Questioner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Άλλαξε η τιμή. Σήμερα μου έγιναν και shipped.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Άλλαξε η τιμή. Σήμερα μου έγιναν και shipped. Ξαναλλαξε η τιμη.(γιατι ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι απο 0.71€ πηγαν παλι 0.91€). Κοντα στα 3 δολαρια πλεον το ενα. Σε οσους παραγγειλαμε την 2η μερα και μετα, ακομα αναμονη αφου υπηρχε το "29-10" ως εκτιμωμενο restock.
plizre Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ξαναλλαξε η τιμη.(γιατι ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι απο 0.71€ πηγαν παλι 0.91€). Κοντα στα 3 δολαρια πλεον το ενα. Σε οσους παραγγειλαμε την 2η μερα και μετα, ακομα αναμονη αφου υπηρχε το "29-10" ως εκτιμωμενο restock. Toυς εστειλα να με πουν ποτε θα εχουν stock και με λενε σε 20 μερες.Τους λεω ακυρωστε την παραγγελια να ξανα παραγγειλω.Την ακυρωνουν χθες και σημερα πανε στα 2.57 ευρω το ενα.Τους εστειλα μπας και στειλουν την ακυρωμενη παραγγελια αλλα δεν ξερω αν γινεται.
paularas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 βασικά δεν έχουνε μπλε και έχουν λευκά ροζ (κόκκινα) και πράσινα. άρα αλλάζετε τα μπλε σε αυτά τα 3 χρώματα και τα παίρνετε στα χρήματα που τα έχετε κλείσει
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Toυς εστειλα να με πουν ποτε θα εχουν stock και με λενε σε 20 μερες. To 29-10 βλεπω εγινε 1-11 και 3-11. Μονο πρασινα εχουν που ηταν τα μονα που ελεγαν out of stock! Καλα Χριστουγεννα μου φαινεται θα παραλαβουμε. Αν ισχυσει το 20 μερες που σου ειπαν θα αποδειχθουν ερασιτεχνες. (με την κακη εννοια)
orck Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εχω μεγαλη αγωνια εαν θα ερθουν αυτα τα αχρηστα φωτιστικα. Σκεφτομαι εαν αυτη την φορα ερθουν (απο το Allbuy δεν ηρθαν ποτε, μου πιστωσε το paypall το ποσο) να τα κανω πορτατιφ στο κομοδινο. Το προβλημα ειναι οτι θελουν τροφοδοσια USB που να βγαινει λιγο πανω απο το κρεβατι. H πριζα που εχω ειναι αρκετα χαμηλοτερα.
paularas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εγω 3η φορά που επικοινώνησα μαζί τους μιας και δεν μου στέλνουν την παραγγελία. μία δεν είχαν μπλε αλλά δεν μου το έλεγαν και περίμεναν για restock (το έκανα το ένα μπλε, πράσινο) και σήμερα που μίλησα ξανά μαζί τους δεν είχαν λευκά, είχαν όμως μπλε, έβαλα μπλε και όταν τους είπα να κάνουν double check με είπαν ότι και μόλις τελείωσαν τα μπλε (?!!?!?) και το έκανα ροζ. άιντε να δούμε τώρα εάν θα γίνει ship. order απο τις 23, έχει πάει 28 και ακόμα κάθεται εκεί
iCyd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγω παιδια οταν εκανα την παραγγελια το κιτρινο ηταν out of stock και ολα τα αλλα ηταν restock στις 28/10. Παραγγειλα 5 ασπρα στις 25/10 και σημερα στις 6 το πρωι ηρθε mail οτι εγιναν shipped.
elementary Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Επειδή με ενδιέφερε και δεν το πήρα είδηση νωρίς θα παρακαλούσα αν κάποιος άλλος χρήστης πάρει το μάτι του κάποια στιγμή μια αντίστοιχη προσφορά να ενημερώσει το θέμα
Questioner Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Οι τιμές ανεβοκατεβαίνουν οπότε σιγουρα θα υπάρξει κατι και στο μελλον...
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ειχα βαλει και εγω ενα παραγγελια στα 0,93€ και το ειχα ξεχασει... ειδα οτι επεσε και πιο κατω αλλα δε βαριεσαι! Ωραιο ειναι παντως!
paularas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μου ήρθε μήνυμα σήμερα ότι έγιναν restock και εστάλλει η παραγγελεία μου. μου έδωσαν και tracking και απ ολα. αυτή την περίοδο πόσο περίπου πάει από κίνα η αποστολή. είναι στις 2-3 εβδομάδες η αρχίζουμε να ακουμπάμε τον μήνα λόγω xmas περιοδου
paylidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μου ήρθε μήνυμα σήμερα ότι έγιναν restock και εστάλλει η παραγγελεία μου. μου έδωσαν και tracking και απ ολα. αυτή την περίοδο πόσο περίπου πάει από κίνα η αποστολή. είναι στις 2-3 εβδομάδες η αρχίζουμε να ακουμπάμε τον μήνα λόγω xmas περιοδου στα registered ~25-30 ημερες μου κάνουν εμενα το τελευταίο διάστημα
plizre Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μου ήρθε μήνυμα σήμερα ότι έγιναν restock και εστάλλει η παραγγελεία μου. μου έδωσαν και tracking και απ ολα. αυτή την περίοδο πόσο περίπου πάει από κίνα η αποστολή. είναι στις 2-3 εβδομάδες η αρχίζουμε να ακουμπάμε τον μήνα λόγω xmas περιοδου Είχες ζητήσει tracking number με 1.20 παραπάνω? 2 παραγγελίες έκανα από banggood δεν ζήτησα tracking number και τις έστειλαν και τις 2 χωρίς tracking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα