Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Περιμενω ακομα εγω. Παραγγειλα τελη οκτωμβρη και τα στειλαν 6 νοεμβρη. Δεν εισαι ο μονος, απλα εδω γραφει οποιος παραλαβει, οχι οποιος περιμενει. Πιστευω οτι περισσοτεροι ειμαστε οσοι ΔΕΝ εχουμε παραλαβει ακομα απο το μαγαζι. Παραγγελιες απο 24-10 με αποστολες απο 25-10, ακομα δεν εχω παραλαβει ΚΑΜΙΑ.
johng4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα παντως μου εχει ερθει παραγγελια απο 25/10 πριν απο μια εβδομαδα. Και οχι μονο αυτο επειδη τους ειχα στειλει mail νωριτερα οταν δεν ειχα παραλλαβει μηπως το δεμα ειχε χαθει η τιποτα τετοιο απο μονοι τους το ξαναεστειλαν και με tracking number. Και σημερα το βλεπω να εφτασε στα ελτα της περιοχης μου. Οποτε κανενα παραπονο..
Agathoklis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 μιλησα με γνωστο που δουλευει στο αεροδρομιο (σε αλλο ποστο) γενικα τι παιζει και εχει καθυστερηση.... η απαντηση που ελαβα ειναι, "φαντασου μια αποθηκη στο μεγεθος του jumpo τιγκα στους σακους... και το προσωπικο εχει ελαχιστες προσθηκες εκτακτες, παρολο τον φορτο εργασιας" υστ... παρεαβα την προηγουμενη εβδομαδα...παραγγελια, μολις ξεκινησε το ποστ
insome Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δύο παραγγελίες 3 τεμαχίων. Shipped 24/10, τίποτα ακόμα Shipped 27/10, ήρθε σήμερα 23/12 Λίγο ότι να'ναι.
king2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παρελαβα σημερα παραγγελια 13/12 μεσα σε 10 μερες απο banggood.Τοσο γρηγορα ουτε απο Ελλαδα να εκανα τη παραγγελια 1
gregdel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 3 παραγγελίες 23-25/10 ήρθαν τέλη Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη περίπου (καμμιά 10ρια μέρες μεταξύ τους)...
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παρελαβα σημερα παραγγελια 13/12 μεσα σε 10 μερες απο banggood.Τοσο γρηγορα ουτε απο Ελλαδα να εκανα τη παραγγελια Από resend και tracked να υποθέσω.
king2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Από resend και tracked να υποθέσω. Ναι είναι παραγγελία που ξανά έστειλαν με tn. Στο μεταξύ παρέλαβα και την παλιά παραγγελία και τους είπα να πληρώσω και την καινούργια ώστε να την κρατήσω. 2
LUCY Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά όταν είχα μιλήσει μαζί τους πριν 10 ημέρες,μου έδωσαν ένα 16ψηφιο αριθμο(δεν είχε tracking το πακέτο)να το ψάξω στα ΕΛΤΑ. Φυσικά δεν το βρήκα και ψαχνοχντας βρήκα ένα site έβαλα το νούμερο και έδειξε ότι έφτασε Ελλάδα από 17Νοεμβρίου. Συμπέρασμα....17 ημέρες Κίνα-Ελλαδα,35 αεροδρομιο-Αθηνα.
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά όταν είχα μιλήσει μαζί τους πριν 10 ημέρες,μου έδωσαν ένα 16ψηφιο αριθμο(δεν είχε tracking το πακέτο)να το ψάξω στα ΕΛΤΑ. Φυσικά δεν το βρήκα και ψαχνοχντας βρήκα ένα site έβαλα το νούμερο και έδειξε ότι έφτασε Ελλάδα από 17Νοεμβρίου. Συμπέρασμα....17 ημέρες Κίνα-Ελλαδα,35 αεροδρομιο-Αθηνα. Έχω μια υπόνοια ότι αυτά τα νούμερα είναι ο αριθμός φορτωτικής. Σε αυτή την περίπτωση είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες δυστυχώς.
rupak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά όταν είχα μιλήσει μαζί τους πριν 10 ημέρες,μου έδωσαν ένα 16ψηφιο αριθμο(δεν είχε tracking το πακέτο)να το ψάξω στα ΕΛΤΑ. Φυσικά δεν το βρήκα και ψαχνοχντας βρήκα ένα site έβαλα το νούμερο και έδειξε ότι έφτασε Ελλάδα από 17Νοεμβρίου. Συμπέρασμα....17 ημέρες Κίνα-Ελλαδα,35 αεροδρομιο-Αθηνα. Αν έχεις την καλοσύνη γράψε το site και ποιας μορφής ήταν ο 16ψηφιος, ώστε να βοηθήσεις και άλλους που θα βρεθούν στην ίδια θέση. Περιμενω και εγώ διάφορα untracked οπότε θα είμαι από τους πρώτους που θα βοηθηθούν να ελέγξω τι απέγινε με τα δέματα μου τόσο καιρό.
LUCY Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή είμαι με το κινητό και την διεύθυνση την έχω αποθηκευμενη στον υπολογιστή μου,μέχρι το πρωί θα την έχετε. Πρεπει να ζητήσετε να σας στείλουν τον 16ψηφιο αριθμό που ειναι Α000..
jorge97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 παιδια,παρελαβα κ γω σημερα.3 λευκα,παραγγελια 25/10,απεσταλησαν 28/10. οποτε υπομονη κ θα ρθουν πιστευω σε ολους. χρονια πολλα!
LUCY Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια αυτη ειναι η διευθυνση για να βαλετε τον 16ψηφιο αριθμο που θα σας δωσουν. Φαινεται η διαδρομη του δικου μου πακετου,εκανα και ενα λαθος πριν,39 και οχι 37 ημερες αεροδρομιο-Αθηνα. http://track.trackingmore.com/china-post/en-A000361510240D1C.html Ευχομαι ο Αγιος Βασιλης να σας τα φερει συντομα. Παντως τα ledakia ειναι υπεροχα,γνησια,με εντονο φως(ζευγαρι με το power bank) και κριμα που δεν παρηγγειλα περισσοτερα. Καλες γιορτες σε ολους :-D
iCyd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια σημερα εμενα με πηρε ο σπιτονοικοκυρης μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι ηρθε ειδοποιηση το πρωι και λεει οτι το δεμα εφτασε στις 21. Απο κει και περα θελω να ρωτησω τωρα εγω,μιας και δεν ειμαι στην πολη που σπουδαζω και θα παω εκει κατα τις 10 Γεναρη λετε αμα τους παρω καποιο τηλεφωνο να μου κρατησουν το δεμα ή δεν θα ασχοληθουν καν? Γινεται να τους πω να μου το στειλουν αυτοι στην πολη μου καπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα