Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα θελα να μου προτεινετε κινητά για στρατό! Να μπαίνουν όμως σε ίντερνετ με καλή μπαταρια! Και πάνω απ όλα οικονομικό!!!

Δημοσ.

Έλεγα να μην ξεπεράσω τα 70€ και από λειτουργικό δε με νοιάζει αρκεί να μην μου κολλάει!

Lumia 435 και Galaxy Trend 2 Lite. Όμως το lag δεν το αποφεύγεις.

Δημοσ.

Θα πρότεινα Lumia 532. Δεν έχει lag και αξίζει τα 80€ που κοστίζει. Έχει αξιοπρεπέστατη μπαταρία

Το 535 έχει άθλια μπαταρία και δεν θα το πρότεινα

Επίσης μην πας σε Trend 2 Lite. Δεν θα το πρότεινα γιατί θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο

Δημοσ.

Θα πρότεινα Lumia 532. Δεν έχει lag και αξίζει τα 80€ που κοστίζει. Έχει αξιοπρεπέστατη μπαταρία

Το 535 έχει άθλια μπαταρία και δεν θα το πρότεινα

Επίσης μην πας σε Trend 2 Lite. Δεν θα το πρότεινα γιατί θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο

Αμάν με αυτό το παράθυρο.

Δημοσ.

Ναι βρε πάρε το Trend 2 με τα 512 mb και τα 4gb με android. Και όχι το 1 γκιγκα και τα 8gb με windows. 

Fixed. Το trend 2 είναι για κλωτσιές και μπάτσες μαζί. Θα έπρεπε να ντρέπονται να βγάζουν τέτοια συσκευή. Κατά τα άλλα το windows θα ρολάρει καλά μέχρι να σου χαλάσει. Το trend 2 από την άλλη μετά τους 2-3 μήνες (ίσως και πολύ είπα) θα είναι για τα σκουπίδια όπως και κάθε android με τέτοια χαρακτηρισικά. 

• Like 3
Δημοσ.

Fixed. Το trend 2 είναι για κλωτσιές και μπάτσες μαζί. Θα έπρεπε να ντρέπονται να βγάζουν τέτοια συσκευή. Κατά τα άλλα το windows θα ρολάρει καλά μέχρι να σου χαλάσει. Το trend 2 από την άλλη μετά τους 2-3 μήνες (ίσως και πολύ είπα) θα είναι για τα σκουπίδια όπως και κάθε android με τέτοια χαρακτηρισικά.

Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι.. Απλά ο Makeran και κάτι άλλοι έχουν μετοχές στην Samsung και προτείνουν παντού Trend Plus..
Δημοσ.

Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι.. Απλά ο Makeran και κάτι άλλοι έχουν μετοχές στην Samsung και προτείνουν παντού Trend Plus..

Τότε δεν έχεις σωστή άποψη...

Δημοσ.

Ααα εβαλες το ς

Και επισης στο σπίτι μου (μονοκατοικία ) αν το πετάξω από το παράθυρο θα βγει στον κήπο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...