Προς το περιεχόμενο

Samsung 850 EVO vs PRO

BloodDonor89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολως τυχαιως στα λογια μου ερχεσαι για να ακουμε μερικοι που λενε του κεφαλιου τους :)

Ειδικα ο παραπανω συμφορουμιτης με εκφρασεις οπως

'''οπότε να τη χέσω την παραπάνω εγγύηση...''' και τα παρακατω

Fulgolore, το ποιός λέει του κεφαλιού του και ποιός όχι, αρμόδιος δεν είσαι για να το κρίνεις.

Είσαι εδώ για να λές τη γνώμη σου και όχι για να κρίνεις τους άλλους (όπως και δε σε έκρινα, ούτε έκρινα τα λεγόμενά σου). Οπότε αρκέσου σε αυτό και άσε τα πολλά σχόλια και συμπεράσματα. ;)

Παράγγειλα από e-shop τον 850 που τον είχαν σε crazy Sunday.

Να πω εγώ πως το σκέφτομαι;

Λοιπόν ας πούμε ότι ο ssd σκάει εντός εγγυήσεις...δεν με νοιάζει καθόλου μιας και η εγγύηση με καλύπτει. Το μόνο που θα χάσω θα είναι προγράμματα που στην ουσία τα ξανά περνάω. Φώτο, μουσική και διάφορα προσωπικά δεδομένα είναι στον hdd οπότε δεν τα χάνω...

Και πέρα απ αυτό σε 5 χρόνια τα 250gb θα ειναι πολύ λίγα. Οι τιμές των ssd θα έχουν πέσει σε γελοίες τιμές...

Αυτή τη στιγμή θέλω έναν αξιόπιστο ssd δοκιμασμένο κι από μια αξιοπρεπέστατη εταιρία που σέβεται τους πελάτες της.

Από εκεί και πέρα αν η μνήμες είναι τεχνολογίας tlc η mlc δεν με νοιάζει. Αν με ένοιαζε θα ζητούσα προτάσεις για ssd με τεχνολογία mlc.

Αυτά...

Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα αν σκάσει να ξαναπερνάς Windows και να τραβάς πάλι τα backup σου κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά RMA έχει η Samsung οπότε είσαι καλυμμένος, δεν αντιλέγω (το έχω δοκιμάσει αλλά δε θα ήθελα να ξαναμπώ σε διαδικασία).

Αν ήθελες κάτι πιο αξιόπιστο θα πήγαινες για τον Pro φαντάζομαι (τα μισά μου μηχανάκια παίζουν με 840 Pro και τα άλλα μισά με Crucial M550, ευχαριστημένος είμαι και στις 2 περιπτώσεις για την ώρα).

Κατά συνέπεια ούτε τα 5 ευρώ παραπάνω θα χαλούσες για τον Crucial MX200 οπότε no problem.

Για τη δική σου χρήση (και για 5 ευρώ λιγότερα) ο Evo είναι ο πιο VFM (χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι είναι γενικά o πιο VFM για να μή μπερδεύεται κανείς).

Μεγειά ο SSD λοιπόν και καλοδούλευτος. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Fulgolore, το ποιός λέει του κεφαλιού του και ποιός όχι, αρμόδιος δεν είσαι για να το κρίνεις.

Είσαι εδώ για να λές τη γνώμη σου και όχι για να κρίνεις τους άλλους (όπως και δε σε έκρινα, ούτε έκρινα τα λεγόμενά σου). Οπότε αρκέσου σε αυτό και άσε τα πολλά σχόλια και συμπεράσματα. ;)

Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα αν σκάσει να ξαναπερνάς Windows και να τραβάς πάλι τα backup σου κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά RMA έχει η Samsung οπότε είσαι καλυμμένος, δεν αντιλέγω (το έχω δοκιμάσει αλλά δε θα ήθελα να ξαναμπώ σε διαδικασία).

Αν ήθελες κάτι πιο αξιόπιστο θα πήγαινες για τον Pro φαντάζομαι (τα μισά μου μηχανάκια παίζουν με 840 Pro και τα άλλα μισά με Crucial M550, ευχαριστημένος είμαι και στις 2 περιπτώσεις για την ώρα).

Κατά συνέπεια ούτε τα 5 ευρώ παραπάνω θα χαλούσες για τον Crucial MX200 οπότε no problem.

Για τη δική σου χρήση (και για 5 ευρώ λιγότερα) ο Evo είναι ο πιο VFM (χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι είναι γενικά o πιο VFM για να μή μπερδεύεται κανείς).

Μεγειά ο SSD λοιπόν και καλοδούλευτος. :)

Για το πρωτο που βαζω σε Bold απο την στιγμη που δεν εχουμε Moderators για αυτη την κατηγορια προτασεων ας κρινουν οι περισσοτεροι χρηστες/κατοχοι Ssd στο insomnia . Επισης η γνωμη που λεμε πρεπει να πηγαινει παντα με βαση τις αναγκες του ts. 

Ειδες τι εγραψες εσυ'' δεν με ενδιαφερει η εγγυηση'' και ειδες τι εγραψε ο ts''με ενδιαφερει η εγγυηση'' αρα ησουν λαθος οπως και να το κανουμε. Αλλωστε και για τους Crucial δεν θυμαμαι να ειπα ποτε οτι ηταν κακοι Ssd,οπως επισης μου κανει εντυπωση που δεν ανεφερες τους Sandisk extreme απο θεμα αξιοπιστιας αλλα τους Intel....

• 2 χρόνια αργότερα...
3 λεπτά πριν, alatmos είπε

Πως μπορώ να κρατήσω τον παλιό HDD μαζί με τον νέο SSD σε ένα Laptop που δεν έχει θέση για δεύτερο δίσκο ;

αναλόγως το μοντέλο του φορητού, χρειάζεσαι την αντίστοιχη θήκη (caddy) ώστε να μπει ο μηχανικός δίσκος στην θέση του DVD Rom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...