de_thymamai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αν και έχω δύο παρήγγειλα άλλα τρία. Είναι πράγματι πολύ καλά... Χθες έγινε η παραγγελία και είναι ήδη Shipped. Μου έδωσαν και Track Number. Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου...
HERTHAN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Με εψησε ο Θεμος. Nα προσθεσω οτι μετα τη δημιουργια λογαριασμου στο μαγαζι, αν κανεις επιβεβαιωση του email σου (πατας αριστερα να δεις τα points σου και εκει υπαρχει η επιλογη) παιρνεις 50 ποντους απο τους οποιους με αφησε να εξαργυρωσω 44, δινοντας μια τελικη τιμη 2.47 δολαρια αντι για 2.91, ετσι βγαινει με αυτον τον τροπο στην ουσια στα 0.75€ το ενα. Γιατι σου βγηκαν 2,91 αρχικα? Εμενα 2,67 βγηκαν χωρις να βαλω κανεναν κωδικο εκπτωσης. edit:Αλλαξε η τιμη οκ μολις το ειδα. edit2:Eχουνε και ρουχα ρε μλκ δεν γινονται αυτα......νομιζα ειχε μονο προιοντα τεχνολογιας.Ε τους πουστηδες δεν παλευονται.Πηρε κανεις κανενα κινεζορουχο απο εκει να μας πει αν ειναι καλα(ποιοτικα )?
Questioner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αν και έχω δύο παρήγγειλα άλλα τρία. Είναι πράγματι πολύ καλά... Χθες έγινε η παραγγελία και είναι ήδη Shipped. Μου έδωσαν και Track Number. Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου... Τι χρώμα πήρες και έγινε απευθείας shipped; Μόνο το "green" (κίτρινο) ήταν in stock. Επίσης η δωρεάν αποστολή είναι untracked.
iCyd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Παιδια αν κανω μια παραγγελια και τα μισα ειναι αμεσα διαθεσιμα και τα αλλα οχι θα περιμενουν να μου τα στειλουν ολα μαζι ή θα τα στειλουν σπαστα?Να σπασω την παραγγελια στα 2?
paularas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 η παραγγελία φεύγει όταν είναι όλα διαθέσιμα από ότι ξέρω
iCyd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μολις πηγα να πληρωσω για την παραγγελια μου και ενω χθες επιλογη να πληρωσω με πιστωτικη σημερα μου εχει μονο paypal. Συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο το πραμα?
Questioner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μολις πηγα να πληρωσω για την παραγγελια μου και ενω χθες επιλογη να πληρωσω με πιστωτικη σημερα μου εχει μονο paypal. Συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο το πραμα? Αυτή τη στιγμή δίνει κανονικά την επιλογή για πιστωτική:
Skierpetros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω τον TS παρειγγειλα και εγω τρια μπλε
de_thymamai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τι χρώμα πήρες και έγινε απευθείας shipped; Μόνο το "green" (κίτρινο) ήταν in stock. Επίσης η δωρεάν αποστολή είναι untracked. Πήρα δύο πορτοκαλί και ένα κίτρινο. Έδωσα περίπου 1 ευρώ για tracking number... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πως γινεται απο κινητο? Ενα ενα στην παραγγελια? Ναι, ετσι γινεται. Σε desktop τουλαχιστον.
alexhs gk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τέλεια. Πήρα και εγω τρία ασημένια - λευκά (δεν θυμάμαι ακριβώς)
dobro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 $0.89--€0.80+0,01 http://www.gearbest.com/batteries-chargers/pp_140786.html
kwgwkou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 $0.89--€0.80+0,01 http://www.gearbest.com/batteries-chargers/pp_140786.html Μια ο ts-Questioner, μια εσύ, με σκίσατε! Έχω καμιά ντουζίνα καβάτζα που τα είχα πάρει ~1$/τμχ & σκέφτομαι να παραγγείλω κι άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα