Kwstas Dostoglou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δες σε καινούργια από Ελλάδα και να έχεις κι εγγύηση http://www.skroutz.gr/s/7129068/ZTE-Blade-L3-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/6463755/LG-Leon-4G-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/6509519/Lenovo-A536-Single-8GB.html Αν θέλεις android και υπάρχουν και windows καινούργια σε αυτά τα λεφτά. Αν ειναι σε καλη κατασταση και μονο 2 μηνες χρηση,οπως λες,τοτε παρτο. για το android δεν νομίζω να τα αγόραζα αλλά για κάποιο windows phone πολύ καλή επιλογή windows θα έλεγα κι εγώ αλλά επειδή οι περισσότεροι παίρνουν android έβαλα κάποια αξιοπρεπή και οικονομικά android Ας πούμε το lenovo, 4πύρηνο, 1gb ram και 5" οθόνη θα προτιμούσα άνετα από το 4s και βγαίνει και σε δίκαρτο Θα σκεφτώ όλα όσα μου πατε και θα αποφασίσω αν θα πάρω τελικά το 4s Ευχαριστώ πολύ
technology_guy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα μιλήσω για επεξεργαστική δύναμη και πόσο καλά τρέχει με 500 τόσο μνήμη ραμ αλλά για την οθόνη. Είσαι σίγουρος πως σε βολεύει η 3,5 ιντσών οθόνη του; (3,5 δεν είναι Σε 1 χρόνο το πολύ θα πάψει να υποστηρίζει αναβαθμίσεις και θα είναι τελειωμένο. Έχεις ανάγκη από αναβαθμίσεις; Μπορεί να πέσεις θύμα κλοπής εύκολα καθώς το iphone το ξέρουν οι πάντες σαν premium συσκευή. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή ΕΙΔΙΚΑ στα 90 ευρώ.
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Θα σκεφτώ όλα όσα μου πατε και θα αποφασίσω αν θα πάρω τελικά το 4s Ευχαριστώ πολύ Μάλλον σε μπερδέψαμε αντί να σε βοηθήσουμε!
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα μιλήσω για επεξεργαστική δύναμη και πόσο καλά τρέχει με 500 τόσο μνήμη ραμ αλλά για την οθόνη. Είσαι σίγουρος πως σε βολεύει η 3,5 ιντσών οθόνη του; (3,5 δεν είναι Σε 1 χρόνο το πολύ θα πάψει να υποστηρίζει αναβαθμίσεις και θα είναι τελειωμένο. Έχεις ανάγκη από αναβαθμίσεις; Μπορεί να πέσεις θύμα κλοπής εύκολα καθώς το iphone το ξέρουν οι πάντες σαν premium συσκευή. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή ΕΙΔΙΚΑ στα 90 ευρώ. Για να σου πω την αλήθεια αυτό που με απασχολεί εξ αρχής είναι το θέμα των αναβαθμίσεων Δεν θέλω καμιά τρελή εφαρμογή αλλά φοβάμαι μήπως σε 1 χρόνο δεν υποστηρίζει ούτε το Messenger. Αν ξέρει κάποιος πως πάνε αυτά ας πει
d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 αν το θες για πληρη χρηση μη το παρεις για τηλ/σμσ καλο ειναι
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 αν το θες για πληρη χρηση μη το παρεις για τηλ/σμσ καλο ειναι για κάνα ίντερνετ και κάνα facebook?
d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 για ολα κανει αλλα λογω της μικρης οθονης δε ξερω αν σε βολεψει. παρε κανα lumia στ ιδια ευρω
thetruth Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οπως αναφερθηκε και πριν, για τηλ/κλησεις ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο (σε αυτα τα λεφτα) το iphone, βεβαια και με 100ε android καινουργιο δυσκολα περνεις κατι που να προσφερει παραπανω απο το iphone , εκτος και αν βρεις κατι σε μεταχειρισμενο (π.χ. s3 neo)
karaLRS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 νομίζω 3.5 ίντσες είναι τραγικά λίγες. πάρε ένα Windows phone καινούργιο
Apostolos83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου είμαι κάτοχος μεταχειρισμένου iPhone 4 που απέκτησα μόλις πέρισυ το καλοκαίρι....(Ίδια περίπτωση με εσένα, προνομιακή τιμή απο φίλο) Δέν είχα κάψα να πάω σε iPhone γιατί τα θεωρώ πεταμένα λεφτά (σαν καινούρια συσκευή) αλλά τους βγάζω το καπέλο σε smoothness και χρηστικότητα. (και με επιβεβαίωσε η επαφή με το γερασμένο 4άρι) Εδω λοιπόν έχω να σε ρωτήσω να αναρωτηθείς, ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ?????? Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις ταινίες δε θα σε βολέψει η 3,5άρα οθόνη του, όσο σφαιράτα και αν σου ανοίγει τις εφαρμογές. Αν γενικά ενδιαφέρεσαι για browsing, chatting και ελαφρά παιχνιδάκια θα εκπλαγείς απο τη ταχύτητα που ανοίγουν και κλείνουν οι εφαρμογές σε ενα γερασμένο τηλέφωνο όπως το 4s..... Όσο για το update που είπες, καμιά εφαρμογή δε πεθαίνει παρά μόνο μένεις με τη παλαιότερη έκδοση χάνοντας κάποια απο τα extras που βάζουν στα νεα updates. Τα χρειαζόμαστε όμως τόσα extras (εκτος αν μιλάμε για bug fixes) Εγω προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την επαφή μου απο το 4άρι μου και ειλικρινά αν ήταν 4s θα σκεφτόμουν οτι άνετα βγάζει και αυτή τη χρονιά (σκέφτομαι αναβάθμιση σε κάτι άλλο γιατί το έχω λιώσει κυριολεκτικα)
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου είμαι κάτοχος μεταχειρισμένου iPhone 4 που απέκτησα μόλις πέρισυ το καλοκαίρι.... (Ίδια περίπτωση με εσένα, προνομιακή τιμή απο φίλο) Δέν είχα κάψα να πάω σε iPhone γιατί τα θεωρώ πεταμένα λεφτά (σαν καινούρια συσκευή) αλλά τους βγάζω το καπέλο σε smoothness και χρηστικότητα. (και με επιβεβαίωσε η επαφή με το γερασμένο 4άρι) Εδω λοιπόν έχω να σε ρωτήσω να αναρωτηθείς, ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ?????? Αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις ταινίες δε θα σε βολέψει η 3,5άρα οθόνη του, όσο σφαιράτα και αν σου ανοίγει τις εφαρμογές. Αν γενικά ενδιαφέρεσαι για browsing, chatting και ελαφρά παιχνιδάκια θα εκπλαγείς απο τη ταχύτητα που ανοίγουν και κλείνουν οι εφαρμογές σε ενα γερασμένο τηλέφωνο όπως το 4s..... Όσο για το update που είπες, καμιά εφαρμογή δε πεθαίνει παρά μόνο μένεις με τη παλαιότερη έκδοση χάνοντας κάποια απο τα extras που βάζουν στα νεα updates. Τα χρειαζόμαστε όμως τόσα extras (εκτος αν μιλάμε για bug fixes) Εγω προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την επαφή μου απο το 4άρι μου και ειλικρινά αν ήταν 4s θα σκεφτόμουν οτι άνετα βγάζει και αυτή τη χρονιά (σκέφτομαι αναβάθμιση σε κάτι άλλο γιατί το έχω λιώσει κυριολεκτικα) Φίλε και γω σκέφτομαι τελικά να το πάρω γιατί είμαι στην ίδια φάση με σένα. Τελικά όμως το κινητό είναι 8 gb. Τι μπορώ να βάλω σε αυτά τα 8gb; Ανησυχώ ας πούμμε για το πόση μουσική μπορεί να χωρέσει ένα τέτοιο κινητό ή αν χωράει περισσότερες από δύο εφαρμογές ας πούμε. Εσύ τι πιστεύεις;
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, ψάχνω για νέο κινητό μέχρι 100 ευρώ και ένας φίλος μου δίνει το iphone 4s με 90 ευρώ σε καλή κατάσταση. Αξίζει να το πάρω ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή; Γιατι τι σε κανει να νομιζεις οτι αν αγορασεις πχ κινητο 140ευρω θα εχεις αναβαθμισεις??? Στα δε Android αν βγαλουμε απ εξω Moto G,τα υπολοιπα κινητα που θα παρουν Android 6 ειναι απο το Huawei Honor 4c(επισημο απο Huawei αυτο)και πανω δηλαδη 190+ευρω. Στα δε Windows Phone αν πχ παρεις το αξιολογο 640 με λιγα χρηματα παραπανω,ναι μεν θα εχεις αναβαθμισεις για παραπανω καιρο αλλα τα Windows phone ειναι ηδη παρα πολυ πισω απο πλευρας λειτουργικου αλλα και απο πλευρας εφαρμογων.Γιαυτο περιμενουν ολοι τα 10ρια μπας και προσπαθησουν να καλυψουν καπως τα κενα που εχουν απο τους αλλους 2(ουτε ρυθμιση φωτεινοτητας δεν εχουν ακομα σκεψου ή κανονικη ενδειξη μπαταριας ). Εγω θα προτεινα να χτυπαγες το Iphone αφου σιγουρευτεις οτι ειναι σε αψογη κατασταση και δεν εχει καποιο θεμα,γιατι 90ευρω ειναι παρα πολυ καλη τιμη(ουτε στις αγγελιες εδω δεν το βρισκεις τοσο)για την χρηση που το θες και απο του χρονου και μετα μαζεψε χρηματα για κατι καλυτερο. Windows phone αξιζουν μονο απο το 640 και πανω.Αν δεν σε πειραζουν τα παραπανω που αναφερω και μπορεις να το αγορασεις χρηματικα ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας καινουργιου κινητου κατω των 140ευρω Πάρε Galaxy Grand Neo Plus. Ε καλα οχι που δεν θα προτεινες Samsung εσυ Για να σου πω την αλήθεια αυτό που με απασχολεί εξ αρχής είναι το θέμα των αναβαθμίσεων Δεν θέλω καμιά τρελή εφαρμογή αλλά φοβάμαι μήπως σε 1 χρόνο δεν υποστηρίζει ούτε το Messenger. Αν ξέρει κάποιος πως πάνε αυτά ας πει Και τα Windows phone εχουν θεμα στις ενημερωσεις και αναβαθμισεις παντως(ας πουν πχ οι κατοχοι ποσο καιρο ηταν ο Opera σε Beta ) αλλα ειναι οτι καλυτερο σαν συνολικο πακετο το Lumia 640 δυστηχως. Και λεω δυστηχως γιατι ενταξυ για τα Iphone ειναι γνωστο οτι πρεπει να εχεις απο Iphone 5 και πανω για να τα χαρεις(και οχι δεν γουσταρουν ολοι,ουτε τους βολευουν οι μεγαλες οθονες των Android ναυαρχιδων αλλα και οχι μονο.Υπαρχει αρκετος κοσμος που ουτε με 5ιντσες δεν βολευεται γιατι πολυ απλα χαλαει αρκετα η χρηση με ενα χερι),αλλα στα Android ειναι μεγαλο κριμα να αγορασεις πχ καινουργιο κινητο με 150-160ευρω τωρα και να μην παρει καν την αναβαθμιση στο τελευταιο λειτουργικο,ποσο μαλλον που τα κινητα ναυαρχιδες(για οταν βγηκαν)μεχρι 2 χρονια βγαζουν απο πλευρας updates(βλεπε htc One m7,xperia Z1 compact κλπ). Δεν θα μιλήσω για επεξεργαστική δύναμη και πόσο καλά τρέχει με 500 τόσο μνήμη ραμ αλλά για την οθόνη. Είσαι σίγουρος πως σε βολεύει η 3,5 ιντσών οθόνη του; (3,5 δεν είναι Σε 1 χρόνο το πολύ θα πάψει να υποστηρίζει αναβαθμίσεις και θα είναι τελειωμένο. Έχεις ανάγκη από αναβαθμίσεις; Μπορεί να πέσεις θύμα κλοπής εύκολα καθώς το iphone το ξέρουν οι πάντες σαν premium συσκευή. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή ΕΙΔΙΚΑ στα 90 ευρώ. Με αυτη την λογικη να μην αγορασουμε ποτε κινητα ναυαρχιδες,ειδικα αυτα που διαφημιζονται πολυ οπως S6,S6 edge iphone 6,6s,6s plus και τα λοιπα για το παραπανω.Ελεος μονο και μονο που αναφερεται......
Apostolos83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Φίλε και γω σκέφτομαι τελικά να το πάρω γιατί είμαι στην ίδια φάση με σένα. Τελικά όμως το κινητό είναι 8 gb. Τι μπορώ να βάλω σε αυτά τα 8gb; Ανησυχώ ας πούμμε για το πόση μουσική μπορεί να χωρέσει ένα τέτοιο κινητό ή αν χωράει περισσότερες από δύο εφαρμογές ας πούμε. Εσύ τι πιστεύεις; Φίλε μου έχεις δίκιο, αυτός θα έπρεπε να είναι ο μόνος ενδοιασμός πιστεύω. Με 8Gb συσκευής δε ξέρω τι μπορείς να κάνεις. (Και ντροπή στην Apple που έχει ιοθετήσει αυτή τη τακτική) Πόσα Gb μένουν ελέυθερα απο τη χρήση του λειτουργικού? Η συσκευή μου είναι έκδοσης 16Gb και μένουν ελεύθερα μετα τη χρήση του λειτουργικού 13.5 Gb (Με έκδοση iOS 7.1.2) Εγώ φαντάσου έχω 1.5 Giga Φωτογραφίες και δεν είμαι φανατικός φωτογράφος (αλλά δε σβήνω και τπτ, κακιά συνήθεια). Απο μουσική αλλο 1,5 Giga και πάλι δεν είμαι πολύ φανατικός της μουσικής και αλλα 6 Giga απο τις υπόλοιπες εφαρμογές (και είναι αρκετές γιατι και πάλι μαζεύω οτι σκουπίδι φαντάζεσαι). Γνώμη μου... Εφόσον είναι φίλου, βρεθείτε για ενα καφέ σε ενα μέρος με καλο WiFi, πάρτο στα χέρια σου να το επεξεργαστείς και να φορτώσεις τις εφαρμογές που εσυ θεωρείς απαραίτητες. Ισως και να σε βολέψει......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα