όπως Ballstreams για NBA, Offsidestreams για μπάλα σε HD, Euroleague TV για Ευρωλίγδα κλπ. Και πρέπει να πληρώνω και για ταινίες ή σειρές; Ή για Nova/OTE TV; Δεν σφάξανε. Τελευταία φορά που τσέκαρα κανένας δεν νοιάστηκε να φέρει συνδρομητική υπηρεσία της προκοπής στην Ελλάδα. Εγώ γιατί να νοιαστώ; 7
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τι λέτε; Εγώ μια χαρά πληρώνω! Έδωσα πόσα ευρώ για Raspberry, κάρτες μνήμης, τροφοδοτικά, καλώδια, σπιράλ για μάζεμα καλωδίων, χώρια ο προσωπικός χρόνος για να στήσω Openelec, DLNA server και σία. Για να μην μιλήσουμε και για τα έξοδα για home cinema, ηχεία, ενισχυτές, παιχνιδοκονσόλες, τηλεοράσεις κλπ. Συν η συνδρομή σε πάροχο Internet με προοπτική για VDSL 50 σε σύντομο χρονικό διάστημα, που θα πρέπει να συνοδευτεί από νέο modem, mikrotik router, access point, καλύτερα powerlines και έξτρα καλώδια. Συν τη συνδρομή σε αθλητικά site όπως Ballstreams για NBA, Offsidestreams για μπάλα σε HD, Euroleague TV για Ευρωλίγδα κλπ. + τη βενζίνη πέρα-δώθε, είναι λεφτά! 6
RODIFIRE Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 λες και αν είχε πεθάνει ο τσαμπας νομίζουν ότι θα ανέβαινε κατά πολύ ο κόσμος να αγοράζει η να βλέπει σε σινεμά ταινίες περισσότερο από τώρα....της καλές ταινίες θέλουν να της δούνε και πάνετώρα της υπόλοιπες αν δεν ήταν ο τσαμπας άπλα δεν θα της βλέπανε! όπως κάνανε τόσα χρονιά! μόνο TVαν δεν έχει λεφτά ο κόσμος η δεν θέλει να πληρώσει δεν τον πείθουν με κανέναν τρόπο!τι να πω... edit: και καφέ είδα να μπορούμε να φτιάξουμε σπίτι με τον "τσάμπα" άλλα δεν είδα και να τους πολύ νοιάζει στον κόσμο να μην πάνε καφετερίες.....
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 + τη βενζίνη πέρα-δώθε, είναι λεφτά! Σωστά. Μεταξύ άλλων ξέχασα και το ρεύμα, συν τα πιτσοσουβλάκια που συνοδεύουν την παρακολούθηση ταινίας. 1
Mr_Proper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τι λέτε; Εγώ μια χαρά πληρώνω! Έδωσα πόσα ευρώ για Raspberry, κάρτες μνήμης, τροφοδοτικά, καλώδια, σπιράλ για μάζεμα καλωδίων, χώρια ο προσωπικός χρόνος για να στήσω Openelec, DLNA server και σία. Για να μην μιλήσουμε και για τα έξοδα για home cinema, ηχεία, ενισχυτές, παιχνιδοκονσόλες, τηλεοράσεις κλπ. Συν η συνδρομή σε πάροχο Internet με προοπτική για VDSL 50 σε σύντομο χρονικό διάστημα, που θα πρέπει να συνοδευτεί από νέο modem, mikrotik router, access point, καλύτερα powerlines και έξτρα καλώδια. Συν τη συνδρομή σε αθλητικά site όπως Ballstreams για NBA, Offsidestreams για μπάλα σε HD, Euroleague TV για Ευρωλίγδα κλπ. Και πρέπει να πληρώνω και για ταινίες ή σειρές; Ή για Nova/OTE TV; Δεν σφάξανε. Τελευταία φορά που τσέκαρα κανένας δεν νοιάστηκε να φέρει συνδρομητική υπηρεσία της προκοπής στην Ελλάδα. Εγώ γιατί να νοιαστώ; Γιατι οι παραγωγές και οι ταινίες χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και πιο μάπα (και εγώ πειρατής είμαι με επιλεκτικές εξαιρέσεις αλλά τι να κάνουμε η αλήθεια να λέγεται) έχουμε φτάσει στο σημείο να ψάχνεις για "φρέσκια ταινία" και στισ 20 μόνο που βγήκαν οι 16 να είναι τύπου "Bikini Model Academy" σε παραγωγή ποιότητα σενάριο και ερμηνείες... οι 3 να βλέπονται απλά σαν ταινίες της ΤV που δεν σε νοιάζει απλά να υπάρχει κάτι να παίζει και ζήτημα αν μια είναι καλή... Παλιότερα πριν γίνει της τρελής με τα torrent κάθε χρόνο είχες καμιά 10 τανίνες να πείς πολύ καλές καμιά 20 να πείς καλές ή βλέπονται κτλ... Ειδικά ο ελληνικός κινηματογράφος πέθανε απο το streaming... που φτηνά τσιγάρα; βασιλιάς; κτλ μια φορά τον χρόνο και αν βγεί καμία που η υπόθεση της θα είναι μπέρδεμα μπουτιών με ξώβυζα και κανένα βλάχο να μιλάει με προφορά για να γελάνε οι πρωτευουσιάνοι... εκει καταντήσαμε 4
mertaghon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ως το 2005 θυμαμαι επικές ταινίες στα σινεμα.. τώρα καταντάω να βλέπω την ταινία κανα 20λεπτο σε rip πριν παω σινεμά.. ΜΟΝΟ μουφες ταινιες πια στα σινεμα ρε παιδια!! 5
Mr_Proper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ως το 2005 θυμαμαι επικές ταινίες στα σινεμα.. τώρα καταντάω να βλέπω την ταινία κανα 20λεπτο σε rip πριν παω σινεμά.. ΜΟΝΟ μουφες ταινιες πια στα σινεμα ρε παιδια!! καλά όχι μέχρι το 09-10 ίσως και λίγο παραπάνω καλά πήγαινε το πράμα μετά σάπισε
Acrobatis7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 H πειρατεια υπαρχει απο τη στιγμη που εγινε το τορρεντ γνωστο και ακομα πιο πριν. Απο τοτε, δεν ειδα την παραμικρη διαφορα, οσο αναφορα οικονομικα και χρηματικα, στις παραγογες ταινιων. Οπως παντα βγαινουν καλες ταινιες, αλλα και κακες που δεν αξιζουν τιποτα. Υπηρχε, υπαρχει και παντα θα υπαρχει. Θυμαμαι τον εαυτο μου με συνδεση 384 (34κβ/σ) να κατεβαζει και να περιμενει μια μερα για να κατεβει η ταινια ωστε να μην χρειαστει να τη νοικιασω απο το βιντεο κλαμπ και ξεχνωντας να την επιστεψω 2 μερες να πληρωνω οσο πληρωνα 1 μηνα στη συνδεση μου. Παντα θα βρησκεται τροπος να εχεις τζαμπα αυτο που θες χωρις να επιβαρυνεις κανενα, και ακομα περισσοτερο τη τσεπη σου. Η μαγκια κρηβεται στο καναπε με 4 κολλητους, και οχι στη Gold class με συνολικα 100 Ευρω εξοδα (4 ατομα). Και δεν καθεσαι σε θεση που εκλανε ο αλλος και δεν καταπιεζεσαι στο καπνισμα και ποσα αλλα. Αν θελει η βιομηχανια της ταινιας να πληρωνει ο κοσμος, ας γινει αξια των χρηματων της και των υπηρεσιων της. Και σε μια χωρα σαν την Ελλαδα που μηκε ο ΦΠΑ στην εκπαιδευση, με μεσο μισθο 400-500 Ευρω, ανταλλασεις το σινεμα, η την ενοικιαση ταινιας, με 2 μακαροναδες και 2 λιτρα κολα και σου μενουν κιολας. Στην Ελλαδα που το iphone κανει οσο ενα μεταχειρησμενο αμαξι... Να μου περισεψουν τα 20 Ευρω να τα κανω donate, να νοιωθω και καλα με τον εαυτο μου. Ασε μας κουκλιτσα μου... Θες και λεφτα για να δω ταινια... Ουστ (παραληρημα... σορρυ...) 6
nzeppos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δεκτά όλα τα άλλα, όμως το να πούμε πως "ο ελληνικός κινηματογράφος πέθανε από το streaming" (φαντάζομαι αναφερόμαστε τις ταινίες και όχι στις κινηματογραφικές αίθουσες) είναι μάλλον υπερβολή. Αν δεν κάνω λάθος ένας μεγάλος αριθμός ταινιών φτιάχονταν/φτιάχνονται με επιδοτήσεις και κανένας συντελεστής τους δεν νομίζω να περιμένει να πλουτίσει από τα εισιτήρια στου κινηματογράφους και τις πωλήσεις/ενοικιάσεις σε... bluray. Αν κρίνω από το ελάχιστο δείγμα του εαυτού μου, τόσα χρόνια μόνο δύο ελληνικές ταινίες έχω κατεβάσει, το Σπιρτόκουτο και το Ας Περιμένουν οι Γυναίκες. Όταν ο περισσότερος κόσμος πλέον βλέπει ξένες σειρές (έστω και κατεβασμένες) για ποιες ελληνικές ταινίες μιλάμε;
khr1s Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα βγαλουνε,χωρις να δωσουνε την ταυτοτητα τους, add on που θα μας δινει προσβαση στο υλικο που ειχε και το ποπ κορν. Λιγη υπομονη και θα ειναι ετοιμο. Αποκλειεται να θυμηθηκανε ξαφνικα το δωρεαν περιεχομενο, απλη βιτρινα μου μοιαζει για να μην εχουνε μπλεξιματακια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα