Προς το περιεχόμενο

Ερεύνα αγοράς πολυμηχανήματος!!!


dj_petros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα για το γραφείο μου και κάνω μια έρευνα αγοράς ανεξαιρέτου κόστους τι ακριβώς υπάρχει με βάση τις ανάγκες που θέλω να μου χρησιμεύει να ευχαριστήσω προκαταβολικά όλους για τις απαντήσεις και για την βοήθεια.Έχουμε λοιπόν και λέμε τι θέλω να κάνει ακριβώς αυτό το πολυμηχάνημα:1)Βασικός σκοπός είναι να είναι όσο πιο οικονομικό γίνετε σε μελάνια και μιλάω για τα γνήσια και όχι τα ιμιτασιόν 2)Να έχει wifi απαραίτητος για να εκτυπώνω από κινητό android χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω υπολογιστές 3)Να είναι hp-samsung όχι canon γενικά και άλλα μοντέλα εκτός από canon 4)Να μην είναι ογκώδες να πιάνει πολύ χώρο και να μην κάνει και πολύ θόρυβο και να σκανάρει και να εκτυπώνει και έγχρωμα και ασπρόμαυρα με μια καλή ταχύτητα.Αυτά ζητάω περιμένω απαντήσεις όλες καλοδεχούμενες ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 4645 δεν κάνει για φωτογραφίες. Είναι ink advantage με τα φτηνά μελάνια της HP που ναι μεν είναι αρκετά καλά για καθημερινές εργασίες, ακόμη και έγχρωμες, αλλά όχι για φωτογραφίες (που φαντάζομαι εννοεί σε φωτογραφικό χαρτι). Όχι ότι δεν θα εκτυπωθούν, αλλά δεν θα τον πρότεινα ποτέ για τέτοια χρήση.

 

Για εκτύπωση φωτογραφιών σε κάποιον που το εννοεί (δηλαδή θα εκτυπώνει όντως συχνά φωτογραφίες) η λύση είναι Canon και Epson μηχανήματα που παίρνουν ξεχωριστά μελάνια στο κάθε χρώμα. Όσο περισσότερα μελάνια παίρνουν (πχ 5 -6 ή και 8) τόσο πιο ποιοτική ανάλυση εκτύπωσης. Πάντως ακόμη και αυτοί με τα 4 μελάνια έχουν πολύ καλύτερη ανάλυση σε σχέση με εκτυπωτές που παίρνουν δύο μελανοκεφαλές (μια μαύρη και μια tri-color). 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ που το ανέφερες κιόλας να ξέρει και το παλικάρι από επάνω γιατί και εγώ του το η πα επειδή μου τον πρότεινες σε ευχαριστώ πάντως βλέπω ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα και χαίρομαι που βοηθάς να σε καλά...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε επειδη ασχολουμε με φωτογραφια μετα απο τον HP Photosmart που ομολογουμενος με καλυψε για τα χρονια που τον ειχα, εψαξα πολυ τον οκτωβριο και πηγα τελικα σε canon της σειράς pixma 7700.

6 μελανια , εκτυπωση απο tablet , smartphone κλπ , ασυρματο και ενσυρματο δικτυο, εκτυπωση απομακτυσμενη μεσω google print (απο οπουδηποτε) , εκτυπωση απλως ακουμπωντας το κινητο στον εκτυπωτη (nfc). Εκτυπωση απο και προς cloud εφαρμογες (picasa , google drive , one note , facebook , twitter , κλπ). Ενεργοποιειται αυτοματα μολις παρει εντολη εκτυπωσης (ακομα και απομακρυσμενα) , επιλογη αθόρυβης λειτουργιας, Scaning με εντολη απο το κινητο , εκτυπωση σε cd/dvd/blueray, διπλο tray (αλλο για α4 και αλλο για φωτο) οπου οταν κλεινει κρυβεται το χαρτι (δεν μπαινει σκονη στους μηχανισμους), κ.α

Και κατι ασχετο ... ειναι τοσο compact με μεγαλη touchscreen και ομορφος σε λευκο χρωμα που τελικα τον εβαλα στο σαλόνι. 

Επεξ/σία από kyrgeorge
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...