Mau5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εχoντας κανει λοιπον format το laptop απο win 7>8.1 ειπα να περασω και τους AMD Drivers του.Για αρχη δοκιμασα με το Auto Detector τους μιας και δεν θυμομουν καν τι gpu εχει to lapitopi, τοτε και μου εμφανισε αυτο το error prntscr.com/8ulyl3. Κατεβασα λοιπον το Driver Toolkit οπου ηταν το μοναδικο που βρηκε τι gpu εχω(HD 5165), παω να κατεβασω/εγκαταστησω manually τους drivers και τσακ κι αλλο error prntscr.com/8ulyl3 , prntscr.com/8ulzak . Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;P.S Εχω συνδεση το Laptop se οθονη PC και το resolution ειναι fucked up as well..(ολιγον stretched), μιας και θελει drivers.
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Drivers απο τον κατασκευαστή του λαπτοπ! 1
Mau5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Drivers απο τον κατασκευαστή του λαπτοπ! Το εχω 6 χρονια αυτο το Laptop, so..
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πες μας το μοντελο ! Laptop καποιων κατασκευαστων δεν δέχονται generic εκδόσεις οδηγών ....
Mau5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πες μας το μοντελο ! Laptop καποιων κατασκευαστων δεν δέχονται generic εκδόσεις οδηγών .... Satellite L505-13n PSLS93-01600VGE
WalkerSW Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ναι η toshiba ειναι ένας απο αυτούς του κατασκευαστές... Δοκιμασε τον οδηγο για win 7 απο εδώ μπας και δουλέψει! http://www.toshiba.eu/innovation/jsp/supportMyProduct.do?service=EU Αλλιώς η μονη λύση ειναι επιστροφή στα 7αρια!
Mau5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ναι η toshiba ειναι ένας απο αυτούς του κατασκευαστές... Δοκιμασε τον οδηγο για win 7 απο εδώ μπας και δουλέψει! http://www.toshiba.eu/innovation/jsp/supportMyProduct.do?service=EU Αλλιώς η μονη λύση ειναι επιστροφή στα 7αρια! Εγινε φιλε μου, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα