janetakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλα τα αρχεία από έναν verbatim 1tb εξωτερικό σκληρό που έχω. Σε vista windows 7 και 8 αναγνωρίζουν τα mb που είναι κατειλημμένα, αλλά τον εμφανίζουν κενό χωρίς αρχεία μόλις τον ανοίγω. Έβγαλα το case και τον έβαλα εσωτερικό σε desktop αλλά πάλι τα ίδια. Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σε Linux δείχνει κανονικά τα αρχεία ή υπάρχει πρόβλημα;
janetakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, δεν δοκίμασα linux, έχω ένα στικάκι για internet on the go με άθλια ταχύτητα εδώ που είμαι,οπότε δύσκολα να κατεβάσω τα linux.
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση τα αρχεία σου με το on track easy recovery ή το recuva
janetakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα και ευχαριστώ,μετά απο μέρες βρήκα χρόνο και δοκίμασα το recuva.Υποτίθεται ανέκτησε 300gb αλλά από αυτά ούτε ένα αρχείο δεν δουλεύει.
SPANK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ναι υπάρχει και αυτο το ενδεχόμενο οτι εφόσον ο δίσκος σου ειναι κατεστραμένος σε συγκεκριμένα σημεία που ειναι και τα αρχεία τα παίρνει και αυτα η μπάλα και εκει δεν μπορείς να κάνεις κατι αλλο να τα φτιάξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα