blackeyed mike Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!Μολις εκανα καθαρισμο το λαπτοπ και μολις πηγα να το ανοιξω μου εκανε κολπα η οθονη...το ξανανοιγω ν δω τι δεν κουμπωσα σωστα και βλεπω οτι η RΑΜ δν ηταν καλα τοτποθετημενη...Μετα το ανοιξω και η οθονη δειχνει χιονια..Ειμαι για καρτα γραφικων η θα την γλιτωσω?
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!Μολις εκανα καθαρισμο το λαπτοπ και μολις πηγα να το ανοιξω μου εκανε κολπα η οθονη...το ξανανοιγω ν δω τι δεν κουμπωσα σωστα και βλεπω οτι η RΑΜ δν ηταν καλα τοτποθετημενη...Μετα το ανοιξω και η οθονη δειχνει χιονια..Ειμαι για καρτα γραφικων η θα την γλιτωσω? ανέβασε μια φωτογραφία και ποιο μοντέλο είναι και πρόσεχε εάν έχεις βάλει σωστά τα καλώδια της οθόνης και του inverter(εφόσον υπάρχει ) επίσης τσέκαρε μην έχεις τσακίσει πουθενά το καλώδιο σε κάποιο πλαστικό εάν δεν το ξαναπερασες όπως ήταν και επίσης δες σε εξωτερικό monitor εάν παίζει
kotsos72 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Χιονια απο τη κακοτοποθετημενη ραμ?Μαλλον οχι Φωτο please
blackeyed mike Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κατ αρχην ευχαριστω για την απαντηση.Νομιζω οτι για την οθονη και τα χιονια παιζει να φταις εγω.Τα ξαναλεω μια απ την αρχη για ν δειτε τι ακριβως εγινε.Δενω το λαπτοπ μετα τον καθαρισμο και στην πρωτη προσπαθεια η οθονη ηταν εντελως μαυρη.Τα φωτακια δουλευαν ολα κομπλε!Μετα παω να το ανοιξω να δω τι δεν εκανα σωστα και βλεπω την RΑΜ βγαλμενη.K εδω θελω ν μου πειτε αν εκανα πατατα.πανω στην βιασυνη μου εβαλα την RAM χωρις να βγαλω την μπαταρια.Τεσπα μετα μου εκανε αυτο με τα χιονα...Επειτα το λυνω ολο τα ελεγχω ολα, το κουμπωνω και ολα κομπλε.η οθονη δουλεψε!Τωρα θελω αν γινετε να μου πειτε που μπορει να εγινε η μαλακια και τι μπορει να γινει στο λαπτοπ αργοτερα?Και επισης αργουσε λιγο παραπανω να κανει εκκινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα