Προς το περιεχόμενο

Tablet F&U 9" 69.90€ @ Carrefour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Poios to xezei to tablet.

-30 tois ekato sta krasia.

Pira Gran Reserve '08 ksinomauro me 10 euro.

Geia mas.

Αν δεν κανω λαθος απαγορευονται τα greeklish και το post σου δεν εχει καμια σχεση με το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσφορα Carrefour για Παρασκευη και Σαββατο 23-24/10/15

Tablet  F & U 9" Quardcore Adroid 4,4

γενικά να ξέρεις ότι τα tablet αυτά που είναι σε πολύ χαμηλή τιμή και είναι και άγνωστη  μάρκα που  σε περίπτωση που  χρειαστείς ανταλλακτικά δεν θα μπορείς να βρεις συνήθως εγώ αλλά και άλλα μέλη τα χαρακτηρίζουμε μιας χρήσης για μένα άδικα χρήματα .

• Like 2
Δημοσ.

δν αξιζει το ταβλετακι!
το εχει η κοπελα μ οθονη χαλια ουτε καν αμα την κοιτας ευθεια δν εχει καλα χρωματα και "χανονται" καπως κατασκευη τραγικη μονο για κανα "μεγαλο" να διαβαζει καμια εφημεριδα στο ιντερνετ κανει κ αυτο μονο μεσα στο σπιτι γτ εξω δν φαινεται ΤΠΤ!

Δημοσ.

γενικά να ξέρεις ότι τα tablet αυτά που είναι σε πολύ χαμηλή τιμή και είναι και άγνωστη  μάρκα που  σε περίπτωση που  χρειαστείς ανταλλακτικά δεν θα μπορείς να βρεις συνήθως εγώ αλλά και άλλα μέλη τα χαρακτηρίζουμε μιας χρήσης για μένα άδικα χρήματα .

η μαρκα δεν ειναι αγνωστη, ειναι αμφιβολου ποιοτητας...

Δημοσ.

F&U ETB9643 WiFi Tablet με 9 ιντσών οθόνη

Αυτό εδώ είναι.

Το είχα πάρει σε παλαιότερη προσφορά, με κουπόνια (200 ευρώ αγορές) και κάποιο μικρότερο (νομίζω 29 ευρώ) ποσό ως συμμετοχή.

Για τα χρήματα αυτά νομίζω αξίζει.

Τα αρνητικά :

Η οθόνη έχει χαμηλή ανάλυση 1042χ600 και έχει ένα θέμα με την εσωτερική μνήμη, αφού για εφαρμογές σου δίνει μόνο το 1GB και τα υπόλοιπα για βίντεο, αρχεία κλπ. (περίπου 5,5GB ελεύθερα).

Δημοσ.

Μάλλον είναι ένα από τα πάμπολα της iproda με RockChip RK3188T, που έχουν κυκλοφορήσει με άπειρες ονομασίες, όπως Turbo-X.

Δημοσ.

το είχα πάρει παλαιότερα με κουπόνια στα 40 ευρώ. Ούτε ένα ευρώ δεν αξίζει και δεν υπερβάλλω καθόλου. Δεν έχω ξαναδεί μηχάνημα να σέρνεται έτσι. Μιλάω για μαμά πάντα γιατί από root δεν ξέρω. Αναφέρομαι σε απλό σερφάρισμα ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα. Οθόνη κλπ μην το συζητήσουμε καν. Λυπάμαι τους κακομοίριδες που θα δουν μεγάλη οθόνη ένα ραμ και τετραπύρηνο (τρομάρα του) και θα το πάρουν περισσότερα από τι είχα δώσει εγώ.

Δημοσ.

το είχα πάρει παλαιότερα με κουπόνια στα 40 ευρώ. Ούτε ένα ευρώ δεν αξίζει και δεν υπερβάλλω καθόλου. Δεν έχω ξαναδεί μηχάνημα να σέρνεται έτσι. Μιλάω για μαμά πάντα γιατί από root δεν ξέρω. Αναφέρομαι σε απλό σερφάρισμα ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα. Οθόνη κλπ μην το συζητήσουμε καν. Λυπάμαι τους κακομοίριδες που θα δουν μεγάλη οθόνη ένα ραμ και τετραπύρηνο (τρομάρα του) και θα το πάρουν περισσότερα από τι είχα δώσει εγώ.

Nαι και η κοπελα μ νμζω 40ρικο το πηρε!

Το ηθελε απλα για browsing και να διαβαζει κανα ebook αλλα ουτε για αυτο δν ειναι και το εδωσε στην μανα τις να παιζει candy crush( που ακομα και σε αυτο σερνετε)

Για κανα 20ρικο αξιζει παραπανω ουτε για αστειο!

• Like 1
Δημοσ.

Η οθονη αυτου του πραγματος ειναι στην καλυτερη περιπτωση για τα σκουπιδια. Το ηχειο του δεν ακουγεται, δεν παιζει μικροφωνο στο handsfree, δεν εχει gps και το viber παιζει αναποδα. Ειναι απλα τραγικο, ακομα και σ'αυτα τα λεφτα. Στο carrefour στο Πασαλιμανι που επαιζε η προσφορα με τα κουπονια, τα επεστρεφαν πολλοι κι εγω ημουν ενας απο αυτους. Επαιζε προσφορα με κουπονια μεχρι τον προηγουμενο μηνα παλι.

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια τετραπηρυνο ειναι δυνατο να σερνεται στο απλο σερφαρισμα;

Εγω εχω ενα μονοπuρηνο δυομιση χρονων και με το σωστο browser πεταει στο απλο σερφαρισμα που λετε χωρις εφαρμογες και αλλα.

Βαλτου opera mini η uc mini και θα πεταει .

• Like 1
Δημοσ.

Quadcore δε σημαίνει τίποτα. Ποιος; μαρκα και μοντελο. Σα να λέω αμάξι 1800 κυβικα. Ε και; mercedes η lada;. Γιαυτό θα σέρνεται. Είναι προφανώς μάπα. Γιαυτό δε λένε και τη μάρκα. Πάρτε το για παιδι (το κανουν πολλοι) και σε 1 ωρα θα σας το πετάξει πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...