Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Το όλο topic δεν είναι για μεμονωμένους κουριερ αλλά για ολόκληρα καταστήματα. Όταν λοιπόν γνωρίζουν και δεν κάνουν τπτ, τότε το να χαλάει το όνομα είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να πάθουν... 

Δε διαφωνούμε κάπου. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού που κάνει τους υπόλοιπους να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η μαμά εταιρεία εφόσον παίρνει το μερίδιο της, δεν ασχολείται και έτσι καταλήγουν ολόκληρες περιοχές να "υπολειτουργούν".

• Απαντ. 351
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Getta Robo είπε

Εκανα παραπονα στα κεντρικα της ACS, με email και τηλεφωνικη επικοινωνια για τα απειρα προβληματα του υποκαταστηματος της περιοχης μου (Καλλιθεα), και μου απαντησαν πως αποκλειεται να αρνουνται την παραδοση στα στοιχεια αποστολης (βλεπε κολπο με χαρτακι) και πως δεν ημουν εκει για να παραλαβω.

Θα ταρακουνηθουν μολις κλεισουν σαν αντιεπαγγελματικη εταιρεια που ειναι, υπαρχουν και αλλοι ανταγωνιστες αλλωστε.

Μόνο με επίσημες καταγγελίες καταλαβαίνουν παιδιά. Γιατί αυτές περνάνε από τα κεντρικά. Εμένα με είχε πάρει δικηγόρος της εταιρείας από Αθήνα και μου ζητούσε συγγνώμη και να πάρω πίσω τη καταγγελία γιατί τους βάζουν πρόστιμο αν δε την ανακαλέσεις (δε ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο).

Δημοσ.
52 minutes ago, afragorn said:

Μόνο με επίσημες καταγγελίες καταλαβαίνουν παιδιά. Γιατί αυτές περνάνε από τα κεντρικά. Εμένα με είχε πάρει δικηγόρος της εταιρείας από Αθήνα και μου ζητούσε συγγνώμη και να πάρω πίσω τη καταγγελία γιατί τους βάζουν πρόστιμο αν δε την ανακαλέσεις (δε ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο).

Επισιμη καταγγελια εκανα, εκτος αν εννοεις μεσω τριτου φορεα.

Δεν προχωρησα περαιτερω γιατι τους αποφευγω επειτα ολες τις αντιεπαγγελματικες κινησεις τους. Αφου γνωριζουν και επιβραβευουν τις τακτικες αυτες, υπαρχουν στην αγορα πολυ καλυτεροι ανταγωνιστες που τους αξιζει να υπαρχουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Getta Robo είπε

Επισιμη καταγγελια εκανα, εκτος αν εννοεις μεσω τριτου φορεα.

Δεν προχωρησα περαιτερω γιατι τους αποφευγω επειτα ολες τις αντιεπαγγελματικες κινησεις τους. Αφου γνωριζουν και επιβραβευουν τις τακτικες αυτες, υπαρχουν στην αγορα πολυ καλυτεροι ανταγωνιστες που τους αξιζει να υπαρχουν.

Ναι εννοείται μέσω τρίτου φορέα.

Οι καλύτεροι ανταγωνιστές που ανέφερες είναι μεγάλο θέμα γιατί επανερχόμαστε σε αυτό που έλεγα. Στέλνεις εσύ με τη Speedex π.χ. που είναι και γαμώ στη περιοχή σου και ο παραλήπτης σε άλλη πόλη έχει μία άχρηστη Speedex που σέρνεται. Φαύλος κύκλος...

Δημοσ.
Just now, afragorn said:

Ναι εννοείται μέσω τρίτου φορέα.

Οι καλύτεροι ανταγωνιστές που ανέφερες είναι μεγάλο θέμα γιατί επανερχόμαστε σε αυτό που έλεγα. Στέλνεις εσύ με τη Speedex π.χ. που είναι και γαμώ στη περιοχή σου και ο παραλήπτης σε άλλη πόλη έχει μία άχρηστη Speedex που σέρνεται. Φαύλος κύκλος...

Δεν θυμαμαι ποτε συνεργαστικα με την Speedex, με Fedex, UPS και πορτα-πορτα δεν ειχα προβληματα, οπου και συνεχιζω.

Αφου οι της ACS γνωριζουν και επιβραβευουν τις πρακτικες τους, δεν με ενδιαφερει να βελτιωθουν οι υπηρεσιες τους, αλλα να αποβληθουν απο την αγορα.

Επαναλαμβανω, μιλησα επισημως και επωνυμα με τα κεντρικα τους, και αρνηθηκαν ολα τα προβληματα και επερριψαν σε εμενα τυγχων ευθυνες.

Δημοσ.

Ε είδες πως οι γνώμες διαφέρουν αναλόγως τις εμπειρίες και την περιοχή; Για μένα η καλύτερη εταιρεία από όσες έχω συνεργαστεί, είναι η ACS. 😛

Δημοσ.
13 ώρες πριν, p_under είπε

Ημουν εχθες στην acs για παραλαβη 2 δεματων. 

Ενω με εξυπηρετουσε ο υπάλληλος στην γραμματεια, στο πισω δωματιο οπου ολοι οι πελατες εχουν οπτικη επαφη ενας αλλος υπαλληλος (μαλλον) σκαναρε τα εισερχομενα δεματα ωστε να τα τοποθετησει στα μταλλικα "κουτια" για να φύγουν για φορτωμα.

Ο υπαλληλος σκαννερ, επαιρνε τα δεματα λοιπον απο διπλα του, τα σκανναρε και με θρασος τα πεταγε 2-3 μετρα μακρια στο μεταλλικο καλαθι. Δυστυχως δεν ηταν και τόσο καλος στο μπασκετ.... 

Φιλικα,προς ολους,καθως τα εχω δει απο μεσα ολα,ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ !!!

Θυμαμαι κιολας κανα δυο φορες που μου ειχε ερθει ηλεκτρονικο σπασμενο,οταν το ελεγα στο διακινητη μας ( υπευθυνος αποθηκης και διακινησης δεματων ) εβαζε τα γελια 

και μου ελεγε : Καλα ακομα δεν εβαλες μυαλο; 

Κοινως,μη ρισκαρετε,στειλτε τα με ΚΤΕΛ :P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, talibanakos είπε

Φιλικα,προς ολους,καθως τα εχω δει απο μεσα ολα,ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ !!!

Θυμαμαι κιολας κανα δυο φορες που μου ειχε ερθει ηλεκτρονικο σπασμενο,οταν το ελεγα στο διακινητη μας ( υπευθυνος αποθηκης και διακινησης δεματων ) εβαζε τα γελια 

και μου ελεγε : Καλα ακομα δεν εβαλες μυαλο; 

Κοινως,μη ρισκαρετε,στειλτε τα με ΚΤΕΛ :P

Το ΚΤΕΛ είναι αυτό που σταματάει, κατεβαίνει ο οδηγός, σου παίρνει το πακέτο και το πετάει με φόρα όπου φτάνουν τα χέρια του; 😂

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, afragorn είπε

Το ΚΤΕΛ είναι αυτό που σταματάει, κατεβαίνει ο οδηγός, σου παίρνει το πακέτο και το πετάει με φόρα όπου φτάνουν τα χέρια του; 😂

Δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά ούτε στον Κηφισό  ούτε και στο Κτελ της πόλης μου. .Που και πάλι δεν λέει τίποτα γιατί μπορεί να το πετάξει ο υπάλληλος που θα το πάει στο Κτελ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, talibanakos είπε

ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ !!!

Όχι ρε γμτ. Και ήθελα να στείλω ένα ευαίσθητο γράμμα σε μια γκομενίτσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπική κουφή εμπειρία προ 2 ημερών, έρχονται να παραδώσουν προϊόν που έχω παραγγείλει online με αντικαταβολή. Δεν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα, αλλά κατά τύχη βρίσκουν τον γείτονά μου που καθάριζε την αυλή του, ο άνθρωπος με παίρνει τηλέφωνο και λέει, "μήπως θες να πληρώσω εγώ και να παραλάβω για σένα και μου τα δίνεις για να μην ταλαιπωρείσαι;" απαντάω, "όχι μωρέ είσαι καλά, θα το παραλαβω εγώ αύριο πες τους". Αποτέλεσμα; όχι απλά δεν  παρέδωσαν αύριο, αλλά έβαλαν οριστική αδυναμία παράδοσης, με αιτιολογία άρνηση πληρωμής! Και μάλιστα με πήραν από το κατάστημα απορημένοι ότι θα τους επιστρέψει το πακέτο η ACS γιατί λέει αρνούμαι να πληρώσω! 

Φοβεροί. 

Επεξ/σία από Mandurang
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 17/12/2019 στις 1:23 ΜΜ, Getta Robo είπε

Θα ταρακουνηθουν μολις κλεισουν σαν αντιεπαγγελματικη εταιρεια που ειναι, υπαρχουν και αλλοι ανταγωνιστες αλλωστε.

Δε νομίζω... όσο χάλια και να είναι η ACS, δίνει ανταγωνιστικά πακέτα στις επιχειρήσεις και γι'αυτόν την επιλέγουν τόσο πολλοί. Οι παραλήπτες δεν παίζουν κανέναν ρόλο.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με την FedEx στις ΗΠΑ. Είναι η χειρότερη μεταφορική αλλά ταυτοχρόνως και η φτηνότερη. Οπότε επιβιώνει.

• Like 1
Δημοσ.
55 minutes ago, mic2mic said:

Δε νομίζω... όσο χάλια και να είναι η ACS, δίνει ανταγωνιστικά πακέτα στις επιχειρήσεις και γι'αυτόν την επιλέγουν τόσο πολλοί. Οι παραλήπτες δεν παίζουν κανέναν ρόλο.

Ουκ ολιγοι που ξερω, επιχειρησεις και καταστηματα, σταματησαν την συνεργασια μαζι τους λογω τετοιων προβληματων. Αν καποιος παραληπτης εχει προβληματα, και συνεχιζει να συνεργαζεται μαζι τους, τα θελει και τα παθαινει προφανως. Πολλες εταιρειες προσφερουν εναλλακτικες για τις παραδοσεις παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...