giannis97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, καθως πηγα να κανω αναβαθμιση στο iphone 4s μεσω του itunes( αναβαθμιση σε ios 9.1 νομιζω) γραφει πως το iphone χαθηκε και σβηστηκε, ενω κατι τετοιο δεν ισχυει, ειχα ενα αλλο κινητο και χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone αυτο, τι μπορω να κανω για την επιλυση του προβληματος; ευχαριστω εκ των προτερων!!
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, καθως πηγα να κανω αναβαθμιση στο iphone 4s μεσω του itunes( αναβαθμιση σε ios 9.1 νομιζω) γραφει πως το iphone χαθηκε και σβηστηκε, ενω κατι τετοιο δεν ισχυει, ειχα ενα αλλο κινητο και χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone αυτο, τι μπορω να κανω για την επιλυση του προβληματος; ευχαριστω εκ των προτερων!! τι ακριβώς βγάζει το κινητό το itunes το αναγνωριζει ?
giannis97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 το αναγνωριζει ναι, εκανα update το iphone στο ios 9.1 μεσω itunes τι ακριβώς βγάζει το κινητό το itunes το αναγνωριζει ? το αναγνωριζει ναι, εκανα update το iphone στο ios 9.1 μεσω itunes
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 το αναγνωριζει ναι, εκανα update το iphone στο ios 9.1 μεσω itunes ωραια μολις ανοιγει τι ακριβως ζητα ? το προβλημα ποιο ειναι
giannis97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οταν το ανοιγω και παω να κανω εγκατασταση γλωσσας κλπ μου λεει οτι κλαπηκε και οτι εχει ακυρωθει κατι τετοια, πριν απο αυτο βεβαια μπορεις να κανεις συνδεση σε καποιο δικτυο, ενω δεν εχει κλαπει αυτο ειναι η @@@@ γιατι το βγαζει και τι να κανω δεν ξερω
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οταν το ανοιγω και παω να κανω εγκατασταση γλωσσας κλπ μου λεει οτι κλαπηκε και οτι εχει ακυρωθει κατι τετοια, πριν απο αυτο βεβαια μπορεις να κανεις συνδεση σε καποιο δικτυο, ενω δεν εχει κλαπει αυτο ειναι η @@@@ γιατι το βγαζει και τι να κανω δεν ξερω δεν ζηταει να βαλεις τον κωδικο και το apple id?
giannis97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ζηταει αλλα τα εχω ξεχασει γιατι ειχα μια αλλη συσκευη η οποια χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ζηταει αλλα τα εχω ξεχασει γιατι ειχα μια αλλη συσκευη η οποια χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone τι δεν θυμασε το apple id ή τον κωδικο μποπεις με το email που ειχεσ δηλωσει να κανεις restore εαν δεν τα καταφερεις θα ειναι αχρηστο το κινητο .
giannis97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 και τα δυο δεν θυμαμαι ;/ το εχω πολλα χρονια
iMarilina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 και τα δυο δεν θυμαμαι ;/ το εχω πολλα χρονια πρέπει να τα θυμηθείς αλλιως δεν κάνεις δουλειά. Σκέψου ποιά mail είχες που θα μπορούσες να είχες χρησιμοποιήσει ως apple ID, και μόλις το βρεις προσπάθησε να μπεις σε εκείνο το mail, και αμα καταφέρεις να μπεις, να αλλάξεις το password του apple ID.
zio10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δεν δέχεται αλλαγή κωδικού του apple id μετά το restore...θα έπρεπε να έχει αλλαχτεί πριν
iMarilina Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δεν δέχεται αλλαγή κωδικού του apple id μετά το restore...θα έπρεπε να έχει αλλαχτεί πριν προφανώς όχι σε αυτή τη συσκευή για την οποία μιλάμε.
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 προφανώς όχι σε αυτή τη συσκευή για την οποία μιλάμε. Και από αλλού να αλλάξεις τον κωδικό έχω την εντύπωση ότι δεν θα τον δεχτεί 1
iMarilina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και από αλλού να αλλάξεις τον κωδικό έχω την εντύπωση ότι δεν θα τον δεχτεί κανονικά πρέπει να τον δεχτεί.
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 κανονικά πρέπει να τον δεχτεί. Έχω την εντύπωση ότι το έχω δοκιμάσει και δεν το δέχεται. Δεν το λέω με 100% σιγουριά αλλά αυτό θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα