Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, καθως πηγα να κανω αναβαθμιση στο iphone 4s  μεσω του itunes( αναβαθμιση σε ios 9.1 νομιζω) γραφει πως το iphone χαθηκε και σβηστηκε, ενω κατι τετοιο δεν ισχυει, ειχα ενα αλλο κινητο και χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone αυτο, τι μπορω να κανω για την επιλυση του προβληματος; ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Καλησπερα, καθως πηγα να κανω αναβαθμιση στο iphone 4s  μεσω του itunes( αναβαθμιση σε ios 9.1 νομιζω) γραφει πως το iphone χαθηκε και σβηστηκε, ενω κατι τετοιο δεν ισχυει, ειχα ενα αλλο κινητο και χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone αυτο, τι μπορω να κανω για την επιλυση του προβληματος; ευχαριστω εκ των προτερων!!

τι ακριβώς βγάζει το κινητό  το itunes το αναγνωριζει ?

Δημοσ.

το αναγνωριζει ναι, εκανα update το iphone  στο ios 9.1 μεσω itunes

τι ακριβώς βγάζει το κινητό  το itunes το αναγνωριζει ?

Δημοσ.

ωραια μολις ανοιγει τι ακριβως ζητα ? το προβλημα ποιο ειναι 

Δημοσ.

Οταν το ανοιγω και παω να κανω εγκατασταση γλωσσας κλπ μου λεει οτι κλαπηκε και οτι εχει ακυρωθει κατι τετοια, πριν απο αυτο βεβαια μπορεις να κανεις συνδεση σε καποιο δικτυο, ενω δεν εχει κλαπει αυτο ειναι η @@@@ γιατι το βγαζει και τι να κανω δεν ξερω

Δημοσ.

Οταν το ανοιγω και παω να κανω εγκατασταση γλωσσας κλπ μου λεει οτι κλαπηκε και οτι εχει ακυρωθει κατι τετοια, πριν απο αυτο βεβαια μπορεις να κανεις συνδεση σε καποιο δικτυο, ενω δεν εχει κλαπει αυτο ειναι η @@@@ γιατι το βγαζει και τι να κανω δεν ξερω

δεν ζηταει να βαλεις τον κωδικο και το apple id? 

Δημοσ.

ζηταει αλλα τα εχω ξεχασει γιατι ειχα μια αλλη συσκευη η οποια χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone

Δημοσ.

ζηταει αλλα τα εχω ξεχασει γιατι ειχα μια αλλη συσκευη η οποια χαλασε και τωρα θελω να χρησιμοποιω το iphone

τι δεν θυμασε το apple id ή τον κωδικο  μποπεις με το email που ειχεσ δηλωσει να κανεις restore εαν δεν τα καταφερεις θα ειναι αχρηστο το κινητο .

Δημοσ.

και τα δυο δεν θυμαμαι ;/ το εχω πολλα χρονια

πρέπει να τα θυμηθείς αλλιως δεν κάνεις δουλειά. Σκέψου ποιά mail είχες που θα μπορούσες να είχες χρησιμοποιήσει ως apple ID, και μόλις το βρεις προσπάθησε να μπεις σε εκείνο το mail, και αμα καταφέρεις να μπεις, να αλλάξεις το password του apple ID. 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν δέχεται αλλαγή κωδικού του apple id μετά το restore...θα έπρεπε να έχει αλλαχτεί πριν

προφανώς όχι σε αυτή τη συσκευή για την οποία μιλάμε. 

Δημοσ.

προφανώς όχι σε αυτή τη συσκευή για την οποία μιλάμε. 

Και από αλλού να αλλάξεις τον κωδικό έχω την εντύπωση ότι δεν θα τον δεχτεί

• Like 1
Δημοσ.

Και από αλλού να αλλάξεις τον κωδικό έχω την εντύπωση ότι δεν θα τον δεχτεί

κανονικά πρέπει να τον δεχτεί. 

Δημοσ.

κανονικά πρέπει να τον δεχτεί. 

Έχω την εντύπωση ότι το έχω δοκιμάσει και δεν το δέχεται. Δεν το λέω με 100% σιγουριά αλλά αυτό θυμάμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...