heavyrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Η p απορριπτεται λογω design. Την lg την εχω δει αλλα εχω αποφασισει παρω ετσι για αλλαγη dell( ολες οι τηλεορασεις σπιτι ειναι lg) για τη ποιοτητα κατασκευης το design και το σερβις της και φυσικα το πανελ. Απλα θα δω απο ευρωπη αλλες επιλογες η θα περιμενω τις γιορτες μηπως πεσουν λιγο.
XMorsX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Έχω παράθυρο από πίσω που το έχω πάντα χωρίς κουρτίνα γιατί το θέλω φωτεινό, είχα μία ματ tn έως τώρα, ενώ και τώρα προσωρινά μέχρι να πάρω καινούρια έχω βάλει μια lcd τηλεόραση, καμία δε μου δημιουργεί αντανάκλαση, γι'αυτό ρωτάω, αν αυτή δημιουργεί, τότε θα έχω πρόβλημα. Πάντως, από ό,τι κατάλαβα από το πρώτο που λες, σε σχέση με την hp 24xw, λες καλύτερη η dell p2414h. Δηλαδή έχει χειρότερο πάνελ από την 25άρα; H 24cw είναι και αυτή glossy; Έχω παράθυρο από πίσω που το έχω πάντα χωρίς κουρτίνα γιατί το θέλω φωτεινό, είχα μία ματ tn έως τώρα, ενώ και τώρα προσωρινά μέχρι να πάρω καινούρια έχω βάλει μια lcd τηλεόραση, καμία δε μου δημιουργεί αντανάκλαση, γι'αυτό ρωτάω, αν αυτή δημιουργεί, τότε θα έχω πρόβλημα. Πάντως, από ό,τι κατάλαβα από το πρώτο που λες, σε σχέση με την hp 24xw, λες καλύτερη η dell p2414h. Δηλαδή έχει χειρότερο πάνελ από την 25άρα; H 24cw είναι και αυτή glossy; Θα παρεις glossy και θα εχεις κλειστη την κουρτινα για τα καλυτερα αποτελεσματα. Αν ομως δε σε ενοχουσε μεχρι τωρα ανοιχτη, μαλλον δε θα σε ενοχλει και με την glossy οθονη. Ναι σχετικα με τις 24αρες και για τα 2. Δεν εχουν το σχεδον glossy coating ουτε το ιδιο καλο panel των 25" και 27". Oχι δεν ειναι glossy η 24αρα.
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θα παρεις glossy και θα εχεις κλειστη την κουρτινα για τα καλυτερα αποτελεσματα. Αν ομως δε σε ενοχουσε μεχρι τωρα ανοιχτη, μαλλον δε θα σε ενοχλει και με την glossy οθονη. Ναι σχετικα με τις 24αρες και για τα 2. Δεν εχουν το σχεδον glossy coating ουτε το ιδιο καλο panel των 25" και 27". Oχι δεν ειναι glossy η 24αρα. Kατάλαβα, άρα η 25άρα είναι η καλύτερη επιλογή στα οικονομικά που κοιτάω αλλά δεν κυκλοφορεί Ευρώπη, ένα πράγμα δεν μπορούν να κάνουν σωστά οι Ευρωπαίοι... Το πάνελ αυτό είναι της lg ή άλλης εταιρείας; Περίεργο που δεν το έχει καμία άλλη οθόνη. Μία 25άρα με αυτό το πάνελ, χωρίς borderless bezel και με freesync θα ήταν η ιδανική για μένα, έχω 2 μήνες μέχρι να πάρω οθόνη, ελπίζω μέχρι τότε να έχει βγει κάποια κοντά σε αυτά τα στάνταρ και από τα μέρη μας...
XMorsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Της LG είναι, ah-ips. Έχουν κάνει καλή υλοποίηση όμως οι μηχανικοι της HP. Ανάλογα καλή ειναι η eizo EV2336W αν δε θέλεις να ξεπεράσεις τις 25" ίντσες και τα 1080p, είναι όμως σχετικά ακριβή. Freesync έχει μια pls Samsung, οι οποίες όμως, χωρίς να είναι κακές οθόνες, έχουν αρκετό glow και δε ξέρω πόσο καλό εύρος έχουν και πόσο εύκολα αλλάζει.
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Της LG είναι, ah-ips. Έχουν κάνει καλή υλοποίηση όμως οι μηχανικοι της HP. Ανάλογα καλή ειναι η eizo EV2336W αν δε θέλεις να ξεπεράσεις τις 25" ίντσες και τα 1080p, είναι όμως σχετικά ακριβή. Freesync έχει μια pls Samsung, οι οποίες όμως, χωρίς να είναι κακές οθόνες, έχουν αρκετό glow και δε ξέρω πόσο καλό εύρος έχουν και πόσο εύκολα αλλάζει. Aυτό πώς εξηγείται, να έχουν πάνελ της lg που να είναι καλύτερο από αυτό που χρησιμοποιεί η lg στις δικές της οθόνες; Απορία το έχω, γιατί νομίζω οι διαφορές δεν έχουν να κάνουν με το καλιμπράρισμα της οθόνης όταν μιλάμε για λιγότερο glow π.χ., θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν ίδιες τιμές, περίεργα πράγματα... Μακάρι πάντως να το δούμε και σε περισσότερες εταιρείες σύντομα ώστε να έχουμε αρκετές καλές επιλογές.
XMorsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Aυτό πώς εξηγείται, να έχουν πάνελ της lg που να είναι καλύτερο από αυτό που χρησιμοποιεί η lg στις δικές της οθόνες; Απορία το έχω, γιατί νομίζω οι διαφορές δεν έχουν να κάνουν με το καλιμπράρισμα της οθόνης όταν μιλάμε για λιγότερο glow π.χ., θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν ίδιες τιμές, περίεργα πράγματα... Μακάρι πάντως να το δούμε και σε περισσότερες εταιρείες σύντομα ώστε να έχουμε αρκετές καλές επιλογές. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά η οθόνη είναι παραπάνω από ένα panel, και όχι δεν μιλάμε για καλύτερο καλιμπραρισμα απλώς.
heavyrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι γνωμη εχετε ως αντιπροταση της s2415h που σκαρφαλωσε στα 250€... Για την asus vx239h η καποια που να πλησιαζει την dell αλλα οικονομικοτερη; Επισης βλεπω και την 24cw στο σκρουτζ στα 210€ να την προτιμησω ετσι;
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 H S2415H σε αυτά τα λεφτά είναι τσιμπημένη,δε θα τη πρότεινα σε αυτή τη τιμή. Μία 25άρα με αυτό το πάνελ, χωρίς borderless bezel και με freesync θα ήταν η ιδανική για μένα, έχω 2 μήνες μέχρι να πάρω οθόνη, ελπίζω μέχρι τότε να έχει βγει κάποια κοντά σε αυτά τα στάνταρ και από τα μέρη μας... Σε 24'' την Samsung S24E370DL την έχεις δει; Το freesync το αλλάζεις με κάποια προγράμματα και δοκιμές.
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 H S2415H σε αυτά τα λεφτά είναι τσιμπημένη,δε θα τη πρότεινα σε αυτή τη τιμή. Σε 24'' την Samsung S24E370DL την έχεις δει; Το freesync το αλλάζεις με κάποια προγράμματα και δοκιμές. Eίδα την S24e390 και με φόβισε η βάση της, καθόλου σταθερή, καθώς και αυτά που έχω διαβάσει για το glow της, δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε χειρότερο πάνελ και σε χειρότερη βάση, μόνο και μόνο για το freesync, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο...
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει η βάση της δεν είναι και τόσο κακή όσο δείχνει.Τις έχουν βελτιώσει κιόλας από οτι θυμάμαι.Glow/bleeding μπορείς να έχεις εύκολα και σε ah-ips.Δεν είναι καλύτερη η κατάσταση.
XMorsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τι γνωμη εχετε ως αντιπροταση της s2415h που σκαρφαλωσε στα 250€... Για την asus vx239h η καποια που να πλησιαζει την dell αλλα οικονομικοτερη; Επισης βλεπω και την 24cw στο σκρουτζ στα 210€ να την προτιμησω ετσι;Παραμένει η καλύτερη 24" 1080p μέχρι τα 250, αλλά πλέον ανταγωνίζεται όχι πολύ ακριβότερες καλύτερες της. Συγκεκριμένα τις HP 27CW, Asus Vs24ahl, LG 29UM57, Eizo EV2336W. Άλλη μια σκέψη είναι η Samsung που αναφέρει ο millennium, αλλά το freesync hack δεν είναι απαραίτητο να δουλεύει το ίδιο καλά σε όλες τις οθόνες, και επιπλέον οι οθόνες της Samsung όντως υποφέρουν από περισσότερο glow. Επίσης η U2515H αν σε βολεύει η μεγάλη ανάλυση, και σε συνδυασμό με τις 25". Αν τώρα θέλεις φθηνότερη, δες τις matte ah-ips p2414h, LG 24mb56hq και την semi-glossy A-mva BenQ VW2430W.
heavyrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 οι οποιες ειναι κατα 50 ευρω ακριβοτερες της dell και κατα 100 των αλλων (p2414h, LG 24mb56hq BenQ VW2430W). Ειπα να κατεβασω λιγο το budget στο 200αρι και εχω καταληξει στη hp 24cw (και λογω design, οι p2414h, LG 24mb56hq BenQ VW2430W δεν μαρεσουν καθολου) αφου επιτελους την εβαλαν στα σκρουτζομαγαζα στα 205€ . τι λετε λοιπον για τη μικρη αδερφη της 27cw;
XMorsX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) οι οποιες ειναι κατα 50 ευρω ακριβοτερες της dell και κατα 100 των αλλων (p2414h, LG 24mb56hq BenQ VW2430W). Ειπα να κατεβασω λιγο το budget στο 200αρι και εχω καταληξει στη hp 24cw (και λογω design, οι p2414h, LG 24mb56hq BenQ VW2430W δεν μαρεσουν καθολου) αφου επιτελους την εβαλαν στα σκρουτζομαγαζα στα 205€ . τι λετε λοιπον για τη μικρη αδερφη της 27cw; Nα ξερεις παντως πως δεν εχει σχεση με την 27CW, δεν εχουν το ιδιο panel. Απο εκει και περα θα ειναι οπως ολες οι matte AH-IPS, με το μικρο μειονεκτημα του frameless casing. Δες και αυτη τη liyama, εχει το ιδιο VA panel με την BenQ. Edit. Δεν έβαλα το Λίνκ της liyama, αλλά θα τα βρεις εύκολα σε προηγούμενα post μου και του millennium. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από XMorsX
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Όσον αφορά την Samsung S24E370DL μόνο που έχει freesync αποτελεί μεγάλο + όταν κάνει διαφορά σε πόσες χρήσεις,πράγμα που δεν έχουν άλλες οθόνες εκεί γύρω σε αυτά τα χρήματα,και έχοντας και QI charger με PLS και ελαφρύ coating τη κάνει δελεαστική επιλογή. Το freesync hack δουλεύει,το δοκιμάζουν και κάτοχοι με τους οποίους συνομιλώ.Αν θες διευρύνεις το εύρος προς τα κάτω ή και προς τα πάνω-αναλόγως του τι θες και πως σε βολεύει.Για τις διαφορές σε glow/bleeding pls-ips δε νομίζω πως υπάρχουν σαφή στοιχεία και δεν μπορώ να μπω σε κουβέντα ποσοστών μιας και οι δύο παρουσιάζουν τυχαία.
Se7en92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ποιος ειναι για ομαδικη παραγγελιατης HP 27 CW απο amazon? αντε γτ τη βλεπω να αργει να ξαναγινει διαθεσιμη......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα