skepasti21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πρεπει να κραταω ΟΛΑ τα back up ρε παιδες? εχει τιγκαρει ο δισκος μου .. 350 gbs μηπως το πρωτο και το τελευταιο χρειαζονται μονον?
CheOnWeb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αν θες να μπορείς να επιστρέψεις σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, ναι, πρέπει να τα κρατάς όλα. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η τρέχουσα κατάσταση (είσαι δηλαδή βέβαιος ότι δεν θα χρειαστείς τίποτα απ' όσα έχεις σβήσει) μπορείς να κρύψεις όλα τα backup σ' ένα folder, να τον βάλεις να κάνει ένα νέο backup και μετά να πετάξεις όλα τα παλιά ή να κρατήσεις μόνο το πρώτο, να κρύψεις τα υπόλοιπα και να τον βάλεις να κάνει ένα νέο No2 backup. Το να πετάξεις τα ενδιάμεσα δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Υπάρχουν κάποιες option σε σχέση με το πόσα κρατάει, πότε πετάει παλιά κλπ. Ρίξε μια ματιά.
skepasti21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αν θες να μπορείς να επιστρέψεις σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, ναι, πρέπει να τα κρατάς όλα. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η τρέχουσα κατάσταση (είσαι δηλαδή βέβαιος ότι δεν θα χρειαστείς τίποτα απ' όσα έχεις σβήσει) μπορείς να κρύψεις όλα τα backup σ' ένα folder, να τον βάλεις να κάνει ένα νέο backup και μετά να πετάξεις όλα τα παλιά ή να κρατήσεις μόνο το πρώτο, να κρύψεις τα υπόλοιπα και να τον βάλεις να κάνει ένα νέο No2 backup. Το να πετάξεις τα ενδιάμεσα δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Υπάρχουν κάποιες option σε σχέση με το πόσα κρατάει, πότε πετάει παλιά κλπ. Ρίξε μια ματιά. Με εκαψες!
skepasti21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γιατί, τι έγινε; λιγο πιο απλα αν μπορουσες
accipio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να φτιάξεις ένα full backup το οποίο και θα κρατήσεις και να διαγράψεις όλα τα άλλα (εκτός ίσως από το πρώτο, αν είναι κι αυτό full). Εγώ έτσι κάνω: κάθε φορά φτιάχνω ένα full backup και αντικαθιστώ το προηγούμενο. Δεν φτιάχνω δηλ. incremental backups.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα