Marley Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω καινουρια τηλεοραση και σκεφτομαι καποια επιλογη της samsung κατα 1o λογο. (Κατα 2ο LG) Την χρειαζομαι για ταινιες, ποδοσφαιρο και ντοκιμαντερ, μεσω οτε τβ. Για 3d δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα.. Διασταση 43", 42", 40" (με αυτη την σειρα προτιμησης) Μπάτζετ 500€ ( max 600€) 1) μια επιλογη μου στα 500€ ειναι αυτη: https://www.skroutz.gr/s/6571569/Samsung-UE43J5500.html?from=account_favorites ---τελεια διασταση για μενα (2-2,5μ αποσταση) αλλα με χαλαει που υπαρχει κακη βαθμολογια οσον αφορα την εικονα κ καποια θαμπάδα που αναφερεται στο http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j5500 επισης στο ιδιο site (αλλα και σε αλλo) διαβασα οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει μολις 60 πραγματικα hz. απαραδεκτα λιγα για μοντελο του 2015 και μαλιστα της samsung... Για μενα η οσο το δυνατον πιο καθαρη εικονα ειναι το Νο1 κριτηριο για την αγορα νεας τηλεορασης 2) απο κει και περα στα 500€ και 560€ εχω δει αυτες: https://www.skroutz.gr/s/6884139/Samsung-UE40J6200.html https://www.skroutz.gr/s/6599142/Samsung-UE40J6300.html ---το μονο που με "χαλαει" καπως ειναι οτι ειναι 40" και οχι 42-43" στο ιδιο site ομως http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/j6200 εχουν αποθεωτικες βαθμολογιες οσον αφορα την ποιοτητα εικονας. η j6300 εχει κυρτη οθονη και με ανησυχει καπως γιατι αυτη η τεχνολογια ειναι ακομη σε αρχικο σταδιο 3) https://www.skroutz.gr/s/4639689/Samsung-UE40H6400.html?from=account_favorites ---αυτη ειναι περσινο μοντελο και εχει πολυ καλες κριτικες παντου αλλα πλεον υπαρχει μικρη διαθεσιμοτητα και η τιμη του πιστευω ειναι υψηλή για αυτη τη χρονικη στιγμη. 4) καποια μοντελα της LG https://www.skroutz.gr/s/6633551/LG-42LF652V.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/5565103/LG-42LB652V.html?from=account_favorites --- Tο 1ο φετινο μοντελο με 3d και το 2ο περσινο με 3d (ειπαμε δεν τρελαινομαι αλλα αν υπαρχει καλοδεχουμενο) τις Lg τις εβαλα ως τελευταιες επιλογες γιατι ως εταιρια θεωρω την samsung καλυτερη και λιγο πιο αξιοπιστη.. επισης μου αρεσει το πραγματικο μαυρο που εχει η samsung. αυτα, ελπιζω να μην κουρασα και να με βοηθησετε ευχαριστω για τον χρονο σας, περιμενω να με διαφωτισετε Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2015 από Marley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 μαλιστα.. ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Τόσο η Samsung, όσο και η LG, είναι κορυφαίες στον χώρο αυτό. Ό,τι και να αγοράσεις, θα είναι το ίδιο αξιόπιστο. Υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα για το budget που μπορείς να καταβάλεις και πιο συγκεκριμένα, της LG είναι ανώτερα ως σύνολο (βασή τιμών, ιντσών, αξιολογήσεων, χαρακτηριστικών κτλπ). Site: Samsung Site: LG Site: LG Site: LG Site: LG Υ.Γ Και η πρώτη LG που ανέφερες (LG 42LF652V), είναι μια ΠΑΡΑ πολύ καλή επιλογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Τόσο η Samsung, όσο και η LG, είναι κορυφαίες στον χώρο αυτό. Ό,τι και να αγοράσεις, θα είναι το ίδιο αξιόπιστο. Υπάρχουν συγκεκριμένα μοντέλα για το budget που μπορείς να καταβάλεις και πιο συγκεκριμένα, της LG είναι ανώτερα ως σύνολο (βασή τιμών, ιντσών, αξιολογήσεων, χαρακτηριστικών κτλπ). Site: Samsung Site: LG Site: LG Site: LG Site: LG Υ.Γ Και η πρώτη LG που ανέφερες (LG 42LF652V), είναι μια ΠΑΡΑ πολύ καλή επιλογή. καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Ο λογος που εχω 2η επιλογη την lg ειναι η led-ips οθονη που απ οτι εχω διαβασει δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τις οθονες της σαμσουνγκ, που υπερτερουν,, (?) εκτος φυσικα αν τη θελει καποιος για video games. ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον δεν ξερω αν ισχυει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Ο λογος που εχω 2η επιλογη την lg ειναι η led-ips οθονη που απ οτι εχω διαβασει δεν εχει να προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τις οθονες της σαμσουνγκ, που υπερτερουν,, (?) εκτος φυσικα αν τη θελει καποιος για video games. ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον δεν ξερω αν ισχυει.... Είναι θέμα γούστου φίλε. Έχω και Samsung και LG (Full HD - 32"). Δεν βλέπω ουσιώδης διαφορά και μπορώ να πω, πως η LG είναι πολύ καλύτερη στα κανάλια της Digea. Στο μαγαζί που πηγαίνω, βλέπω Champions League (άρα OTE TV), έχουν LG και είναι πάρα πολύ καλή σε απόδοση εικόνας. Το αναφέρω, διότι βλέπω πως σε ενδιαφέρει το εν λόγο συνδρομητικό πακέτο. Για παιχνίδια έχω δοκιμάσει μόνο τη Samsung (εξαιρετική και αυτή). Γενικά έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τις LG. Βέβαια μιλάμε για διαφορές τόσο μικρές, που η κρίση πάει βάση γούστου και όχι αξιοπιστίας. Και οι δυο εταιρίες, έχουν τον πρσωπικό σεβασμό μου, σε σχέση με άλλες εταιρίες του χώρου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Είναι θέμα γούστου φίλε. Έχω και Samsung και LG (Full HD - 32"). Δεν βλέπω ουσιώδης διαφορά και μπορώ να πω, πως η LG είναι πολύ καλύτερη στα κανάλια της Digea. Στο μαγαζί που πηγαίνω, βλέπω Champions League (άρα OTE TV), έχουν LG και είναι πάρα πολύ καλή σε απόδοση εικόνας. Το αναφέρω, διότι βλέπω πως σε ενδιαφέρει το εν λόγο συνδρομητικό πακέτο. Για παιχνίδια έχω δοκιμάσει μόνο τη Samsung (εξαιρετική και αυτή). Γενικά έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τις LG. Βέβαια μιλάμε για διαφορές τόσο μικρές, που η κρίση πάει βάση γούστου και όχι αξιοπιστίας. Και οι δυο εταιρίες, έχουν τον πρσωπικό σεβασμό μου, σε σχέση με άλλες εταιρίες του χώρου. εδω εχω μια απορια. οταν λεμε οτι εχει καλυτερη εικονα στα καναλια της digea... επειδη βλεπω mega,star,skai,ert κλπ μονο μεσω του οτε τβ παλι θα εχει "χειροτερη" εικονα η samsung απ την LG? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 εδω εχω μια απορια. οταν λεμε οτι εχει καλυτερη εικονα στα καναλια της digea... επειδη βλεπω mega,star,skai,ert κλπ μονο μεσω του οτε τβ παλι θα εχει "χειροτερη" εικονα η samsung απ την LG? Κατά εμε, αλλά και για άλλους, μια LG τηλεόραση προβάλλει πιο όμορφα τα κανάλια της Digea. Τώρα πάλι είναι τι ακριβώς προτιμάει ο καθένας μας. Η ποιότητα των καναλιών που προβάλλει η Digea, ανέρχεται σε standard definition (576i). Οπότε το ίδιο θα τα δεις από κεραία, το ίδιο από πιάτο του ΟΤΕ. Το ποια μάρκα θα σου δώσει καλύτερη εικόνα, παραμένει πάντα υποκειμενικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 λοιπον ας κουρασω για μια φορα ακομη αν και ειμαι πολυ επιφυλακτικος ακομη λεω να κανω την υπερβαση κ να παω σε 48" (1,8-2,3μ αποσταση).. ο λογος ειναι οτι με πεισατε δεν σκεφτομουν καν για τοσες πολλες ιντσες αλλα λεω να το δοκιμασω αφου το γραφουν τοσοι εδω μεσα... τωρα μενει να καταληξω και σε ποιο μοντελο απο τα 2 που προκριθηκαν στον τελικο Η6400 ή J6200 ...? η διαφορα τιμης τους ειναι 150€ τωρα αλλα δεν βιαζομαι, λεω να περιμενω την J6200 να ξαναπεσει στα 679 στην ηλεκτρο.α. (800 δεν δινω με τιποτα... ) ο λογος που τεινω στην J6200 ειναι επειδη ειναι πιο νεο μοντελο κ στο μυαλο μου φανταζομαι οτι οσο να ναι θα ειναι καπως βελτιωμενη στην εικονα σε σχεση με την περσινη Η6400. επισης στο rtings αναφερει για μηδενικη θολούρα κατι που θα ειναι σαφως καλυτερο για ποδοσφαιρο απο την Η6400. ειπαμε το 3d μου ειναι αδιαφορο οποτε αν βγαζει καλυτερη εικονα (εστω κ στις λεπτομερεις) λεω να προτιμησω την j6200. επισης διαβασα οτι η h6400 ειναι 100hz ενω η J6200 120hz... (?) δεν βιαζομαι οποτε μπορω να περιμενω αν αξιζει τον κοπο οι βαθμολιες στο rtings που με ενδιαφερουν (και με επηρεαζουν ειναι η αληθεια) εχουν ως εξης: J6200: 7/10 ταινίες , 8,4/10 αθλητικα Η6400: 7,5/10 ταινίες , 7,7/10 αθλητικα τα βιντεοπαιχνιαδια κ τ αλλα (πλην ηχου) δεν με ενδιαφερουν καθολου. τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ΕΓΩ εχω βαλει στο ματι αυτη https://www.skroutz.gr/s/6568437/Samsung-UE40JU6400.html smart tv λεει..... και αυτη https://www.skroutz.gr/s/7050698/Samsung-UE40JU6000.html?from=recently_viewed δεν ειναι...smart tv? 4k και οι δύο (για συνδεση με ps4 - για ταινιες φυσικα-για καλο ηχο-για καλα HZ- για εικονα -και δυνατοτητες) τι προτεινε-αντιπροτεινετε σε αυτα τα buget? (samsung βασικα και 4Κ και wi-fi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εχω την H6400 σε 48 ιντσες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, εχει καλη ποιοτητα εικονας (για τις δικιες μου απαιτησεις), επισης εχει αρκετα καλυτερο μαυρο απο τις LG που ειναι ips με ξεθωριασμενο μαυρο, επειδη εχω και την LG lb650 οι διαφορες θεωρω οτι ειναι μεγαλες κυριως σε ταινιες και σε σκοτεινο περιβαλλον ωστοσο και η LG ειναι ευχαριστη σε πολυ φωτεινο περιβαλλον και εχει καλες γωνιες θεασης ενα αλλο πλεονεκτημα της samsung ειναι το smart κομματι μιας και της LG δε μου αρεσε καθολου και ειναι υπερβολικα αργο, βεβαια με το webos 2 λενε οτι εχει βελτιωθει.. για τηλεοπτικο σημα εχω ακουσει οτι οι sony αποδιδουν καλυτερα απο ολες καθως και για gaming γιατι εχουν πολυ μικρο Input lag αυτα απο εμενα και ελπιζω να βοηθησα λιγο, παντως αν δεν εισαι πολυ απαιτητικος (κυριως με την αποδοση του μαυρου χρωματος) και οι LG ειναι καλες επιλογες σε χαμηλοτερη τιμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Βασικα η απόδοση του μαύρου για κάποιον που εχει ως ζητούμενο την ποιότητα εικονας ειναι απο τα σημαντικοτερα. Εδω σε αυτο το ποστ, των παλιών καλών καιρών που τα λεγαμε, εξηγω και με παραδείγματα. http://www.insomnia.gr/topic/558180-lg-47lb650v/?p=53789623 Ναι μεν παλιο αλλα ισχυει πλήρως και για τα φετινα μοντέλα. Αρα το IPS αποτελει την χειρότερη επιλογη. Αν δεν σας αρεσει η Samsung υπάρχει και η Sony. Η αποδοση της digea ειναι απαράδεκτη σε ολες τις σύγχρονες TV, και δεν αποτελει μετρο σύγκρισης. Οποιος θελει tv για καναλια ας παρει την πιο φθηνη. Παρολα αυτα ακομα και εκει με καποιες ρυθμίσεις μπορουμε να κάνουμε την θέαση τους πιο υποφερτή. Αυτο ισχυει και για την Samsung που στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις ειναι λιγο πιο επιθετική. Κατ εμε να πατε σε καποιο κατάστημα εστω και με δικο σας υλικο. Πχ μια ταινια 1080 σε σκοτεινα πλανα σε καποιο USB και δοκιμαστε. Εκει θα κριθουν ολα. Ειτε αντικειμενικες διαφορες στην εικονα ειτε και οι υποκειμενικες οπου βασίζονται στο γουστο του καθενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα