sstratos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο που ουσιαστικα μου το εχει θεσει "out of order".Εχω ενα ericsson t200 , το οποιο εφαγε τουμπα οχι απο πολυ ψηλα , περιπου 70cm.Εκεινη τη στιγμη το δοκιμασα αμα περνει τηλεφωνο , και δουλευε.Απο την επομενη μερα ομως αρχισαν τα προβληματα.....Απο τοτε , δεν δεχεται ΚΑΜΙΑ καρτα sim cosmote!! Αμα του βαλω καρτα vodafone h telestet δουλευει μια χαρα.Αν του βαλω την δικια του cosmote η αλλη cosmocarta τα φτυνει.Αναλυτηκα , μολις παω να κανω κληση , λεει "κληση 210?????" και μετα απο 2-3 δευτ. κλεινει την γραμμη , και επανερχεται στην αρχικη οθονη.Επισης δεν στελνει ΟΥΤΕ μυνημα.Δεν φταιει η καρτα sim , γιατι μολις την βαζω σε αλλο κινητο δουλευει μια χαρα.Το πηγα στην ericsson και μου ειπαν οτι το κινητο δεν εχει προβλημα μαλιστα το στειλαν στην αθηνα , του κανανε αναβαθμιση στο software και εχω τα χαρτια με τα τεστ και ολα ειναι οκ.Αλλα μου ειπανε οτι κανει αναβαθμιση η εταιρια (cosmote) στο δικτυο (λογο gprs) και ολα τα κινητα 3ης γενιας θα εχουν προβλημα τις επομενες ημερες. Αυτο το προβλημα ομως το εχω 1.5 μηνα !!!!!!! και δεν μπορω να αλλαξω εταιρια , γιατι το νουμερο αυτο το χρησιμοποιω 6 χρονια τωρα και δεν μπορω να το αλλαξω.Αμα καποιος εχει ακουσει κατι τετοιο , η του εχει τυχει κατι τετοιο , τον παρακαλω να απαντηση πως ελυσε το προβλημα του...Επισης αμα υπαρχει καποιος τεχνικος στην ericsson-cosmote και δει το μυνημα, να απαντησει,τον παρακαλω πολυ.Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Sam235 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Den eimai texnikos alla opos ta perigrafeis katalabaino oti to problima to exei h Cosmote. (An fusika, sthn ericsson ekanan sosta th douleia tous) Auto pou mporeis na kaneis einai na pareis thlefono sth Cosmote (E3upiretisi Pellaton) kai na perigrapseis to problima sou. Einai pi8ano na exoun kanei ontos anaba8misi sto diktio tous kai na xreiazetai na ginoun kapoia "setup" sto kinito sou (eite apo esena eite apo th Cosmote) gia na douleuei sosta. Sam.
LupinIII Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Apo thn perigrafh pou kaneis 8a skeftomoun oti pi8anwn na uparxei provlhma me th sundesh sthn banda tou Cosmote, afou mono ekei vrisketai h diafora se sxesh me tis alles 2 etairies.. H diafora anamesa se Cosmote kai vodafone-telestet einai oti to shma tous einai se diaforetikes bantes kai xreiazesai ena kinhto GSM 900-1800 (dhladh dual band) gia na mporeis na sundeesai se oles. Twra,texnikos den eimai,alla logika to mono pou mou erxetai sto mualo einai oti to kinhto sou isws na exei kapoio provlhma sthn lhpsh tis bandas tou cosmote.. Auto tha epsahna na dw... Alla eipes oti sthn SonyEricsson den vrhkan provlhma An mathw tipota tha enhmerwsw
sstratos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Φιλε luppin3 , εχω το χαρτι των αποτελεσματων των τεστ που εκανε η ericsson στο κινητο , και στα δυο πεδια που αναφερονται στην ληψη σηματος 900-1800 γραφει passed!!! Ειναι πραγματικα τρελο... Αλλα κανενας αλλος φιλος μου δεν εχει προβλημα με την cosmote..μονο το δικο μου κινητο. Καμια αλλη ιδεα?? please ειμαι απελπισμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα