8 Ball Pool Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε όλους σας παιδιά !!!! Είμαι σε δίλλημα μεταξύ των παραπάνω κινητών (τα οποία θα τα αγοράσω από τις αγγελίες του ινσομνια) και δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο για τα λεφτά του. Περιμένω τις απόψεις σας!!!!!!!!!
8 Ball Pool Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 lg g3 32gb Δηλαδή όλα τα άλλα πάνε περίπατο???
pesto1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 A7 εξαιρετική ποιότητα, πολύ λεπτό και κομψό για το μέγεθός του.
8 Ball Pool Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 A7 εξαιρετική ποιότητα, πολύ λεπτό και κομψό για το μέγεθός του. Αυτό ακριβώς σκέφτομαι !!!! Για αυτό το λόγο είμαι σε δίλημμα
d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 περιπατο δε πανε, αλλα θεωρω οτι το lg ειναι η καλυτερη επιλογη
8 Ball Pool Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 περιπατο δε πανε, αλλα θεωρω οτι το lg ειναι η καλυτερη επιλογη Οπότε είμαι ανάμεσα σε lg g3 και samsung galaxy a7
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αφου κοιτας απο αγγελιες,χτυπα Htc One M8 αν το βρεις σε καλη τιμη και αστα τα αλλα για βρουβες. Και το G3 που σε αρκετους εχει κολληματα,ζεστενεται κλπ και δεν ξερουμε με Android 6 τι θα γινει απο πλευρας επιδοσεων. Οσο για τα Samsung βουηζει ολο το Internet με αυτα και το χαλια Touchwiz που εχουν. Ψαξε να δεις και ανακοινωσεις για Android 6 ποια εχει ανακοινωθει οτι θα παρουν μην βρεθεις προ εκπληξεων. Σε αντιθεση το M8 σε ριχνει λιγο απο πλευρας καμερας(αλλα εχει αξιοπρεπεσταστη)αλλα εισαι πανω σε ολα τα αλλα. Και αλαγκαριστη συσκευη με το πολυ καλο Htc Sense και δυνατα specs/πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και θα παρει και Android 6.
stefant24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά μου φαίνεται κατά την άποψη μου να πάει στο LG G3 διότι θα πάρει την καινούρια αναβάθμιση και θα το βρει σε τιμή ευκαιρίας γιατί τα υπόλοιπα δεν θα πάρουν αναβάθμιση εκτός το S5 που οι τιμές του είναι εκρηκτικές
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Και ποιος ομως σου λεει εσενα οτι με την τελευταια αναβαθμιση το κινητο θα σερνεται και θα θες να το πεταξεις απο το παραθυρο??? Δυστηχως το G3 βγηκε σε παρα πολυ κοσμο προβληματικο σε σχεση με το αψογο G2 .
stefant24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Και ποιος ομως σου λεει εσενα οτι με την τελευταια αναβαθμιση το κινητο θα σερνεται και θα θες να το πεταξεις απο το παραθυρο??? Δυστηχως το G3 βγηκε σε παρα πολυ κοσμο προβληματικο σε σχεση με το αψογο G2 . Κοίταξε βγήκε σε πολύ κόσμο αλλά αντικαταστάθηκε από την εταιρεία(αντιπροσωπεία) και πέραν αυτού τώρα δεν υπάρχει θέμα !!!! Το λέω αυτό γιατί φίλοι μου που το έχουν εκτός από τους άντρες δεν τους έχει παρουσιαστεί πρόβλημα
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Και εδω ομως στο insomnia υπαρχει πολυς κοσμο που κραζουν το κινητο για την μπαταρια του και τα μικρο λαγκαρισματα που εχει. Κοίταξε βγήκε σε πολύ κόσμο αλλά αντικαταστάθηκε από την εταιρεία(αντιπροσωπεία) και πέραν αυτού τώρα δεν υπάρχει θέμα !!!! Το λέω αυτό γιατί φίλοι μου που το έχουν εκτός από τους άντρες δεν τους έχει παρουσιαστεί πρόβλημα Οι φιλοι σου αν δεν ασχολουνται πχ με το κινητο μπορει να θεωρουν προβλημα να μην λειτουργει καθολου η καμερα ή τιποτα τετοιο ξερω γω.
stefant24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Και εδω ομως στο insomnia υπαρχει πολυς κοσμο που κραζουν το κινητο για την μπαταρια του και τα μικρο λαγκαρισματα που εχει. Οι φιλοι σου αν δεν ασχολουνται πχ με το κινητο μπορει να θεωρουν προβλημα να μην λειτουργει καθολου η καμερα ή τιποτα τετοιο ξερω γω. Δεν μπορείς να πεις τώρα ότι υπάρχει κινητό τηλέφωνο που να μην κάνει μικρά ή κάθε μικρό lag . Σε πληροφορώ ορισμένοι από τους φίλους - γνωστούς εργάζονται μάλιστα πάνω σε αυτά οπότε δεν νομίζω να είναι τυχαίοι και να θεωρούν για πρόβλημα την δυσλειτουργία της κάμερας κλπ. Αυτό συμβαίνει και με την Sammy πόσα ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ???? Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με κανένα κινητό συμπεριλαμβανομένου της HTC ( μάλιστα μου άρεσε και θα μου αρέσει το Μ7 που ήταν όλο ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ)
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορείς να πεις τώρα ότι υπάρχει κινητό τηλέφωνο που να μην κάνει μικρά ή κάθε μικρό lag . Σε πληροφορώ ορισμένοι από τους φίλους - γνωστούς εργάζονται μάλιστα πάνω σε αυτά οπότε δεν νομίζω να είναι τυχαίοι και να θεωρούν για πρόβλημα την δυσλειτουργία της κάμερας κλπ. Αυτό συμβαίνει και με την Sammy πόσα ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ???? Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με κανένα κινητό συμπεριλαμβανομένου της HTC ( μάλιστα μου άρεσε και θα μου αρέσει το Μ7 που ήταν όλο ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ) Δυστηχως λαθος τα ξερεις το M7 δεν ηταν ολο αλουμινενιο αλλα ενα μεγαλο κομματι του(νομιζω 70% περιπου). Τα καλα Htc τουλαχιστον εχουν το πολυ καλο HTC Sense και γενικα ειναι απο τις πιο απροβληματιστες συσκευες της αγορας σε αυτο το θεμα(και το λεω ακριβως απο προσωπικη χρηση Htx One M8). Αν ομως αγοραζες το M7 οπως λες θα μαθαινες προ μεγαλης εκπληξης οτι αν και δυνατο κινητο αναβαθμιση σε Android 6 δεν θα παρει,και ας ειναι κινητο μολις του 2013...... Οσο για τα Samsung αστο καλυτερα επειδη ακριβως στην Ελλαδα εχει βρωμισει ο τοπος απο δαυτα. Μια βολτα στο τραινο να κανεις και 7/10κινητα ξερω γω θα ειναι Samsung(και μετα κραζουν την Apple) ακομα και παλια κινητα ξερω γω.Ασε που οι περισσοτεροι δεν ασχολουνται με θεματα κινητων.Πες πχ στους γνωστους/φιλους σου τι ειναι το Android Marsmellow και θα σε κοιτανε με ανοιχτο το στομα οι περισσοτεροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα