iasonasv Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδια....εχω κανει καρτοσυμβολαιο student στην cosmote που δινει και 2gb internet.....ενω ομως μου λεει οτι εχω ακομα 2000 mb με χρεωνει σαν να εχω wap και δεν υπαρχει καταναλωση των mb και τρωει απο το υπολοιπο της κατρας......ξερει μηπως κανεις τι παιζει????
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα παιδια.... εχω κανει καρτοσυμβολαιο student στην cosmote που δινει και 2gb internet.....ενω ομως μου λεει οτι εχω ακομα 2000 mb με χρεωνει σαν να εχω wap και δεν υπαρχει καταναλωση των mb και τρωει απο το υπολοιπο της κατρας...... ξερει μηπως κανεις τι παιζει???? Αυτό δεν μπορεί να στο πει κανείς απλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην cosmote και να σου πει πότε και σε τι κατηγορία (εφαρμογής έγινε η χρέωση) οπότε μετά να τσεκάρεις το κινητό σου στην συγκεκριμένη εφαρμογή τι δικαιώματα της έχεις δώσει γιατί την πάτησα και εγώ είχα κλειστά τα δεδομένα και με χρέωσε η εφαρμογή του καιρού
iasonasv Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 το θεμα ειναι οτι με το προηγουμενο προγραμμα που ειχα ετρωγε κανονικα απο τα mb και αμα βαλω και καινουριο πακετο επιπλεον το τρωει κανονικα μονο αυτα τα 2gb δεν ακουμπαει....και πηρα εχτες τηλεφωνο να δω τι γινεται και μου λενε θα το κοιταξουμε και θα σε παρουμε αλλα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα