Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, XronisR είπε

Και όμως,εάν θυμάμαι καλά,γράφει "παράδοση σε ασφαλές σημείο".Το ασφαλές σημείο για τον καθένα είναι διαφορετική τοποθεσία.

Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.Ο βρεγμένος κήπος θεωρείται ασφαλές σημείο για να αφήσει κάποιος ένα περιοδικό.Άμα το καλοσκεφτείς βέβαια είναι ασφαλεστατο σημείο,αφού πετάμενο ανάμεσα στα λουλούδια και θαμνους ουδείς μπορεί να το βρει.

Βεβαια εγώ έχω μια απορία.Γιατι ο κουριερ μετά το τηλεφώνημα στην εταιρεία άλλαξε το ασφαλές σημείο και αφήνει το περιοδικό εκεί που πρέπει;

• Απαντ. 351
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, cumulus είπε

Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.Ο βρεγμένος κήπος θεωρείται ασφαλές σημείο για να αφήσει κάποιος ένα περιοδικό.Άμα το καλοσκεφτείς βέβαια είναι ασφαλεστατο σημείο,αφού πετάμενο ανάμεσα στα λουλούδια και θαμνους ουδείς μπορεί να το βρει.

Βεβαια εγώ έχω μια απορία.Γιατι ο κουριερ μετά το τηλεφώνημα στην εταιρεία άλλαξε το ασφαλές σημείο και αφήνει το περιοδικό εκεί που πρέπει;

Είναι μεγάλη ιστορία και δεν μπορώ να στο εξηγήσω από εδώ.Εχω φύγει από την διανομή πριν αρκετά χρόνια .Απλά θέλω να σου πω ότι ο κούριερ ειναι καλυμμένος από την θέση του.Οτι το πετάει στο κήπο είναι λάθος,σίγουρο αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ είχα πρόβλημα με διανομή εντύπου που το πετούσαν στον κήπο (λάσπες και νερά το χειμώνα, έτοιμο για "βούτηγμα" από περαστικούς όταν είχε δελεαστικό συνοδευτικό υλικό, βιβλία κτλ. υπό άλλες συνθήκες). Μάλιστα, στη δική μου περίπτωση αποδείχτηκε πως δεν κατέβαινε καν από τη μηχανή ο διανομέας, το εκσφενδόνιζε πάνω από την πόρτα του κήπου, με αποτέλεσμα σε μια περίπτωση να χτυπήσει άνθρωπο που είχε την ατυχία να βγαίνει από τον κήπο της πολυκατοικίας εκείνη τη στιγμή και του ήρθε περιοδικό και συνοδευτικό υλικό στο δόξα πατρί.

Ευτυχώς ο υπεύθυνος διανομής με τον οποίο με έφερε σε επικοινωνία ο εκδότης του εντύπου δεν αναζήτησε φτηνές δικαιολογίες, αναγνώρισε πως είναι απαράδεκτο να πετιέται το έντυπο όπου να 'ναι ενώ υπήρχε προστατευμένη (και αθέατη από το δρόμο) θήκη για περιοδικά δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας, οπότε το θέμα λύθηκε έκτοτε.

Πίσω στο πρόβλημα με τα courier, η λύση στην οποία κατέληξα είναι να πηγαίνω εγώ να παραδίδω ό,τι θέλω να στείλω, καθώς αφενός δεν δεσμεύομαι με το εντελώς αόριστο χρονικό πλαίσιο που σου δίνουν ("θα είστε σπίτι 9 με 4 για να παραλάβει κάποιος;" "ναι καλέ, δεν έχω να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου από το να περιμένω εσάς εφτά ώρες και να έρχεστε τελικά στις 5:30"), αφετέρου με βλέπουν στο κατάστημα τακτικά, ξέρουν ότι είμαι πελάτης πλέον, ξέρουν τη διεύθυνση και έχω καλύτερη αντιμετώπιση στις παραδόσεις. Βέβαια, είμαι τυχερός γιατί έχω κατάστημα πάρα πολύ κοντά. Και, με την αυστηρή έννοια του όρου, δεν είναι "λύση" να κάνω τη μισή δουλειά εγώ, αλλά όταν πρέπει να σταλεί υλικό στους πελάτες και να τρέξουν ραντεβού μέσα στην ημέρα, δεν γίνεται να σπαταλάς ώρες περιμένοντας.

Βέβαια, πηγαίνοντας από εκεί μου γεννιούνται άλλες ανησυχίες, αφού συχνά παίζουν "μπάλα" με τα δέματα... Ειδικά κάτι μαζικές αποστολές, απορώ σε τι κατάσταση παραλαμβάνουν αποκωδικοποιητές και router οι πελάτες.

Δυστυχώς, το πρόβλημα είναι γενικευμένο. Αν εξαιρέσω τη UPS η οποία μέχρι στιγμής είναι υποδειγματική σε επίπεδο συνέπειας και κατάστασης στην οποία φτάνουν τα δέματα (αλλά έχω πολύ λίγες παραλαβές για να βγάλω γενικό συμπέρασμα) άλλη εταιρία σταθερά καλή δεν ξέρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, cumulus είπε

Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε μένα.Το εκσφεδονιζε .

Θυμηθηκα τα νιατα μου που επαιζα απειρες ωρες Paperboy..

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα μου ήρθε σμσ ότι πέρασε ο κούριερ και δε βρήκε το όνομά μου στα κουδούνια της πολυκατοικίας. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι ότι να'ναι 

• Like 2
Δημοσ.

OP here. Εγώ την καλύτερη εμπειρία την είχα με την easy mail στην Αθήνα. Βέβαια ήταν μόνο μία αλλά μου δώσανε παράθυρο 2 ωρών και ήταν εκεί. Όχι 4-5 ωρών όπως η acs και δεν ήρθε ποτέ ούτε ειδοποίησε ότι δε θα έρθει. Μισή ώρα μετά τη λήξη παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά και μου λένε ότι δεν μπορεί να γίνει η παράδοση σήμερα. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΆΡΩ ΕΓΏ ΤΗΛΈΦΩΝΟ. ότι και να πω είναι λίγο. Αναρωτιέμαι άραγε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν προσφυγή στο ινστιτούτο καταναλωτη ομαδικα ή χωριστά και να πιάσει τόπο. Μιας και δυστυχώς τα περισσότερα καταστήματα συνεργάζονται με την acs.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση βρε παιδια. Τα χρηματα της αντικαταβολης σε ποσες εργασιμες μερες τα βαζουν στον λογαριασμο απο την acs?

Δημοσ.

Παρήγγειλα μια στολή της κόρης μου από γνωστό μαγαζί και αντί να πάει στον Πύργο Ηλείας πήγε στα Ιωάννινα.ευτυχως την επόμενη μέρα την έστειλαν Πύργο και προλάβαμε το πάρτυ 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ότι χειρότερο υπάρχει σε εταιρεία κούριερ. ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ, ΆΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΓΕΝΕΙΣ. Χρόνια τώρα έχω πρόβλημα με την ACS. Όχι δεν την προτιμώ εγώ, οι ηλίθιες εταιρείες που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4. Ευτυχώς στην δικιά μου εταιρεία ποτέ δεν τους επέλεξαν. Αν είναι να σου σπάνε τα νεύρα και να κάνουν περισσότερο χρόνο από τα ΕΛΤΑ και να στοιχίζει και παραπάνω.. δεν καταλαβαίνω το νόημα ύπαρξής της. Και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΡΙΕΡ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ.. Κι άντε ο κούριερ, ούτε καν η εταιρεία.. Ε? Πάμε καλά? Μια ζωή κρίση θα έχουμε.. αφού δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε ούτε τον εαυτό μας.. Άχρηστη εταιρεία.. Άχρηστη!

Δημοσ.

Μην τα βαζετε με την ΑCS ( και την καθε ACS ) αλλα με τα κατα τοπους μαγαζακια.

Εχω τοποθετηθει επι του θεματος πολλες φορες και εχω πει σε ποια κουριερ εργαζομουν,οποτε μη δω κανεναν πονηροπουλο να λεει οτι ειμαι υπαλληλος acs κτλ.

Ηταν αρκετο το οτι με αποκαλεσε καποιος υπαλληλο του Public καποτε,ακομα δεν το εχω ξεπερασει οποτε κανονιστε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...