Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια Asus h81m-plus και για κάποιο λόγο από σήμερα μου βγάζει πάντα θερμοκρασία 118-119. Πέρασα τα windows 10 σήμερα αν αυτό έχει κάποια σημασία. Έχω κλείσει και ανοίξει τον υπολογιστή πολλές φορές έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση το speccy και όλο μου βγάζει το ίδιο. Πρέπει να ανησυχώ; όλα τα ανεμιστιράκια λειτουργούν κανονικά και cpu, gpu βρίσκονται σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Δεν έχει μέτρηση system temperature?Λογικά λάθος μέτρηση είναι.Δοκίμασες και με άλλα προγράμματα?

HWmonitor ας πούμε?Πριν βάλεις τα windows 10 τι θερμοκρασίες έδινε?

Δημοσ.

Λοιπον κατεβασε το speccy και δες θερμοκρασια της μητρικης!!Οταν ειχα την sabertooth ετσι μου εδειχνε και εμενα το hw monitor!Για δοκιμασε να το κατεβασεις και πες μας!!Ωπα δεν ειχα δει καλα το μηνυμα,Τοτε κατεβασε το HW!

Δημοσ.
  Στις 23/10/2015 στις 5:52 ΜΜ, ikaros21 είπε

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια Asus h81m-plus και για κάποιο λόγο από σήμερα μου βγάζει πάντα θερμοκρασία 118-119. Πέρασα τα windows 10 σήμερα αν αυτό έχει κάποια σημασία. Έχω κλείσει και ανοίξει τον υπολογιστή πολλές φορές έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση το speccy και όλο μου βγάζει το ίδιο. Πρέπει να ανησυχώ; όλα τα ανεμιστιράκια λειτουργούν κανονικά και cpu, gpu βρίσκονται σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Καμιά ιδέα;

Και ο ξαδερφος μου και ενα φιλαρακι μου το ιδιο προβλημα εχουν.

Ο ξαδερφος μου κανα χρονο και το φιλαρακι μου παραπανο.

λογικα κατι θεμα εχουν οι συγκεκριμενες με τον conntroler γιατι αλλιως  τωρα θα μυριζαν καρβουνο

Δημοσ.

μάγκες δεν ξέρω τι παίζει! κατέβασα όντως το hardware monitor και ξαφνικά η θερμοκρασία από το speccy της μητρικής από 119 έδειξε 37... !!!

Δημοσ.

Το είχα και εγω αυτό το θεμα. Έδειχνε το HWMonitor  120, ενώ ένα άλλο 28 (αν δεν κανω λαθος). Ειχα ρωτήσει και εγω και μου ειπαν ότι μαλλον θα εχει κολλησει ο αισθητήρας.. Δεν είναι τιποτα.. Μετα από φορματ εστρωσε...

Δημοσ.

εγώ πάλι καλά δεν έκανα φορμάτ! πάντως ήταν αλήθεια σοκαριστικό ξαφνικά να σου πεταχτεί 120 βαθμοί Motherbord αλλά και τόσο να ήταν έπρεπε και τα άλλα να είναι σε υψηλό επίπεδο για να υπάρχει όντως θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...