Προς το περιεχόμενο

Office 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα guys ...εχω ένα αρχειο word με έναν πινακα ο οποιος επεκεινεται σε 3 σελιδες...εχω ένα θεματακι όμως... του βαζω να μου εμφανιζει την πρωτη γραμμη του πινακα ως κεφαλιδα στον πινακα κάθε φορα που αλλαζει η σελιδα αλλα δεν μου την εμφανιζει... ο τροπος που ακολουθω πιστευω ότι είναι ο σωστος... μαρκαρω την γραμμη ,δεξι κλικ στον σταυρο αριστερα πανω που εμφανίζεται στον πινακα ,ιδιότητες πινακα,καρτελα γραμμη,και επιλεγω ''επαναλληψη γραμμης ως κεφαλιδας στο πανω μερος κάθε σελιδας'' .... παρακαλω την βοηθεια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Επίλεξε την πρώτη γραμμή του πίνακα και πήγαινε πάνω δεξιά Διάταξη > Δεδομένα > πάτα το "Επανάληψη γραμμών κεφαλίδων" ώστε να απενεργοποιηθεί (λογικά θα είναι ενεργό), και ύστερα ξανά Διάταξη > Δεδομένα > πάτα ξανά το "Επανάληψη γραμμών κεφαλίδων" ώστε να ενεργοποιηθεί. Τώρα πρέπει να λειτουργεί η επανάληψη της πρώτης γραμμής σε κάθε σελίδα.

Τώρα μάλιστα που το ξαναδοκίμασα, η επιλογή της πρώτης γραμμής δεν είναι απαραίτητη, αρκούν τα άλλα βήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίλεξε την πρώτη γραμμή του πίνακα και πήγαινε πάνω δεξιά Διάταξη > Δεδομένα > πάτα το "Επανάληψη γραμμών κεφαλίδων" ώστε να απενεργοποιηθεί (λογικά θα είναι ενεργό), και ύστερα ξανά Διάταξη > Δεδομένα > πάτα ξανά το "Επανάληψη γραμμών κεφαλίδων" ώστε να ενεργοποιηθεί. Τώρα πρέπει να λειτουργεί η επανάληψη της πρώτης γραμμής σε κάθε σελίδα.

Τώρα μάλιστα που το ξαναδοκίμασα, η επιλογή της πρώτης γραμμής δεν είναι απαραίτητη, αρκούν τα άλλα βήματα.

Ευχαριστω για την απαντηση... Ο τροπος που προανεφερα εχει το ιδιο αποτέλεσμα με αυτό που μου λες.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν δουλεύει; Περίεργο αυτό, σε μένα δουλεύει.

Επίσης βεβαιώσου στις Ιδιότητες του πίνακα, καρτέλα "Πίνακας", ότι στην Αναδίπλωση κειμένου είναι επιλεγμένο το "Καμία", μήπως φταίει αυτό.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν δουλεύει; Περίεργο αυτό, σε μένα δουλεύει.

Επίσης βεβαιώσου στις Ιδιότητες του πίνακα, καρτέλα "Πίνακας", ότι στην Αναδίπλωση κειμένου είναι επιλεγμένο το "Καμία", μήπως φταίει αυτό.

AYTO HTAN!!!!!!!!!! Σε ευχαριστω μαγκα μου!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...