tonypulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 παιδια αν εξαιρεσουμε την μεγαλυτερη οθονη του plus αξιζει η διαφορα στα χρηματα?
diana7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 παιδια αν εξαιρεσουμε την μεγαλυτερη οθονη του plus αξιζει η διαφορα στα χρηματα? εγω φιλε αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα οποιο μου καθοταν καλυτερα στο χερι. αλλα επειδη μου αρεσουν περισσοτερο τα κινητα που χειριζονται με το ενα χερι θα επαιρνα το απλο. εγω θα σου ελεγα να τα δεις και τα 2 απο κοντα σε καποιο καταστημα και εφοσον εχεις καταληξει σε αυτα (αποκλειστικα) τα μοντελα να παρεις οποιο σου αρεσει-(καθεται στο χερι) καλυτερα. το + εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα και 1gb ραμ και μεγαλυτερη μπαταρια γενικα εχω διαβασει πολυ καλα λογια 2
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα σου ελεγα να πας στο απλο το edge. Δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το Plus. Παντως εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε 1)νορμαλ μεγεθος οθονης και 2)μεγαλη οθονη με ενα gb ram επιπλεον. Δεν εχουν αλλη διαφορα. 1
kostas8080 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το plus έχει στα θετικά 1) μεγαλύτερη οθόνη, 2)μεγαλύτερη μπαταρία, 3)1gb ram παραπανω Στα αρνητικά 1)αρκετα μεγάλο, 2)αρκετα ακριβότερο, 3)μόνη επιλογή τα 32gb αποθηκευτικου χώρου Στην τιμή του s6 edge plus 32gb μπορεις να πάρεις 128gb s6 edge Οπότε πας για edge (απλό) ή περιμένεις NOTE 5 αντί για s6 edge plus 1
tonypulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια
tonypulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 παιδια πηγα και τα ειδα το plus σιγουρα πολυ εντυπωσιακο ομορφο μεγαλο....το κανονικο το edge επισης πολυ ομορφο δεν εχω λογια σιγουρα παω για αυτο δηλαδη...ειδα και το flat s6 και μου εκανε εντυπωση οτι ακομη και με φουλ φωτεινοτητα η οθονη του ειναι εμφανως πιο χαμηλου φωτισμου απο το edge και λεω γιατι? αφου τα ιδια ειναι με ιδιες οθονες...τι να πω...
thetruth Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 παιδια πηγα και τα ειδα το plus σιγουρα πολυ εντυπωσιακο ομορφο μεγαλο....το κανονικο το edge επισης πολυ ομορφο δεν εχω λογια σιγουρα παω για αυτο δηλαδη...ειδα και το flat s6 και μου εκανε εντυπωση οτι ακομη και με φουλ φωτεινοτητα η οθονη του ειναι εμφανως πιο χαμηλου φωτισμου απο το edge και λεω γιατι? αφου τα ιδια ειναι με ιδιες οθονες...τι να πω... το edge plus εχει επισης πιο φωτεινη οθονη απο το απλο edge. 1
technology_guy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 εγώ πάντως θα έπαιρνα το edge+ λόγω του ότι είναι πιο καινούριο και έστω και αυτό το 1 γίγα ραμ παραπάνω σε 1-2 χρόνια θα κάνει την διαφορά του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα