Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mors υπάρχει κανένα site στην Ευρώπη που να στέλνει Ελλάδα την Hp 25xi σε λογική τιμη?

Δυστυχώς δεν έχω βρει ούτε Ελλάδα ούτε ευρωπη, και σήμερα έψαξα αρκετά γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Μάλλον θα πάω για την 27cw.

Συγνώμη, 25xw εννοούσα.

• Like 2
Δημοσ.

Το εχω δει και το 27cw και μ αρεσει. Απλα ηθελα να παω σε λιγο μικροτερες ιντσες. Το πανελ του εχει θεματα bleeding; ειναι καλυτερο απ της s2415 ; γενικα το προτινετε αντι των προαναφερθεντων dell; επισης απο θεμα σερβις τι λεει η hp; ειναι στην infoquest η εχει ξεχωριστο για τις οθονες;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω βρει ούτε Ελλάδα ούτε ευρωπη, και σήμερα έψαξα αρκετά γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Μάλλον θα πάω για την 27cw.

Συγνώμη, 25xw εννοούσα.

πρόσεξε γιατι σε παρακολουθώ στενά. Ίσως οτι αγοράσεις ,το ακολουθήσω :P

• Like 2
Δημοσ.

Συγνώμη, 25xw εννοούσα.

Θεωρείς την hp 24xw καλύτερη από την dell p2414h κι αν ναι γιατί;

Για την ώρα, δεν την έχω δει Ελλάδα, αλλά από το γερμανικό άμαζον είναι στα 199Ε, πολύ δελεαστική τιμή http://www.amazon.de/Pavilion-L5N91AA-Monitor-Reaktionszeit-LED-Hintergrundbeleuchtung/dp/B012FU6DOE/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1445771029&sr=1-1&keywords=hp+24

Tι διαφορά έχουν με την hp24cw, βλέπω ότι η cw είναι πιο ακριβή http://www.amazon.de/Pavilion-24cw-Monitor-Reaktionszeit-Schwarz/dp/B013I62U8W/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1445771399&sr=1-2&keywords=hp+24cw, ενώ στις 27¨η xw είναι 60Ε ακριβότερη. (πάντα από το άμαζον, περίεργα πράγματα...)

Δημοσ.

Θεωρείς την hp 25xw καλύτερη από την dell p2414h κι αν ναι γιατί, πέραν του μεγαλύτερου μεγέθους;

Και η xw και η cw έχουν καλύτερα panels με ζωντανοτερα αλλά όχι υπερκορεσμενα χρώματα, ου καλό contrast (1200 και 1500 μέγιστο για cw και xw αντίστοιχα), πολύ καλό overdrive με μικρά response times και ελάχιστο input lag. Επίσης έχουν καθαρή εικόνα λόγω του σχεδόν glossy coating. Είναι σίγουρα καλύτερες από την p2414h, καθώς και από την s2415h.

Όπως είπα όμως, κατά πάσα πιθανότητα η xw σειρά δε θα έρθει Ευρώπη, οπότε μας μένει η 27cw.

Δημοσ.

Και η xw και η cw έχουν καλύτερα panels με ζωντανοτερα αλλά όχι υπερκορεσμενα χρώματα, ου καλό contrast (1200 και 1500 μέγιστο για cw και xw αντίστοιχα), πολύ καλό overdrive με μικρά response times και ελάχιστο input lag. Επίσης έχουν καθαρή εικόνα λόγω του σχεδόν glossy coating. Είναι σίγουρα καλύτερες από την p2414h, καθώς και από την s2415h.

Όπως είπα όμως, κατά πάσα πιθανότητα η xw σειρά δε θα έρθει Ευρώπη, οπότε μας μένει η 27cw.

Στις 24 ίντσες, όπως διόρθωσα στο προηγούμενο ποστ μου, έχει έρθει Ευρώπη και σε καλή τιμή. (αν μπορεί κάποιος να πάρει από Αμερική, βέβαια, παίζει εκεί η 25άρα στα 199 δολάρια!)

Kαι στις 27 ίντσες έχει έρθει. http://www.amazon.de/dp/B014KM0ILO/ref=asc_df_B014KM0ILO29577234?smid=A2JSUX7P952Z7C&tag=geizhals10-21&linkCode=df0&creative=22510&creativeASIN=B014KM0ILO&childASIN=B014KM0ILO

Τις 25άρες δε φέρνουν...

Το glossy που έχει αντανακλά αν έχεις παράθυρο πίσω; Ξέρεις επίσης, αν υπερχρονίζεται στα 75hz;

Και τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, η hp πώς τα πάει στο θέμα της εγγύησης, αν πέσεις σε κακό μόνιτορ, άμα ξέρεις;

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο. Η 23-24 ίντσες δεν είναι ανάλογα καλές.

Αν το παράθυρο από πίσω ρίχνει ήλιο πάνω στην οθόνη θα εχεις θέμα ότι οθόνη και να έχεις. Εφόσον όμως δε συμβαίνει αυτό, δε θα εχεις πρόβλημα. Έχε τα παντζούρια ή έστω την κουρτίνα κλειστή για καλύτερα αποτελεσματα.

Ναι υπερχρονίζεται στα 75hz.

Δε ξέρω πως τα παει η hp, νομίζω ότι δεν τα πάει άσχημα.

Δημοσ.

Ευρώπη δεν παίζει στις 25 inches δυστυχώς,το έχω ψάξει και εγώ.Πρέπει να μιλάμε για το καλύτερο 1080p μόνιτορ αυτή τη στιγμή,αν εξαιρέσεις κανά πολύ ακριβότερο eizo.

Προσέξτε όμως μήπως το 24άρι δεν έχει το ανάλογο low-haze coating,όπως το 27cw και 25cw και έχει ματ,γιατί αυτό ίσχυε στην προηγούμενη σειρά(xi),τα μεγαλύτερα ήταν glossy και τα μικρότερα ματ.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο. Η 23-24 ίντσες δεν είναι ανάλογα καλές.

Αν το παράθυρο από πίσω ρίχνει ήλιο πάνω στην οθόνη θα εχεις θέμα ότι οθόνη και να έχεις. Εφόσον όμως δε συμβαίνει αυτό, δε θα εχεις πρόβλημα. Έχε τα παντζούρια ή έστω την κουρτίνα κλειστή για καλύτερα αποτελεσματα.

Ναι υπερχρονίζεται στα 75hz.

Δε ξέρω πως τα παει η hp, νομίζω ότι δεν τα πάει άσχημα.

Έχω παράθυρο από πίσω που το έχω πάντα χωρίς κουρτίνα γιατί το θέλω φωτεινό, είχα μία ματ tn έως τώρα, ενώ και τώρα προσωρινά μέχρι να πάρω καινούρια έχω βάλει μια lcd τηλεόραση, καμία δε μου δημιουργεί αντανάκλαση, γι'αυτό ρωτάω, αν αυτή δημιουργεί, τότε θα έχω πρόβλημα.

Πάντως, από ό,τι κατάλαβα από το πρώτο που λες, σε σχέση με την hp 24xw, λες καλύτερη η dell p2414h.

Δηλαδή έχει χειρότερο πάνελ από την 25άρα;

H 24cw είναι και αυτή glossy;

Δημοσ.

Εχω καταληξει στη s2415h, η τιμη της βλεπω οτι εχει παει στα 250€.... Τη βρηκα σ ενα καταστημα στη μαλαισια, αξιζει; Ειναι ασφαλες να την παρω απ εξω; http://www.ipmart.com.my/main/product/Dell_23_8_Ultra_Thin_Bezel_IPS_S2415H_480555.php?prod=480555

Δημοσ.

Εχω καταληξει στη s2415h, η τιμη της βλεπω οτι εχει παει στα 250€.... Τη βρηκα σ ενα καταστημα στη μαλαισια, αξιζει; Ειναι ασφαλες να την παρω απ εξω; http://www.ipmart.com.my/main/product/Dell_23_8_Ultra_Thin_Bezel_IPS_S2415H_480555.php?prod=480555

Όχι, θα πληρώσεις τη διαφορά στα τελωνεία και δε θα έχεις και καλή εγγύηση.

Με τα cc νομίζω ότι ούτε από Ευρώπη παίρνεις γενικότερα, αλλά πρεπει να εξαιρείται το Amazon. Δες αν μπορείς να κάνεις αγορα από το Amazon.de.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...